Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ašeradens deklarācijā "pazaudējis" 300 000 eiro ieguldījumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Va , vellos - būtu labi ja man piemirstos kādi 200000 latu kaut kur ! iedomājie , man ir naudiņa , par kuru es esmu aizmirsis , bet te pēkšņi tev par to atgādina - vai nav patīkami !
Juhans
J
Nelietis.
Nu nevar
N
Nu nevar strādāt godīgi tikai no algas,kāpēc vajag mahinēt. Tad nevajag iet un tēlot politiķus. Sagribējās varu,bet gribas arī eirīšus.
Prihvatizācija
P
A kur pazuda Dienas prihvatizācija? Kāpēc to aizmirsa?Vai tad to tikai Ēlerte viena? Abiem kopējs tikai dēls,bet ne Diena?
kamikadze
k
Neuztraucieties, Arvil! Kā sens paziņa varu teikt Jūsu vārds ir aizmāršība!
Kūlis
K
A kur pazuda Diena? Dienas privatizācija deklarācijā ir uzrādīta?
Kūlis
K
Rokas nost no sorosītu kunga! Sorosīti tā drīkst!
slava Kazjoliem
s
Bet pats trakākais jau būs tad, ja vēlētāji patrieks Jenotību, bet Kazjolība ar neko nesasniegs. Tad mūsējie nevis pa seimām dzīvosies, bet dabūs pielaikot, tfu-tfu, jaunas kaņepāju kaklasaites. Tā ka, varbūt pasaudzēsim Jenotību kā mūsu drošības un mantības garantu, savādi, ka tik kas nenotiek:(((
slava Kazjoliem
s
Man tik lielas jautrības nav ---------------------------------- Nu takš slikti startējām iepriekšējās vēlēšanās. Nespējām pārliecināt vēlētājus, ka mēs Slaktera kunga personā, spēsim atdot pašu ņemtos aizņēmumus, ka Parex akcionāru maks ir katram jātur par svarīgāku kā savējais. Lūk, Jenotība arī tagad tā apsaimnieko valsti, ka pat vellam aiz bada mušas jāķer.
aina
a
Saeimas kantoristi te sarakstās,vai? Vieni šļupsti.
He he....
H
Iedzīvotāju atbalsts apvienībai Vienotība martā noslīdējis no 17,5 līdz 10,3 procentiem, reitingos politiskajam spēkam atkāpjoties uz trešo pozīciju, liecina tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptauja, vēsta portāls nra.lv. _________________________ Nākošmēnes šiem Vienotības jenotiņiem reitings..... he he.... būs nuļi, nuļi komā nuļlll .... hi hi....
vells
v
Nevajag putroties jenotiņ. He he ir no citas operas. Man tik lielas jautrības nav, īpaši skatoties kā tavs durdomskis ar savu banku mafiju varo ārā manu zemi.
slava Kazjoliem
s
Pasmējos ------- Tas labi. Takš ne ķiķināji.. Hi-hi.. Vai, pielipa(
vells
v
Paprasīju. Šis teica, ka nepārtraukta ķiķināšana liecinot par zināmiem personības pašidentifikācijas traucējumiem. Bet tūlītēja ievietošana stacionārā neesot nepieciešama. ............................................. ............................................................ ............................. Pasmējos. diagnozi sev uzstādīji pats :) Varbūt pirms spiest enter, pārlasi savu komentu!
slava Kazjoliem
s
Nē, žuļiki tādi. Solīja divas kāpostgalvas un vienu burkānu, bet piešņāca. Moš kazjoli solīs vairāk? Slava kazjoliem!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas