Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Askolds Rodins: Negribīgā atkāpšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks
c
Artur, bet runa ir TIEŠI par Gruziju. Runa ir arī par mums, jo Krievija ir aiz mūsu robežas ... Paklausies pats savā absurdā "KRIEVIJAI TĀD DARĪT DRĪKST TAPĒC KA TIEŠI TĀ DARA ASV !!! MĒS NEDRĪKSTAM KRITIZĒT KRIEVIJU, TAPĒC, KA ASV DARA TĀPAT !!! " Nopērc nervu zāles ...
tiešām smieklīgi
t
...Kāpēc Krievijas ārlietu ministrs runā abu "neatkarīgo valstu" vārdā, lemj to vietā? Būtu vismaz skata pēc izveidojis trīspusēju Krievijas, Abhāzijas un Dienvidosetijas darba grupu...
arturs
a
Tur jau taa lieta, ka nevar pieskjirt ne ASV ne Kievijai kaut kaadas tiesiibas. Vinjas taas vienkaarshi pashas nosaka. Pretiiga vienkaarshi ir tikai Krievijas nomelnoshana, kad taada pashaa veidaa riikojas ASV. Nevajag tikai peedeejaa fraazee atkal tikai mekleet Gruuzijas konfliktu.
cirks
c
Artur ! Kāds sakars ar Irāku ? Vai gadījums ar Irāku piešķir Krievijai kādas īpašas tiesības ?
arturs
a
Kaa buut ar Iraaku?
cirks
c
Ir jau labi, Artur, ir jau labi ... paliec vien savā sazvērestību teoriju ticībā līdz ausīm ... pieņemsim, ka viss ir ASV inspirēts ... Ir tikai viena nianse - kapēc ne Baltijā, ne Gruzijā ASV nav pārkāpusi nevienu starptautisko normu kamēr Krievijas kontā ir tik daudz "varoņdarbu", ka pietiktu diviem mūža ieslodzījumiem ? Kaut kā neklapē - ASV "sazvēras" un "bīda intereses", taču pamanās pie tā visa nepārkāpt nevienu likumu, savukārt Krievija pamanās apšaut cilvēkus, uzspridzināt tiltus un mājas, noskaņot pret sevi pusi pasaules un vēl arī juridiski iesēsties mēslos līdz ausīm ? Varbūt Krievijai tomēr vajadzētu pamācīties no ASV - gan cilvēkus nevajadzētu apšaut, gan "intereses" būtu sabīdītas (tikai nevajag , lūdzu, te sākt demagoģiju par Irākām un Kosovām - runa ir par Gruziju ...)
arturs
a
Tev galiigi nepareizs priekstats par Krieviju. Nevajag ticeet visam ko raksta Latvijas presee, ljoti daudz melu. To sauc par demokraatiju, neredzu lielu atskjiriibu vismaz shajaa jomaa no totalitaarisma. PSRS sabrukshanu arii nevajag saliidzinaat ar rozhu revoluuciju Gruuzijaa, taas ir dazhaadas lietas, kaut gan arii pie PSRS sabrukshanas ASV pielika ne maz speeka.
31>arturs
3
Kaut vai tas,ka vari te savu komentu ierakstit.Te gan Dobelis,ganPliners tiek pie varda,vai tas ir iespejams Krievija?Tur pat veelesanu demokratisku nebij.bet tie kuri ko ari saka preti -kaut kur biezi vien pazud(Politkovska,nesen Ingusetijas zurnalists).Par rozu revoluciju-tad ari Baltijas dziedosa revolucija bij Amerikasdarbs?Es un 99% citi ko pazistu gaja uz barikadem-jo bij noriebies tas PSRS un Amerika man to nelika.Ta ka nemuldi tuksu!
arturs
a
Tev laikam probleemas ar lasiishanu, es tachu rakstiiju ka konflikts saakaas ar rozhu revoluuciju. Rozhu revoluucija, tas bija ASV pasaakums Gruuzijaa, paarejais viss ir tikai sekas, arii tas ka Krievija tur aizstaaveeja savas intreses, nu nav ko tur ASV liist. Briivo pasauli nenjemos komenteet, vienkaarshi taapeec ka briivaa pasaule taa vispaar ir utopija. Izkaidro man kas ir briivaa pasaule. Latvija ir briivaa pasaule??? Laikam gan, briiva no uztura liidaekliem jau nu taa ir.
ES
E
Krievija tieši sasniedza savu galveno mērķi - atspēlējās par Kosovu, tā sakot 1:2 (ja ņem vērā uzreiz divas jaunas valstsis), bet kopumā Latvijai ir jāatceras Somijas prezidenta Kekkonena teikto - nevajag draugus meklēt tālumā, bet ienaidniekus tuvumā!
31
3
Krievijas ekonomisti jau sak skaitit ,cik ilgam laikam pietiks uzkrata naftas-gazes rezerves fonda 600 miljardu usd,ja naftas cenas turpinas kristies ,arvalstu investicijas teces prom-tad ta vareniba labi ja 2-3 gadiem pietiks.Ka iesledzu VESTI-tur tik rada divus TU-160 Venecuela:),jau 4 dienas ik katru pusstndu:),atgadina "metelisu virinatajus",nav cita ko radit-nu ja vel bij Putins-tigerdresetajs-savalditajs:).Domaju,nekadu Nabucco neiesaldes,kaut gan skaidrs ,,ka visus propogandas un FSB spekus Krievija tagad metis ieks ta,lai saglabatu vel atlikuso ietekmi Vidusazija un Ukraina,kaut ari,piemeram,Vidusazija izskatas vairak ieintereseta sadarboties ar Kinu,bet Ukraina bus grutak,tomer ceru nodzivojusi kadu laiku pie varda brivibas,atpakalj totalitarisma negribes.Ceru ari Kievija demokratija atdzims,lai nebutu ta ka tagad-nomainita vestures gramata skolas-kur Polu virsnieku slepkaviba tiek pasniegta ka izprotams solis,vai Somijas kars-ka atbilde Somijas agresijai:)
cirks
c
Ja tev viss ir skaidrs par A.Rodinu kā par žurnālistu, kapēc tad tu vispār viņa rakstus lasi ? Lasi tos kristāltīros Krievijas patiesības paudējus no visādām "Izvestijām" un "Pravdām" utt. un tur arī vāries ... :))
ИЛС
И
Аскольду Родину-ура,ура,ура! Надо же так уметь всё перевернуть с ног на голову, что получается всё как надо.Ну прямо можно в Госдеп США за тридцать серебрянников.
sveiks,
s
* Kāpēc Krievijas ārlietu ministrs runā abu "neatkarīgo valstu" vārdā, lemj to vietā? Būtu vismaz skata pēc izveidojis trīspusēju Krievijas, Abhāzijas un Dienvidosetijas darba grupu. Diplomātiskās attiecības taču nodibinātas un pirmie līgumi (par Krievijas kara bāzēm abās "valstīs") noslēgti. 1) Tāpēc, ka nav jēgas..! Jo tad Tev līdzīgie žurnālisti, tāpatās teiktu, ka - tas viss ir kārtējie Krievijas meli un fikcija.. ** Krievijai neizdevās sasniegt pret Gruziju vērstās militārās agresijas (ir daudz neapstrīdamu pierādījumu, ka plaša militārā konflikta uzsācēja bijusi tieši Krievija) galveno mērķi - gāzt prorietumniecisko Mihaila Saakašvili valdību un iedibināt prokremlisku režīmu, kas apturētu Gruzijas virzību uz pievienošanos uz NATO. 2) Izdevās gan sasniegt! Galvenais - izdevās iesaldēt projektu Nabucco!
sveiks,
s
* Kāpēc Krievijas ārlietu ministrs runā abu "neatkarīgo valstu" vārdā, lemj to vietā? Būtu vismaz skata pēc izveidojis trīspusēju Krievijas, Abhāzijas un Dienvidosetijas darba grupu. Diplomātiskās attiecības taču nodibinātas un pirmie līgumi (par Krievijas kara bāzēm abās "valstīs") noslēgti. 1) Tāpēc, ka nav jēgas..! Jo tad Tev līdzīgie žurnālisti, tāpatās teiktu, ka - tas viss ir kārtējie Krievijas meli un fikcija.. ** Krievijai neizdevās sasniegt pret Gruziju vērstās militārās agresijas (ir daudz neapstrīdamu pierādījumu, ka plaša militārā konflikta uzsācēja bijusi tieši Krievija) galveno mērķi - gāzt prorietumniecisko Mihaila Saakašvili valdību un iedibināt prokremlisku režīmu, kas apturētu Gruzijas virzību uz pievienošanos uz NATO. 2) Izdevās gan sasniegt! Galvenais - izdevās iesaldēt projektu Nabucco! Krievija sākusi karaspēka atvilkšanu, gan atstājot aiz sevis postažu (stratēģiski svarīgajā Poti pilsētā, piemēram, mērķtiecīgi iznīcināta ostas infrastrūktūra), tomēr sākusi, un, cerams, turpinās nevis ķersies pie kaut kādiem jauniem "jociņiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas