Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Augulis aicina nesteigties ar publisku airBaltic situācijas vērtējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Vai tu re ,Augulim jāgaida par airBaltic slēdziens līdz 4.jūlijam,bet par Kampara izteicienu zudumiem šis jau sakalkulējis uz poda sēžot.Hūtes naudai ir maģisks spēks izkropļot cilvēka dvēseli / ja tāda ir/ un prātu iezombēt uz absolūtiem meliem un naudas kāri.Uzspļaut likumiem un tikumiem,ignorēt tautu uin valsti. VISI kas nāk no Hūtes skolas ir ABSOLŪTĀ ĻAUNUMA nesēji, pretēji Sorosam,kurš ziedo labdarībai. Lembergam to nesaprast,jo tur / paurī/ ir TIKAI viena rieva mantrausības rieva.Nez cik gs.šis grasās dzīvot?
pamela tai viltus pamelai12:02
p
Tā Sorosu prot reklamēt tikai tā ienaidnieki kā tu to dari. Bezgode.
  • 1
  • 1
Nabaga soraidi... uz sili tiecas...
N
KLM 2011.06.14 Pilnīgi piekrītu. Nu forši! 2011.06.14 «Nav jau sastrādāts nekāds noziegums,» - tā, jautāts, vai esošie Saeimas deputāti ir morāli tiesīgi kandidēt iespējamās ārkārtas vēlēšanas laikrakstam «Neatkarīgā» sacīja «Vienotības» Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis.
  • 0
  • 0
Dr
D
Nesteigsimies, nesteigsimies,...kamēr vispār nebūs ko auditēt.
Pelēkais Vilks
P
Mjaa. Laikam tomēr pirmo vajadzēs izmeklēt Kamparu. Mjaa. Jukums pirms 9 minutēm, 2011.06.14 10:45 Nu tas Kampars gan negodu dara Vienotībai. Malacis ,dzeri! dzeris pirms 16 minutēm, 2011.06.14 10:18 Kā tad tā, jo kriminālam te pietiek! Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) atteicies sākt kriminālprocesu par ekonomikas ministra Arta Kampara (V) iespējamām prettiesiskām darbībām, pastāstīja Saeimas "Saskaņas centra" (SC) frakcijas deputāts Aleksandrs Sakovskis. Kā ziņots, pirms mēneša Sakovskis vērsās pie KNAB priekšnieka Normunda Vilnīša un ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera, lūdzot pārbaudīt Kampara amatpersonas deklarāciju, kā arī faktus par Ekonomikas ministrijas pārraudzīto iestāžu un uzņēmumu slēgtajiem līgumiem ar firmām, kas veidojušas apvienības "Vienotība" priekšvēlēšanu kampaņu. Sakovskis norādīja, ka no Ģenerālprokuratūras saņēmis atbildi, ka lieta tiek pārsūtīta KNAB, savukārt KNAB informējis, ka patlaban neesot redzams pamats kriminālprocesa sākšanai un tikšot veikta resoriskā pārbaude. Deputāts iepriekš norādīja, ka partiju apvienības "Vienotība" pārstāvja Kampara vadītās ministrijas padotībā esošā Centrālā statistikas pārvalde un AS "Latvenergo", kur ministrija ir kapitāla daļu turētāja, slēgusi līgumus par ievērojamām summām ar tām pašām firmām, kas cieši sadarbojušās ar "Vienotību" priekšvēlēšanu kampaņas gaitā, - ar SIA "GfK Custom Research Baltic" un SIA "McCann Erikson Riga". Tas rada aizdomas, ka valsts pasūtījumi tiek izmantoti partijas reklāmas kampaņas veidotāju atalgošanai, norāda deputāts. Ņemot vērā, ka "Vienotības" pārstāvja Kampara vadītās ministrijas pakļautībā ir 13 iestādes, Saeimas deputāts Sakovskis aicina veikt iekšējo auditu un revīziju, lai pārliecinātos, vai arī tajās nav notikuši pretlikumīgi darījumi, lobējot apvienībai "Vienotība" izdevīgus partnerus. Iesniegumā KNAB vadītājam un ģenerālprokuroram Sakovskis aicināja arī pārbaudīt ekonomikas ministra amatpersonas deklarācijā minēto par viņam piederošās SIA "Ronis" darījumiem, kur saskatāmas koruptīvu darījumu slēpšanas un naudas legalizācijas pazīmes. Deputāts arī norāda, ka Kamparam piederošais uzņēmums saņēmis kredītu AS "SEB banka" uz tik pretimnākošiem nosacījumiem, kādi nav pieejami citiem aizņēmējiem, kas liek secināt, ka varētu būt izmantota Kampara politiskā ietekme. Pamatojoties uz likumu ''Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā'' un citiem tiesību aktiem, Saeimas "Saskaņas centra" frakcijas deputāts lūdz KNAB un prokuratūru pārbaudīt minētos faktus un sākt kriminālprocesu par Kampara iespējamām prettiesiskajām darbībām. KLM pirms 14 minutēm, 2011.06.14 10:20 Tu gan esi neaptēsts. Kampars ir mūsējais, tāpēc to nedrīkst aiztikt. XXL pirms 11 minutēm, 2011.06.14 10:23 Ko Jūs te abi lecaties savā starpā. Šodien Jaunupa uzdevums ir Daudzi apsaukāt nevis Kamparu aiztikt.
Pelēkais Vilks
P
Piemirsu arī valdes locekļus - bertoldus.
Pelēkais Vilks
P
Rīkojums NR.xxx76 Bertolda atvaļinājums pagarināts uz nenoteiktu laiku. Paraksti: Valdes priekšsēd. /Bertolds/ Direktors: /Bertolds/
p
p
:))
  • 0
  • 0
Pelēkais Vilks
P
Nesatraucies Augulus! Tagad visi sēžam un gaidam auditu.
Berta
B
Kur ir audits?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas