Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Austrālijas latvietis Vējiņš internetā aicina tautiešus ziedot "Vienotībai"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Naivie cilvēki. Vienotība jau nu nav tas politiskais spēks, kas kaut ko Latvijā gribētu mainīt
latviete
l
Kartejo reizi veiksmigi pieradam, ka sevi turam viszemakaja limeni. Viens otru noliedzam, ne, precizak sakot izlamajam...un nedod Dievs ja kads uzdrikstesies darit kaut ko labu! Tas tacu nav iespejams, ka ir tautiesi kas kaut ko dara no sirds un patiesi palidz Latvijai?! Patiesiba ir rugta, bet esam tur kur esam pelnijusi but. Atzisimies reiz tacu, ka ir tik erti vainot visu un visus, jo tas nozime, ka nav jaieskatas sevi. Esam palikusi par nepateicigu, ignu un vainas meklejosu tautu. Tadu tautu kura atbalstu nav nopelnijusi sanemt. Beigsim vienreiz izlikties un saksim kaut ko darit lietas laba.
anonīmais šakālis
a
Un kā tad panāksiet, ka politiķi pilda savus solijumus un partijas programmu? Sadosiet pa purnu, ja nepildīs? Smieklīgais naivums!
Antiņš
A
Austrālijas latvietis pensionārs Jānis Vējiņš izveidojis internetā mājaslapu ar aicinājumu atbalstīt apvienību Vienotība, atvēlot tai arī ziedojumus. Mājaslapā atbalstsvienotibaips.com.au atrodami arī Vienotības vadītāja Ģirta Valda Kristovska ievadvārdi, kurus uzrakstīt esot lūdzis J.Vējiņš. Ģ.V.Kristovskis pastāstīja, ka mājaslapa nav Vienotības, bet gan aktīvā Austrālijas latvieša iniciatīva. «Ja man lūdz uzrakstīt ievadvārdus, tad mans pienākums ir atsaukties,» uzsvēra Kristovskis.
Antiņš
A
Austrālijas latvietis pensionārs Jānis Vējiņš izveidojis internetā mājaslapu ar aicinājumu atbalstīt apvienību Vienotība, atvēlot tai arī ziedojumus. Mājaslapā atbalstsvienotibaips.com.au atrodami arī Vienotības vadītāja Ģirta Valda Kristovska ievadvārdi, kurus uzrakstīt esot lūdzis J.Vējiņš. Ģ.V.Kristovskis pastāstīja, ka mājaslapa nav Vienotības, bet gan aktīvā Austrālijas latvieša iniciatīva. «Ja man lūdz uzrakstīt ievadvārdus, tad mans pienākums ir atsaukties,» uzsvēra Kristovskis. Ievadvārdos Kristovskis norādījis: «Mīļie tautieši Austrālijā! Vispirms paldies par to, ka jūs nerimstoši sekojat līdzi tam, kas notiek Latvijā, un jums nav vienaldzīgs tas, kas ar Latviju notiek šodien un notiks nākotnē. Latvijas tālākā nākotne lielā mērā izšķirsies šoruden - 10.Saeimas vēlēšanās. Tā nu patiešām ir noticis, ka pēc 20 atjaunotās neatkarības gadiem Latvija atkal ir nonākusi krustcelēs. Šogad 2.oktobrī norisināsies izšķirošā cīņa par to, kādās rokās mūsu valsts nonāks...
Vientulais vilks
V
Saziedot tad saziedoja ,bet LATVIJA sie ziedojumi nonaca dalitaju kabatas. Tada ir patiesiba
helsinki-86
h
Nevis lūgt vajag , bet mācīties pelnīt , jo tikai ar DARBU var nopelnītais lietā pareizā tikt !!!!!!!!!!!!!!!!!
lingua
l
Protams, ir jāziedo "visiem" kam vajag - bet precīzi: ir jādomā ilgtermiņā, arī. Domāju, ka tā ir daudz valdošo partijas politika (īpaši LPP/LC, TP, ZZS) lai novest valsti uz līmeni, ka ir bads un bezcerība. Tad jau cilvēkam pie potītes kas sēž saeimā, galvenais ka pats var kaut ko dabūt paēst. Rezultāts: nespējam domāt vai rīkoties valstiski. Domājam tikai par šodienas iztiku.
Tante
T
To,ka ārzemju latvieši ziedo gan ģimenēm,gan organizācijām zinu ļoti labi.Runa iet par konkrēto aicinājumu ziedot apvienībai,,Vienotība,, ,un tieši šodien,kad ZM Dūklavs paziņo,ka trūkumā nonākušajām ģimenēm papildus pārtikas pakas nav un nebūs,un ir gaužām pārsteigts,ka Latvijā ir tik daudz trūcīgu ģimeņu.Arī es palīdzu ģimenei,kuras ienākumi šobrīd sastāda 15,- ls.uz katru ģim.locekli,bet ir ģimenes,kuru ienākumi ir tikai 5,-lati mēnesī...!!!!Es noteikti izvēlos palīdzēt trūcīgai ģimenei,nevis pārtikušai partijai!
lingua
l
Nu PROTAMS jāpieprasa! Pats par sevīm saprotams koncepts, ne? PROTAMS ka tikai ar maksāšanu NEPIETIEK. Tiešām esam bērna autiņos.
anonīmais šakālis
a
n e t i c u , ka ziedojot var ietekmēt politiķus! Nepietiek vien ziedot, jāmāk pēc tam paprasīt, lai atstrādā!
lingua
l
Ne brīdi nesaku, ka Kristovskis ir atbilde visam, bet ...ja iesaisties, ziedo - tad arī Tev ir teikšana kā partija formējās, kādas politikas ir realizētas. Piekrītu, nodokļu politika ir pilnīgi d...ā. Bet, to un citas politikas nevar mainīt sakot tikai "man nav par ko balsot" un "visi jau zog, labāk lai tie vismaz mūsējie."
Kaspis
K
Labāk, lai kampaņa top par Austrālijas latviešu ziedojumiem, nevis politbiznesmeņu sagrābtajiem līdzekļiem, kuri praksē nav nekādi ziedojumi, bet gan investīcijas, uz kuru bāzes arī turpmāk laupīt valsti.
anonīmais šakālis
a
Tas pats Kristovskis iestājas par nodokļu atlaidēm lielajiem uzņēmumiem, viņš saka, ka tas stimulēšot ekonomiku, bet neviena vārda par to, ka latviešu ģimenēm ar bērniem to nenormālo nodokļu slogu vajadzētu atvieglot. Cik saprotu, Kristovskis par lielajiem uzņēmumiem iestājas Vienotības sponsoru - viņa Ventspils krievu draugu ietekmē!
anonīmais šakālis
a
Ja vēlaties izmaiņas Latvijā, tad ziedojiet sociādemokrātiskiem spēkiem, piemēram, Sūnas "Solidaritātei", nevis labējiem nagumaucējiem. Vienotība joprojām iestājas par latviešu algoto strādnieku ģimeņu aplikšanu ar lielākajiem nodokļiem Eiropā. Vienlaicīgi Vienotība iestājas par siltumnīcas režīmu miljonāriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas