Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Atis Lejiņš: Vienotības nodomi vēl nav skaidri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Es domāju ka visiem pretoligarhiskajiem spēkiem būtu jāapvienojas un Lejiņam (ļoti cienu)īstā vieta būtu Vienotībā, sociķiem Latvijā pārskatāmā nākotnē nav vietas, pārāk slikta slava vēsturiski Latvijā. Sadrumstalotā veidā piedaloties vēlēšnās, būs tikai izniekotas balsis un viss, vecie TPostinieki rullēs kopā ar kremlistiem. Protams, grūti atrast baltus un pūkainus cilvēkus, te Mūrniece lielā "grēciniece", te Ēlerte ne tāda, katram var ko atrast, bet uz Lartvijas fona šie Vienotības cilvēki tomēr ir labākie kas mums šobrīd ir. Tad nav ko matus skaldīt un musināt tautu, kas ir kāda atsevišķa Rēzeknes burtnīciņa un Mūrnieces bērnu aizvešana uz skolu salīdzinot ar visu valsts nozagšanu padsmit gadu garumā ko paveica pie varas esošās partijas ar Šķēli priekšgalā.
Argentīnas Tango
A
Katrā ziņā, ja Vienotībā nebūs LSDSP, tad arī manu balsi viņiem neredzēt !
Ilmārs
I
Paldies Atim, par labi uzrakstīto rakstu. Tāds tiešām ir valdošais LSDSP biedru viedoklis.
pamela
p
Kas par dedzīgu priekšvēlēšanu manifestu! KAPĒC apgrauz TIKAI ! VIENOTĪBAS kauliņus? SAMAKSĀTS?KO TEIKSI PAR LESČINSKI ,PAULU,PCTVL "piecīšiem",Godmani A.Bērziņu /LC/ utt.?????Vai tie kā azbesta veči 20 g.VIENĀ ?? partijā?!KURŠ atteiksies balotēties kaut pie paša velna,ka tik tiek pie viegla ,LABI !!!apmaksāta darba - pogu spiešanas,kur pat zīmuli pašam NAV jāpērk?Kāposts,arī Kursīte nu jau saka,ka atalgojums adekvāts,JO esot deputātam smags darbs! Viņi visi ,arī SC ,PCTVL / Urbanoviča,Kremļa/ citi Lembja,Šķēles,Lesčinska u.c. UZPIRKTI.IZANALIZĒJIET ! pieņemtos likumus,kuri skar SPONSORU intereses!!! TAS IR 100 GALVAINS ASTOŅKĀJIS,jo ne es ,ne pārejie ļauži rūpi par valsti,tautu nejūt.To pierādīja pensionāru aplaupīšana,ko pirmais uzsāka ŠĶĒLE 2002.g. TOTIES SAEIMA SEVI GAN PAŽĒLOJA,JO paši pieņēmuši tikai SEV ! izdevīgus likumus,redz'viņiem ar likumu nevar algas mazināt!KUR IR LIKUMS,ka var apzagt skolotājus,poličus,pensionārus????20 g.redzot vienus un tos pašus feisus,tikai izmēri stipri palielinājušies,paliekl nelabi!
Jānis
J
Man arī.
ciniķis
c
Mjā, cerība uz vēlētāja stulbumu:)) Nezinu, varbūt arī attaisnosies. Bet, varbūt būsim reāli? Kas tad īsti ir vienotība? Bet, ja tā labāk ieskatās - jauna kombinācija, kas sastāv no TIEM PAŠIEM vecajiem politiķiem. Daudzi no šiem "valsts glābējiem" iepriekš ir nomainījuši aš 3 partijas labākas siles meklējumos. Tas nedaudz raksturo viņus no tādām morāles kategorijām kā "nodevība", "neuzticība" utt. ( klīda baumas, ka partijas šos neizlēmīgos un vājos banāli pārpirka par naudu vieni no otra). Un tagad man pasakiet ļautiņi - kā man uzticēties ( un kā Domburs saka, kāpēc man būtu jātic) deputātam, kuru, piemēram, saeimā ievēlēja kā TB/LNNK deputātu, bet pēc brīža viņš jau ir kaut kādas citas partijas ( piem., pilsoniskā savienība) deputāts un pūš citas partijas stabulē. No tādiem deputātiem ( pārbēdzējiem, kuri nevieš uzticību un stabilitātes sajūtu) sastāvēs praktiski lielākā daļa tā saucamās "vienotības". Jūs paskataties uz Štokiju - Kalvīša laikā viņš bija ekonomikas ministrs, bet tagad viņš pārmet, ka vot ne viņš ir vainīgs, bet kāds cits "pieļāva" visu to, kas ir pieļauts.Tak paskataties reāli - tajā tā saucamajā "vienotībā" taisās savākties visa vecā politiskā "elite", kas ir rullējusi 20 gadus visus valstī notiekošos procesus un noveduši valsti pie tāda rezultāta, kāds tas ir šobrīd. "Vienotība" nav nekas jauns - tas nav jauns piedāvājums, tā ir jauna kulīte ( kobinācija), kas šausmīgi smird pēc veciem vēzīšiem. Šie vecie vēzīši 20 gadu laikā pierādīja savu "varēšanu", "godīgumu" un citas īpašības - kāpēc man viņiem būtu jātic?!!!!
Ķida
Ķ
Mana prognoze:>1.Apvienotais krievu bloks+LPP/LC+TP+ZZS-55 , 2.Vienotība-ap20,Visu Latvijai10-12,4.Jauna partija+sīkpartijas 10-12.
veletajs
v
Visi sie smerdeli, paslabuma mekletaji, godkari, kompleksu nomaktie mankurti no Vienotibas, Stokenbergs, Kalniete, Pabriks, Murniece, Abolina.....vinu merkis ir notureties pie siles un ienemt augstus amatus, lai varetu apmierinat savu egoismu, alkatibu, godkaribu tiesi tada pasa nekauniga, cinska, augstpratiga veida ka to darija Kanadas pensionare, nekauniga Freiberga. Si partija ir loti lidziga LC, TP banditiskajiem grupejumiem, tikai daudz glumaki un bailigaki.
K-K
K
...Milie letini ... soreiz ir svarigaka lieta par politikas niansem - Latvijas un latviesu tautas pastavesanas jautajums ir pasreiz tas svarigakais - parejo, mes varesim sakartot pec nakamajam velesanam un Satversmes un velesanas likumu izmainam. ... Esot patriotam - kadu Tevi pazistu esam - ludzu doma , dari un rikojies, lai mes butu vienoti ...
klusais-2
k
Aizmirsu piebilst,ka pašlaik es 100% zinu,ka nebalsošu par SC,TP,LPP/LC,ZZS,PCTVL.Savukārt arī par Vienotību pašreizējā izskatā vēl neesmu gatavs balsot,un,ja viņi nemainīs būtiski savu līdzšinējo taktiku saraksta veidošanas sakarā,tad visticamāk manu balsi viņiem nedabūt.
klusais-2
k
Naivums pilnā mērā ir attiecināms arī uz sevi pašu!~Varam saderēt,ka Vienotība uzvarēs 10.Saiemas vēlēšanās vai iegūs ļoti līdzīgu vietu skaitu!Mana prognoze:1)Vienotība-37 vietas;2)SC-35;3)jauns spēks-16;4)ZZS-12.
lauksaimnieks
l
Nav iau jābūt ne kreisajiem vai labajiem ir jābūt profesionāļiem savās jomās,kurā jomā ir S Ēlerte žurnalste nu tad veido jaunu laikrakstu vai raksti grāmat un uz priekšu bet saiemā ir jāvēl cilvēki no nozarēm un atpazīstami šajās nozarēs,tad jautājums Kristovski ,ar ko vīņs šos gadus ir nodarbojies ,rezultāti , utis citu kažokā meklējis
Antons
A
Kāds naivums? No kurienes radīsies programma ja ir tikai populisma pilnas idejas? Vai Lejiņā kungs būs vai nebūs sarakstā...diemžēl sabiedrību nesatrauc jo šī savienība ir aizejošais politiskais spēks. Patreizējā šās vienotības runas spēku nostāja apliecina ka mainot spalvas varēs iekļut saeimā!!! NEIZDOSIES
anuka
a
tieši tā. pagaidām skaidrs ir tikai viens, ka vēlēšanās tomēr jāpiedalās, lai gan negribas kā vēl nekad. bet balsot nāksies atkal par mazāko ļaunumu vai vēl sliktāk - kā krievu ruletē. Lejiņam ieteiktu gan nelīst tajā pseidovienotības listē, bet labāk pamēģināt izmest Dinēviču un viņam līdzīgos keksus no partijas, kurai nosaukums un programma ir ok, tikai lokālajam Latvijas variantam nav "pildījuma" un reālas darbības. bet ja Lejiņam būtu krampis un labi komrādi, to varētu izdarīt, un tad varbūt arī nekāda ieflitrēšanās citu partiju listēs nemaz nebūtu vajadzīga.
klusais-2
k
Turpinājums...Bušēvics,J.Jagars,A.Rudēvics,J.Āberbergs un sīkie gariņi kļuva par aktīviem kolaborantiem,Pauls Kalniņš skaidri pateica ,ka čekisti ir kļuvuši vēl viltīgāki un labāk iemācījušies nagus maukt.J.Višņam piedāvāja klūt par stukaču sociķu vidē,bet viņš atteicās ,par ko dabūja lodi pierē.Uz Sibīriju deportēja K.Deķēnu,A.Veckalnu,P.Ulpi,E.Moricu,V.Grēviņu,N.Kalniņu un citus.Viltīgākie prata pielāgoties,nekļūstot par aktīviem kolaborantiem.B.Kalniņš ,V.Bastjānis,Kl.Lorencs,F.Cielēns strādāja saimnieciskus darbus okupācijas režīma ietvaros(Kalniņs gan bija armijas politiskais vadītājs)Menderu komunisti neņēma pretī un vēlāk ieslodzīja cietumā,tāpat kā Kl.Lorencu.Pauls Kalniņš stādāja savā ārta praksē.Bija arī tādi sociķi,kas sadarbojās ar Ljas Politisko pārvaldi,ziņodami par Maskavas ietekmi LSDSP.Viens no tādiem bija Valmieras apriņķa Valdes loc.T.Jekrins,kurš publiski strīdējās ar atru sociķu pārstāvi Valdē-J.Karlivānu.Bija jau par ko,jo Karlivāns 1940.gadā kļuva par Valmieras apr. izpildkomitejas pr-ju,bet Jekrinu komunisti nošāva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas