Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Astu apgriešanu atļaus septiņu šķirņu suņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
vipār nesaprotu kāpēc ir jākropļō dzīvnieks??? tās ausis un aste ir tāpēc, ka tam tā jābūt!!! nekad neesmu sapratusi tos suņu saimniekus, kuriem tas tā patīk!!!
pundurpinčers
p
Žetons par to dullo bābu :)))))))) Tieši tā arī ir, vēl tikai aizmirsi pierakstīt, ka pēc safrizēšanas suns ir jāiesmaržo, un nepietiek ar to, ka kārtīgam sunim jau mazgāties riebj, smaržināšana vispār ir suņa mocīšana, jo viņam tak asa oža, un arī priekšstati par to kas labi smaržo ir citi.... Vajag nekavējoties pieņemt likumu, kas aizliedz smaržināt sunīšus, vienīgās atļautās substances ir kakas un beigtas vārnas ;)
.
.
dogiem nekad mūžā nav kupētas astes. dogiem kupēja ausis. par darba suņiem piekrītu, tā tas arī ir. kā jau minēju, ar šo likumu vesela virkne suņu tiek padarīti par darbam pilnīgi nederīgiem kropļiem.
lasItāja
l
Nesaprotu, kāpēc dažām no šīm šķirnēm kupē astes. Astes tradicionāli kupēja darba suņiem, t.i. dobermaņiem, rotveileriem, dogiem, veimariem, vienai pasugai korgiju, skiperkiem u.t.t. Par darba suņiem nebija jāmaksā nodoklis, tāpēc tās kupētās astes.
Sirmais.
S
Visi šie dzīvniekmīļi būtībā moca un spīdzina dzīvniekus.Viena dula bāba ģērbjot mazgājot un frizējot savu suni iedomājas, ka viņa dara sunim patīkamu darbu. Tas tomēr nav iemesls aizliegt to darīt. Cilvēks izmanto dzīvniekus gan pārtikai,gan apģērbam,gan savam priekam.Ja suns ir mans es daru ar viņu ko gribu,izņemot sadistiskas darbības.Žīds savu dēlu drīkst apgraizīt,bet es suni nē? Nedomāju ievērot jūsu stulbības.Ja būs vajadzība slīcināšu ja būs vajadzība ēdīšu!
Hava
H
Veimārietis apsit asti gar stenderēm? Vai nu pērciet dzīvoklim atbilstoša izmēra suni vai arī suņa izmēram piemērota izmēra māju! Zin', nākamais līmenis varētu būt - es savam zirgam gribu kupēt pakaļkājas, jo citādi viņš manā vienistabas dzīvoklī neietilpst. :D
rvs
r
Hm, pēc kā izskatās Dobermans ar negrieztām ausīm un asti? Atbildēšu - pēc ķēma! Sevišķi smieklīgi kad dusmojas!
Giros
G
kupēt - > taisīt kupātus jēb tās baltās desas, kas izskatās pēc miroņa dzimumlocekļa
AD
A
Nu, lai viens cilvēks nesaka, ka Saeima krīzes laikā nepieņem vitāli svarīgus lēmumus. Gudras, gudras galvas tur sēž.
.
.
turklāt vēl - eiropas savienībā ir atļauta suņa astes nosiešana, kamēr atmirst pilnīgi visi nervi, asinsvadi, aste nokalst un nokrīt. šo metodi ļoti piekopj dzīvnieku mīļotāji anglijā. tagad pasakiet man dabas draugi - kas ir labāk - kupēt asti 3 dienas vecam kucēnam, kuram astē vēl nav izveidojies kauls, tikai skrimslis, un kur rēta saaug pāris dienās un neatstāj uz suņa apziņu nekādas traumējošas pēdas, vai pagaidīt kamēr suns paaugas, un tad nosiet asti, un gaidīt kamēr ši nokrīt. a moš arī nenokrīt, moš gangrēna iemetas, un sāk dzīvā miesā pūt, vot tad dabas draugi var priecāties. liekulība tas viss ir, nekas vairāk.
.
.
sāksim ar to, ka no dzīvnieku psiholoģijas viedokļa kaķa turēšana dzīvoklī ir dzīvnieka spīdzināšana, pretēji suņa turēšanai dzīvoklī. kaķim ir nepieciešama medību teritorija, kamēr suns ir orientēts uz barvedi. tā kā regulāri kārtīgi izstaidzīnāta pilsētas dzīvokļa suņa garīgās ciešanas nav salīdzināmas ar kaķa ciešnām vienistabas dzīvoklī. ja jau mēs cīnamies par dzīvnieku tiesībām, tad aizliedzam turēt pilsētā kaķus, ja viņiem nav iespēja brīvi klejot ārpus mājas.
Bronks
B
Tādiem kā Baiba mājās noteikti ir kaķis tāpēc gribas gudri paspriedelēt par suņiem. Kaķu kastrācija ir ētiska? varbūt aizliedzam, tad ķeram pa pasauli kaķus un midzinam?
Tev Trusiti
T
ar vajadzetu kautko "kupet" (what the hell does that mean?) un tad tu te daudz nerunatu, bet kauktu!!!
Skaidrs!
S
Nu, ja! Padumja savienibas atliekas sten un pus, ka nevar vairs kakenus mest slicinat un suniem astes nogriezt!
.
.
ja jau gribēja aizsargāt suņus, tad varēja ieviest normu, ka zināmu šķirņu suņus nedrīkst ņemt cilvēki, kuri nenodarbojas ar atbilstošu amatu - takši, kokerspanieli, skotu terjeri visi ir medību suņi, un paņemti dzīvoklī pie vecām kundzītēm vai izrādītie gribošām dāmītēm tiek spīdzināti, jo viņiem ir atņemta iespēja sekot saviem dabiskajiem, gadsimtu garumā izveidojušamies instinktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas