Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Atbalsta priekšlikumu aizliegt azartspēles līdz 21 gada vecumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BA
B
DRAUGI DĀRGIE. vai jūs esat stu**i. Kam nafig vajag šo 21 gada robežu? Manā pagalmā sēž 14 - 16 gadus jauni tīņi, dzer alu, pīpē, lamājas un viņiem visas spēles ir pofig. Sit pa galvu un aplaupa vēlos gājējus. Pamēģiniet viņiem ko aizrādīt - tochno dabūsiet pa purnu. Pamēģiniet aizrādīt viņu vecākiem - dabūsiet divreiz - no pašiem tīņiem (kamēr mēģināsiet noskaidrot kas tie ir) un pēc tam no viņu vecākiem. Labi, pasūdzēsitiess policijai, uzliks sodu, bet viņiem POFIG!!! Tak jau nemaksās. Es domāju, ka vajag izstrādāt sistēmu, kas jēdzīgi piedzen parādus (SODUS). Ne par velti pirms pāris simts gadiem Krievijā baisais bubulis bija PRĀDU CIETUMS (dolgovaja jama). No tā visi baidijās. Un, it īpaši, bagātie. Mani, invalīdu, piekāsa JAUNS GURĶIS (ne deputāts), izkrāpa naudu un dzīvo ZAĻI. Mentiem pofig, (nejaukt ar godīgiem policistiem), bet arī godīgie neko nevar palīdzēt. LIKUMI FUC***AINI. LŪDZU - Pieņemiet likumu, ka par likumu pārkāpumu, vienalga, vai tas ir nelikumīga spēlēšana, vai atļaušana spēlēt, vai POFIG kas, bet NELIKUMĪGS, ir jāmaksā SODS un JUMS, VALSTIJ, VARAS PĀRSTĀVJIEM, to ir IESPĒJA iekasēt!!!!! Ticiet man, daudzas lietas nokārtosies pašas no sevis. Gaidīšu līdzcilvēku atsauksmes. Latvijas iedzīvotāji, neklusēsim, jo savādāk biezie saņems BIEZAS algas, bet nabagie cīnīsies ar PLĀNIEM likumiem
Elamo
E
Sen bija laiks. Plus vēl vajadzēja visus vienā specializētā vietā aizdzīt. Kurš ta nu grib pakāst savu nožēlojamo kapitāli, lai ta nu arī iet.
veeleetaajs
v
Neviens tev ar varu shnjabi riiklee nelej, bet citiem aizliegt nevari. Sariats pie mums nav ieviests. Neviens neko nesoliija, ne reketa, pardon, progresiivos nodokljus ne devalvaaciju ne citus populistiskus risinaajumus.
zane
z
Protams, ka parādnieku ievēlēja tie, kam nav 21.
Terorists
T
Bet deputāši negribot atbalstīt pantu kas noteiktu kad cilvēkam kas vecāks par 60 vieta vairs nebūtu SAEIMĀ , jo vecuma marazms esot kaitīgs deputātu darbam.Nu galīgi dīvaini tie mūsu deputāši,citiem uzspiež,bet paši sevi amnestē.
Barons
B
Sviests!!! Tie, kas spēlē, turpinās spēlēt internetā un nauda aizripos uz Rietumu pusi. Naivie likumdevēji. Laiki jau sen ir mainījušies. Tikai neviens to atkal nav pamanījis. Nokontrolēt to ir neiespējami.
feja
f
Pie viena lai deputāti neaizmirst pacelt vecuma slieksni, no kura drīkst balsot vēlēšanās, citādi tie, kas nemāk uzņemties atbildību par savu rīcību, dies' zina, ko sadarīs. (Jau ir sadarījuši. ;) )
Ministry of Truth
M
Ceru, ka Latvijā agri vai vēlu kaut kur Latgalē izveidos kādu spēļu ciematu, kur visi gribošie varēs doties nospēlēt savus santīmus, latus vai zilos žetonus. Izvācot tos no pilsētām, vide un morāle tikai iegūs. Ja kādam nepietiek, lai spēlē Viking Loto.
who cares
w
Sviests. Reizēm liekas, ka deputātiem derētu iegūt "atzinumu" no dažādām medicīnas iestādēm par to, ka šamējie ir 'pieskaitāmi'.
xxx
x
nesaprotu pēc kādiem kritērijiem nosaka īsto vecuma slieksni... kāpēc 17 gadīgu cilvēku uzskata par lohu, kurš vēl neko nevar un nespēj uzņemties atbildību. Vai tad tieši sasniedzot 18 gadus automātiska nāk kaut kāda apgaismība un parādās intelekta pazīmes.
piekrītu
p
SEN BIJA LAIKS! šis liberālisms - azarstspēļu, alkohola un perversiju propaganda - ir JĀAIZLIEDZ! Tāpat bankām - jāuzliek nodokļi, bet jāmazina uzņēmējiem! Un kur palika progresīvais ienākumu nodoklis, ko solīja pirms vēlēšanām?
mmm
m
Jauni cilvēki bieži vien vēl nezina naudas vērtību, tāpēc ļoti ātri viņiem var izveidoties azartspēļu atkarība. Jauns cilvēks 18 līdz 20 gadu vecumā bieži vien vēl nav emocionāli nobriedis, ne vienmēr spēj pilnībā uzņemties atbildību par savu rīcību," UN SANĀK KA PAR SAEIMU BALSO NENOBRIEDUŠI JAUNIEŠI, TĀPĒC TUR IR IDIOTI
Ministry of Truth
M
Latvijā ir divas lielas grupas, kas stieg azartspēļu purvā: 1) slimie, 2) vieglas naudas pelnītāji. Pirmos nekas nelabos, jo viņu atkarībai ir daudz seju. Otrie ir krietni gājuši mazumā tur galvenie donori bija plāno sienu celtnieki un nekustīgā īpašuma mākleri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas