Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Kas nāks vietā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Visiem skaidrs, ka ārkārtas vēlēšanas bija vajadzīgas jau sen, varbūt, jau būtu ndasrbaspējīga valdība. Bet Zatleri jau neriskēs pazaudēt savu dārgo virtuvi un ko tur vēl, un vairāk, izskatās, šo pārīti nekas arī neinteresē. Ja tikai TP nedos attiecīgu komandu, bet, izskatās, patreizejā brīdī tai ir citi plāni.
Karo
K
Šobrid ir tikai viens ceļš , līdz ar valdības krišanu ir jābūt arī ārkārtas Saeimas vēlēšanām, jo ir jāatsijā visi tie kas valsti noveduši šādā situacijā. Tie paši nedrīkst lemt par jauno ministra prezidenta kandidatūru, jo viņus vada tikai šauras personiskās intereses. Uzticības nebūs !
dzeris
d
Nu bet es par to arī saku - ideoloģiskās pretrunas jāatliek līdz labākiem laikiem, domāju, ka patreizēja brīdī tās nu galīgi nav tas svarīgākais, kas tagad būtu jārisina. Pēdējais laiks sāk risināt ekonomiskas un sociālas problēmas. Vēl jo vairāk, ka, kā te jau teica Bezvārdis, tās etniskās un ideoloģiskās problēmas līdz galam atrisināt nav iespējams nekad.
riņķī apkārt
r
Jā, taisnība, ir gan, tikai Ždanoka ar PCTVL ir atsevišķi no SC, bet nedomājuj, ka Rubikam tur kāda liela teikšana ar savu socialistisko partiju...++++ nav runa par to, cik Rubikam liela ir teikšana SC. Ir runa par to, ka SC ir gatavs uzņemt savā apvienībā Rubiku. Tas savukārt nozīmē, ka SC nesaredz nepārvaramas ideoloģiskas pretrunas starp sociālistiem un pārējo apvienību un tas nozīmē, ka viņi tur visi ir vienāda - lielos vilcienos.
Bezvārdis
B
Protams, ir lietderīgi un apsveicami mūsu jau kopš pēckara laikiem PSRS impērijas mērķtiecīgi veidotā divkopienu valstī iesaistīt arī krievvalodīgos ( gan gandrīz vienīgi ekonomiskās) politikas veidošanā un visai nepatīkamā atbildībā par nepopulistiskiem lēmumiem, kas -- arī krīze, kura skar visus vairāk vai mazāk -- vājina etniskās pretrunas. Tās, protams, nekad neizzudīs (skat. kaut vai Rīgas galvaspilsētu Briseli),-- šajā ziņa ilūzijas velti lolot. Tāpat kā nekad neizzudīs komunistiskās reliģijas sektas, jo tās balstās uz vienu no cilvēka pamatinstinktiem - skaudību. Rubiki dzīvos mužam.
dzeris
d
Jā, taisnība, ir gan, tikai Ždanoka ar PCTVL ir atsevišķi no SC, bet nedomājuj, ka Rubikam tur kāda liela teikšana ar savu socialistisko partiju, vismaz pēc balsojumiem viņu balsojumi bieži nesaskan ar pārējo SC deputātu balsojumiem. Nu ko darīt, neviena partija nav ideāla, katrā ir kas nepatīkams. Vai tad Dobelis, Brigmanis, Jaundžeikars, Straume, Kaulītis, daudzi citi arī - stipri patīkamāki par Rubiku? Viņš, vismaz, savu atsēdējis, šiem te, acīmredzot, nekas nedraud un nedraudēs.
lno
l
Rubika partija ir apvienības SC sastāvā:)
dzeris - Bezvārdis
d
PCTVL( Rubika - Ždanokas partija) ir pilnīgi atsevišķa partija, un tai nav nekāda sakara ar SC.
dzeris - Bezvārdis
d
PCTVL(
Bezvārdis
B
Gan žurnālisti, gan komentētāji savā analfabētismā dēvē SC par partiju, nevis par partiju bloku, kurā ietilpst krievvalodīgo it kā mērenie nacionālisti,pa latviskam sīkpartijas sakasnītim un Rubika nelokāmie komunisti (ar atbilstīgiemleņiniskās nākotnes mērķiem) zem sociālistu segvārda (šis niks tiek lietots visā Jevropā). Turklāt ši bloks tika, cik atminos,dēvēts par Parex vai, kā reiz piesardzīgāk izteicās J.Jurkāns, dažu baņķieru projektu. Nu vēl nāk klāt grupeles pārbēdzēju no citām partijām -- PS, SCP... Debešķīga vienotība -- bijušie tautfrontieši kopā ar Omona garīgo līderi. Toties mēs varam lepoties -- Latvijā ir otrā valdība (pēc Īslandes), kas kritusi krīzes, kurai risinājumu neatrod it neviens visā pasaule, laikā. Patiešām, mēs neesam pingvīni, bet aptrakušu šakāļu un jenotsuņu varza.
neviens
n
Latvijas ķemertiņā iemesta kārtējā rauga porcija. Ka tik jumts nenolido.
riņķī apkārt
r
Tu ļoti labi saproti, ka nekādu absolūtu vairākumu, kas ļautu izmainīt pilsonības un valodas likumu, SC, pat kopā ar PCTVL, nekad neiegūs, tad par ko tāds satraukums? +++ man nav tādas pārliecības. Es nezinu, cik daudz balstiesīgo ir pametuši Latviju. Es zinu, ka šobrīd apmēram puse balstiesīgo nav izlēmuši vai vispār piedalīsies vēlēšanās, es arī nojaušu, ka viena daļa būs protesta balsojums. Kā tas būs - drīz vien varēsim pārliecināties pašvaldību vēlēšnās - Rīgā. Tāda maza priekšspēle un spēku samērīšana :)
pilsonis.
p
Kā nu tagad 2 bataljoni un viņu komandieri, spēs vienoties,ja vēl nesen viņi karoja viens pret otru.Galvenā ģenerāļa vairs nav,paši to novākuši,tagad izlēmuši brāļoties.,bet kā tad atradīs kompromisu,ja vieni grib,neatkarīgu ģenerāli,bet otri savējo.Kā būs ar Zalāna kaujas plānu.Pa kuriem ,tad šaus pirmajiem.Traki, ka galvenie mērķi ir vienkāršā tauta,nogriezt,atlaist,samazināt,apvienot,padarīt par pašpietiekamiem. Cik šausmīgi,ka visas Latvijas tauta ir sadalīta,viņi un mēs.
dzeris - riņķī apkārt
d
1)SC elektorātam, tāpat kā jebkuras partijas elektorātam, t.i. šīs valsts pilsoņiem, kas balso par kādu partiju ar noteiktu ideoloģiju, ir tādas pašas tiesības, kā jebkuras citas partijas elektorātam. 2) Tu ļoti labi saproti, ka nekādu absolūtu vairākumu, kas ļautu izmainīt pilsonības un valodas likumu, SC, pat kopā ar PCTVL, nekad neiegūs, tad par ko tāds satraukums? Tur jau tā atšķirība starp "tādiem, kā es"( pēc taviem vārdiem), un tādiem, kā tu, ka tādi, kā es nejūtas nepārtraukti no visa apdraudēti un ar tādiem, kā es, tāpēc manipulēt grūti, bet tādi, kā tu, visu laiku jūtas apdraudēti ( Soross, ēbreji, krievi, zviedri, amerikāņi, valodas likums, SC, utt., kas vēl tur jūs nemitīgi apdraud) , visos, kas domā savādāk, saskata ienaidniekus, un, dabīgi, pie varas esošajiem taisni to arī vajag, lai varētu ar jums manipulēt un teikt - ja, mēs esam slikti, bet mēs jūs sargājam no, att., Sorosa, krieviem, zviedriem, PCTVL, SC, utt., un kas ar jums notiks, ja mēs nebūsim, labāk jau mēs! Kamēr tādi, kā tu būs vairāk par tādiem, kā es - tā arī dzīvosim. Saproti, ja kas latviešu eksistenci arī apdraud, tad paši latvieši, kas pie varas, nevis SC.
riņķī apkārt
r
SC, kas vienkārši pārstāv sava elektorāta intereses valodas un pilsonības jautājumos. Un kā intereses vispār pārstāv t. s. "latviskās partijas" - latviešu tautas, vai? ++++ viens no Latvijas Republikas pastāvēšanas pamatnosacījumiem ir divi likumi - pilsonības un valodas likums. Un garants šo likumu dzīvotspējai ir latviešu vēlētājs. SC elektoriātam nav tiesību uz "savām interesēm" jautājumos, kurus pārvalda abi augšminētie likumi. Šajā ziņā nav kompromisa iespēju starp latviešiem un Latvijas krievvalodīgajiem. Vienīgais veids, kā krievvalodīgie var mainīt pilsonības un valodas likumus ir iegūt vairākumu Saeimā, taču es ļoti ceru, ka, neskatoties uz krīzi valstī, tu un tev līdzīgie latviešu vēlētāji sastāda absolūto latviešu tatas daļas mazākumu, citādi tā pēc pāris paaudzēm ir mūsu bojā eja

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas