Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Banku laupītājs iekrita kā circenis pelnos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tenis
T
ir, kas 17-gadīgs saprot, ko drīkst, ko nē, bet ir arī, kas nesaprot. Visi nav attīstīti vienadi.
lauķis
l
Jaunietis pamazām tiks uztaisīts par cietēju. Kolektīvi raudāsim par viņa grūto dzīvi. 17 gados jau nu vajadzētu saprast, ko dara!
Mans
M
17-gadīgajam skolniekam par "draugu" bija uzmeties 2 x tiesāts 32-gadīgs ZEKS. Bet ZEKIEM savi likumi un IEBIEDĒŠANAS metodes ... tāpēc nebrīnos, ka čalim NĀCĀS iet uz to banku "laupīt "...
zaķītis
z
Pilsoņi, laupiet bankas! Tas ir vienkārši, to var izdarīt pat skolēni!
sii
s
esmu gar zemi Varenas bankas un varena policija. padsmitgadīgs knariņš ar ziepju gabalu rokā veic deviņas banku laupīšanas, līdz beidzot viņu noķer sabiedriski aktīvi līdzpilsoņi. laikam kļūdījos profesijas izvēlē
ja tevi aplaupa, ko lien pie bankām? turi naudu zeķē, un krāj, nevis ņem kredītus! un skaidras naudas norēķinus arī neviens nav atcēlis - tā kā uz priekšu - ignorē ļaunās bankas. pašas jau pie tevis nelīdīs, un ar varu naudu nost neņems.
Fly
F
Ko tad tik sliktu puika izdarījis? Kādu apzadzis, aplaupījis? Nē, mazliet patīrīja bankas, kuras aplaupa cilvēkus un aplaupa valsti. Tieši banku dēļ pašlaik ir krīze visā pasaulē. Un tieši banku dēļ ir krīze arī Latvijā. Banku un baņķieru alkatības dēļ tautai tagad jācieš. Citās valstīs valdības uzliek atbildību arī bankām, tikai mūsu ultralabējie cipargalvas visu uzgrūž izciest tautai.
Gita
G
Kārtējais debilais Dienas raksts, kurā nekas nav pateikts! Nelasu Sestdienu!
nemo
n
Skarbā romantika. Interesanti uz ko viņš cerēja? Ka nekad netiks noķerts? Būtu vismaz laupījis ne tikai Rīgā, bet arī citās lielākajās pilsētās. Nu vispār - ne plāna, ne mērķa! Jā, būtu vismaz filmas paskatījies, kā to dara.
alberts
a
Laupīt banku neiet lai nopirktu jaunas bikses.Muļķības,bandīti ir un paliek banditi,un noteikti treneti,ne jau no kaiminu setas nakusais pusaudzis rīt no rita spejigs iet un laupit banku,ja nu vienigi kadai večiņai atnemt sominu ar paris latiem.
peace
p
papinja kam parupeties par tiesnesha labklajibu nav-seedees... ja nu vienigi Augstaka mikstinas,tur vel kautcik pec butibas skataas
Ministry of Truth
M
Meistara un mācekļa attiecības ir visai tipiskas.
es gan ticu
e
idiotismu neredzu- vecis varēja pateikt ka naudas zūmju numuri pierakstīti bankā- tāpēc "jāatmazgā" nauda un tad tiks dalīta, vai arī, ka uzreiz tērēt nedrīkst, un tā ka jaunajam būs kārdinājums, tad vecis arī netērēšot, bet pietaupīs abiem, un pēc kāda pusgada vares sadalīt un tērēt. jaunajam arī nebija izvēles- banka aplaupīta, nauda pie uzticama čoma, sev biksēm dabūja un viss. un vēl- 16 gados puikas vēl puikas, un tiešām varēja piedraudēt- ja jau pirmo reizi nāci līdzi, vienalga ja kas - sroks garantēts, tāpēc čāpi vien arī pārējās reizes, a naudiņa būs vēlāk, kad viss norims. spriežot pēc visa, tā audzinātāja audzinātāju puikam piedāvāt nevarēja, a te tiešām, kā tēvs .. pamācīs, laiku atradīs, kopīgas ģēlās iesaistīs.. pioku žēl.. jaunas bikses un apavi? tas nav jauns playstation, MP3 atskaņotājs, diski, drive, utt vai kas tur vēl jauniešiem svarigs mīsdienās ir... puika gribēja kaut jaunas bikses
pasakas
p
tieši Jurim ienāca prātā doma piepelnīties ar banku aplaupīšanu. Viņš arī savācis visu naudu, Gatim atvēlējis tikai jaunas bikses un sporta apavus. «Nekādu naudu es pie viņa neredzēju. ______________ Sitadas pasakas var stastit mulkiem - laupa bankas, bet par to nesanem ne grasi! Nu kaa var sitaaa muldet! Tad jau jabut idiotam vai banku laupisanas hobijam - laupit par velti!
Ministry of Truth
M
Minnām nav jāšaubās, minnām ir jāzina, ka šeit ir lietota atstāstījuma forma ("uzmeties"), kas ir līdzvērtīga citātam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas