Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Baltkrievija vēlas iepirkt Latvijā ražotu pienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars
A
ludzu zvaniet par visu var sarunat vienosimies
Aivars
A
velos daudz piegadat pienu,loti labu un istu lauku.
labā un kreisā
l
pārdod krieviem un paši paliek bez piena.Kam negadās! Valmieras piens varētu iegūt ,jo viņu produkciju īpaši nepērk.
hvz
h
bet Maskavā litrs piena maksā 80 santiki
LAW
L
ja tikai pa šo laiku daudzi no ražotājiem nebūtu bankrotējuši, nevarot savilkt galus par 5 vai 6 santīmiem litrā. ja noslēdz līgumus ar normālām sankcijām, tad nevienam negribēsies naudu nesamaksāt. Būtu man ko pārdot, dotu baltkrieviem projām...
purveklis
p
es au pa to, bazārs ir par brūnaļu baltākiem pupiem salīdzot ar baltaļu raibajiem. Un galvenā šaize ka nevienas krāsas pupu govs nekāro pēc vītušām neļķēm.
koļa no 8 dzīvokļa
k
es nesaprotu šos komentārus - man šķiet, ka ja kāds grib pirkt mūsu preces, tad jau tas ir drīzāk labi, nevis slikti...
phe
p
pasaulē briest pamatīga pārtikas krīze un drīz pēc mūsu produktiem stāvēs rindā!!!! mūsu pienu gribēs gan Lukašenko gan Čavess gan putins... pēdējais gan kautrēsies paprasīt, jo daudz lieka sarunājis un labāk dzers beigtās ēzelmātes pienu!
we
w
Lai tik tirgo, tad varbuut muusu hapugas piena kombinaatus noliks pie vietas... Padomaasim, kaada ir varka kombinaatiem, ja saliidzinoshi nabagaa Baltkrievina muuseejiem ir gatava maksaat taadas cenas... Un nemaksaa piens veikalos Baltkrievijaa daargaak nekaa pie mums.... nemaksaa.
brunala
b
Kapec Latvijas Lauksaimniecibas ministris nespej vienoties ar Krievijas uzpircejiem par Latvija razoto piena produkciju, ipasi kad Krievijai ar baltkrieviju ir itk liels politiskais konflikts. J.Duklavs gan lielijas, ka Azerbaidzanai esot interese par Latvijas piena produktiem, bet interesa tacu nav tirznieciba. latvija tacu pienema amoralu, pret latviesu tautas kulturas tradicijam likumu par majdzivnieku noslepkavosanu, lai tikai izdabatu musulmaniem un iegutu tirgu, bet rezultata ka nav ta nav. Ko nu teiks TP banditi, zagli, maitas Krauklis, nosing special Slakteris, plutitajs Zalans, zagle Demakova kuri izlobeja so amoralo likumu?
Anita
A
Nu kaut kads vajprats, bet Latvija vietejie piena parstradataji Latvijas pienu ieperk par 0,05.sant/litra. Latvijas piena parstradataji apzog ne tikai Latvijas piena razotajus, bet apzog visu valsti. Labi butu, ja visu Latvijas pienu varetu pardot Baltkrievijai, tad Latvijas piena razotaji varetu atjaunot savu razosanu un ceret uz labaku nakotni Latvijas laukos.
....
.
Piena pārstrādātāji patiesi mocīja mūsu zemniekus ar pārmēru zemām cenām, tas nu fakts.
purveklis
p
Lai pieņsaimnieki iet uz maiņu - 1L baltais pret 1 sešpēdu baraviku. Mož latvju nokija ir mūsu mīkstajos sieros ar sēnēm, kuru pelējumcaurumos var iebāzt galvu un citas bezsmadzeņu sastāvdaļas.
purveklis
p
Ko va to va, kā šamiem aizies tautās čavesa nafta, tad atiešanai derēs tikai trakās ķēves piens (psss-štrunts ka govjains, galvenais ka tauta starā un zeļ)
Beibe
B
Gan jau uz laiku, kamēr iznīcinās Latvijas piena pārstrādātājus - leiši cenšas darīt to pašu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas