Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Avīze: Latvijas celtniekus zviedru sociāldemokrāti ierauj vēlēšanu kampaņā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu bet
N
Latvijā neviens pa 1,2 Ls/h nestrādātu, kur nu vēl dārgajā Zviedrijā :) -------------------------------------------------------- -- Kāpēc izliecies par IDIOTU, a? It kā nezinātu, ka lumpeņu Latvijā lielveikalos novados un citviet- apt. 65,5 % cilvju strādā par MINIMĀLO algu - 180 Ls uz papīra- uz rokas max 154 Ls...mēnesī!
Nu bet
N
ZVIEDRI pirms vēlēšanām uzdarbojas uz STULBO latviešu rēķina-
Jukums
J
Starp citu, šim rakstam šeit Dienā uzlikuši ļoti tendenciozu virsrakstu. Latvijas cilvēku mērķis taču nebūt nav iesaistīties politiskajā cīņā zviedrijā, bet gan par vienādu darbu saņemt vienādu samaksu!kas šķiras cilvēkiem, kurus var šmaukt un čakarēt ka vien ienāk prātā. Ja vienīgais veids kā uzņemējam savā biznesa nopelnīt ir maksāt nesalīdzināmi zemākas algas, tad tas nav nekāds uzņēmējs, bet vienkārši sūdabralis.
Jānis
J
LūK kā ārzemes apzog Latviju un latviešus. SVF to turpinās, pateicoties Vienotībai un PLL.
R.O.P.
R
Neslikts veids ka celtniekiem pelnit.
xxx
x
Latvijā neviens pa 1,2 Ls/h nestrādātu, kur nu vēl dārgajā Zviedrijā :)
kas
k
Ne jau latviešu strādniekus viņi aizstāv,bet savas intereses,bet tas ,ka liela daļa mūsu darbadevēju ir krāpnieki un vergturi arī ir taisnība.
vēsture
v
vēl viens Laval..
Lonija
L
Tā blondā, bildē, ar vaļā muti , točna pēc zviedru arodbīdrību skaistules izskatās !
gvido
g
tas viss ir ne tikai latviesu interesees, bet arii zviedru pasu... . Jo leetais darbaspeeks atnem viniem darbu... . "+ "veel negodiiga riiciiba un zinaamu cilveeku pelniisana ar starpnieciibu.... vergu tirgotaaji... tas pats, kas ar prostituuciju... . Un tiem, kas domaa, ka ar kiinas leeto darbaspeeku profitee reietumu pamatiedziivotaaji - kluudaas - bez tiem buutu vairaak darba vietas Eiropaa... un bez taas leetaas drazas vareetu arii iztikt un to mazaak pirkt, ja taa logiski... paliktu daargaaka... . Visu to var sarazot Eiropaa uz vietas... . Pamatinterese ir - lielaaka pelna un kur savstarpeejaa konkurencee taadaa veidaa tiek izniicinaata produkta cena un darba veertiiba vienlaiciigi... .
lalaa
l
ap Ls 1,2?! un kadu vel kampanu vajadzetu! vai tad ta ir alga vispar?! pilniigs sviests
jusis
j
Pacel pakaļu, aizteci uz kiosku, nopērc avīzi, tur viss ir skaidri un gaiši uzrakstīts, arī avoti...
debilais janka
d
rietmu pasaule sociali nodroshinats bezdarbnieks vel neilgi atpakal dzivoja daudz labak neka padomju un kjinas stradajoshie vergi,sarkanais kr piever zhau....
pretigi
p
ka kgb uzvareja auksto karu un "izredzeto" marxistu serga izplatas,ka tada gangrena,rietumu pasaule,apgadajot tur esoshos tadus pashus parazitus ar vergiem,driz rietumos bus tapat ka pie komunistu bandam,paris labi dzivojoshi funkcionari/miljonari izrikosies ar parejo tautu ka ar lopiem,liekot tiem stradat par santimien/centiem
Terorists
T
Bet reiķinies kad ar šiem 100Ls drīz šie paši ko tu ievēlēsi gribēs aizbāzt visas šķirbas. Bet tauta jau ir pacietīga un izklās 100 Ls programmistiem tepiķi ,lai šiem kājas nesalst ziemas zābakos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas