Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: KNAB lielā vakance

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Vai NVO, kuras Diena aicina iekļaut KNAB vadītāja izvēles komisijā, būs politiski neitrālas?
Arcix10
A
Jā, jā. Tagad tik dosim zaļo gaismu zilajam vilnim - Delna, Providus, Diena, Pilsoniskā savienība un kas tur vēl. Viņi esot kristāltīri, kā maza bērna asara!(kaut kur dzirdēts teiciens). Ja jūs tādi esiet, nekautrējieties, atklājiet vismaz savus finansu avotus. Tad citiem varēsiet uz pilnu klapi prasīt atklātību. Citādi sanāk kā ar to baļķi un skabargu... Noprotu, ka īpašas aktivitātes komentos jau noplakušas, jo visiem "demokrātiem" jau darba laiks beidzies.
VALDO
V
Tipisks JL arguments - visi citādi domājiošie ir "valdosas koalicijas idioti". ĻĻoti pārliecinoš\!i
arī jurists
a
Bandītiem vajag pa visu varu savējo. Pa kuluāriem. Kā jau Kalvītis no Saeimas tribīnes paziņoja. Vēl tikai jānoteic zagšanas kvota.
Andris
A
Izsaku hipotēzi, ka Tautas partijas jaunatnes organizācijā (neesmu lietas kursā, vai tāda vispār pastāv - bet tā man vismaz dažbrīd šķiet) ir kāda vai kādas būtnes, kuras ir aplaimojušas kādu ilg- un ļaunatminīgu subjektu ar kādu fifīgu slimību. Tad nu šim subjektam šis viss arī šķiet immeriņ pieminams, atgādināms un nolamājams. Ak sūrā, skumjā dzīves īstenība!
lno
l
Tu,protams,esi viens no saeimas valdosas koalicijas idiotiem... _________________________________ Nu gan pārvērtēji. Lai cik stulbi butu koalīcijas deputati, jaunā audze - TPJO tos pārspēj vairākkārt:))
dzeris - carlito
d
Vai par pilsonisko sabiedrību esi dzirdējis? Un no kura laika valdības kritika ir panikas celšana? Vai arī tu domā, ka valdība ir ideāla un nekļūdīga? Par tādu valsti kā Krievija esi dzirdējis? Tur arī sāka ar vēršanos pret sabiedriskām organizācijām, atrada ienaidnieku Sorosu un rietumu demokrātijas, un tagad tur praktiski ir vienpartijas sistēma, nav brīvas preses, un ir viena no augstākām korupcijām pasaulē. Tu tādu gribi redzēt Latviju?
Roberts
R
Tu,protams,esi viens no saeimas valdosas koalicijas idiotiem,kurs tik vien prot ka saskatit "prieksnieka" ikski un kru del ir sis visliekais haoss Latvojas vesture,kad musu valsts ir iegrusta visdzilakaja elles bedre,ar viszemakajiem tautas saimniecibas raditajiem visa Eiropas savieniba..Pskaties spoguli un tu ieraudzisi vislielako latviesu tautas ienaidnieku.
carlito
c
Tā tik vēl trūka lai pie stratēģisku lēmumu pieņemšanas tiktu pielaisti "nevalstisko organizāciju pārstāvji", personas, kuru darbību neviens nekādā veidā nekontrolē, kuru finansēšanas avoti nav īsti zināmi (specdienestiem gan jau ka ir) un kuri nekādu atbildību par to neuzņemas - tas tiešām būtu CIRKS ar lieliem burtiem. Vajadzētu izbeigt arī praksi visus svarīgākos lēmumus maksimāli novirzīt nevis uz valdību un tās vadītāju, bet dažādiem blakusļaudīm. Ja prasam no politiķiem atbildību par stāvokli valstī un it kā mēs to prasām, tad jāļauj arī rīkoties. Pašreiz vairāk tiek bļauts par dažādām eventuālām "briesmām" un tā jau 2 gadus no vietas, bet tās "briesmas" kā nav tā nav, pat ja politķi rīkojušies pretēji dažu žurnālistu uzstādījumiem. Panikas sēšana un haosa veicināšana ir valsts stabilitātes graušana un tieša kaitnīecība visas sabiedrības interesēm un pagaidām par lielākiem kaitniekiem izskatās kritizētāji, nevis kritizējamie.
mērglis
m
pilniiga taisniiba Askoldam , es jau šoriit komenteejot premjera teikto par knaba šefa konkursu mineeju , ka nevar komisiju sastaadiit no tiem ļaudiim kas barojas no partijaam , tad tas atklaatums ir kaķim zem astes , peec taisniibas leemums par iecelšanu amataa jaaparedz ar komisijas vienbalsiigu rezultaatu , citaadi tas ir bezjeedziigs zooparka variants...
dzeris - Madris
d
Tad kad tavi favorīti , kas Loskutovu noņēma, atgriezīs Latvijai izsaimniekoto, izshēmoto, vēlēšanu kampaņās pretlikumīgi pārtērēto, nepaklausīgām pašvaldībām nesamaksāto, dažādās nevajadzīgās valsts iestādēs iztērēto. Bet KNAB pazuda nevis nauda, bet lietšķie pierādījumi naudas izskatā, ja tu vēl nezini.
Jās
J
Citāts : " SAB direktors, Valsts policijas priekšnieks, drošības policijas priekšnieks un militārā izlūkdienesta vadītājs. Ja tā, sastāvs ir sava uzdevuma kvalitatīvai veikšanai visai nepiemērots... " Askold, tur tikai Jūs, Ločmeles, Pakalniņas un Sipenieces trūkst ! :) Nu izdomā tač kaut ko loģiskāku !
Madris
M
Kad beidzot Loskutova aizstāvji sametīs nozagto naudu, tad varēsiet sākt runāt par tiesiskumu, citādāk vien redzama dubultā morāle.Katrs ceļš vienmēr sākās ar pirmo soli ,tad lūdzu sāciet.
dzeris
d
JoTurpinās darbs lietu "sakārtošanā", pamazām tiek likvidēti visi šķēšļi, kas traucē to darīt. Jau "sakārtotas" prezidenta institūsija, AT, uzņēmumu reģistrs, LNT, LTV, nerunājot par pārējiem sīkumiem, KNAB "sakārtošana" sekmīgi turpināsies, pēc neilga laiciņa dienas kārtībā VK un ģenerālprokuratūra. Par likumdošanas "sakārtošanu" ar 52 paklausīgu un iebiedētu bezprincipa būtņu palīdzību pat pieminēt nav vērts. Ja kāds TP jau norakstījis, tas ir ļoti liels optimists, šo cilvēku ( tāpat kā arī pārējo koalīcijas partiju) saimnieki spējīgi uz visu, un par to jau mēs pārliecinājamies, lai nezaudētu varu un iespēju slaukt valsti, jo godīgas konkurences apstākļos taisīt biznesu tie neprot., tā ka, domāju, Latviju sagaida vēl neviens vien pārsteigums. Nu tādu notikumu gaitu jau varēja paredžēt pēc iepr. vēlēšanām, kad šie četri puskriminālie veidojumi dabūja vairākumu saeimā, kurai, pateicoties viņiem, patreiz apmēram tikpat liela nozīme, kā Baltkrievijas vai Krievijas parlamentam.
AD
A
Ir skaidrs, ka pēc pirmā sekmīgā soļa KNAB sagraušanas virzienā, valdošā koalīcija un koalīcijas valdība neapstāsies nekādu līdzekļu priekšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas