Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bērnu slimnīcas korupcijas lietā kriminālvajāšanu lūdz sākt pret 10 personām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..ha
h
PAVISAM CIETI!!!!!!!!!!!!!!
nunu
n
Kāpēc viņi ir brīvi'bā?? Un kad viņus tiesās?!
tagad
t
Fomins un Builis palīdz Baibai Rozentālei tikt Deputātos,kur imunitāte varbūt pasargās,jo arī uzraugošā Ministre vainīga par shēmotu zādzību bērnu slimnīcā.
jānis
j
700000 Ls bija mediju radīts pārpratums. Tā bija šeptmaņa Lisenko un viņa sievas pašvaldības vadītājas nauda, un uzreiz bija skaidrs, ka tā visdrīzāk nebija saistīta ar Bērnu slimnīcu. Prese un interneta komentētāji paķēra lielo ciparu un uzpūta pīli. Kā redzams no šiem materiāliem, slimnīcā ir nozagtas "kapeikas" - zem 100000 Ls.
KLM
K
bet joprojām uz brīvām kājām .................................................... ...... tas tādēļ ka šķīsti un svēti un mākoņus uzskata par savām mājām
PLL rullē
P
PLL ir fantastiski abrīnojums veidojums-visi tāpat zin ka sastāv tikai no blēžiem un kretīniem, bet joprojām uz brīvām kājām.
PLL īstā vieta cietumā
P
Tikai un vienīgi cietumā ir PLL bandas īstā vienīgā vieta.
hmmm
h
Ja tā labi padoma 700 000 uz 10 cilvēkiem plus noteiktiv vēla kādi kuri nav pieķerti nav nemaz tik daudz. Es domāju nav daudz tādā ziņā, ka, ja viņi veiktu uzņēmējdarbību, kaut ko izgudrotu utt. tad pūles būtu jaiegulda tās pašas, kā "shēmojot" bet peļņa būtu tādi pati, vai pat lielāka un plus vēl nodokļus nomaksātu. Ja KNAB pieradinās pie tā, ka zagt vienkārši nav vērts, tad viss būs labi :)
Bo
B
Tikai no mazas zagļu grupiņas uzreiz tika atgūti 700.000 Ls, pirmās kratīšanās rezultātā. Esmu pārliecināts, ka pietiktu arestēt apmēram 100 šādas grupas, un nekāds ārējais aizdevums Latvijai ne mūžam nebūtu vajadzīgs. Patiesībā KNAB ir jāpārveido par Latvijas galveno, neatkarīgu ministriju, no kuras darbības ir atkarīga visa pārēja ekonomika un citi labumi (veselības aprūpe, izglītība u. tml).
!
!
Pretīgi. Naudu var nozagt desmitreiz, bet cieņu pazaudēt tik neetiskās lietās tikai vienu nožēlojamu reizi.
skepse
s
a kur "Godavīrs" Mozgis?
KLM
K
Tās ir dižā PLL ozola barojošās saknes - pamats, uz kura kupli un raženi sazaļos par labu Latviju dižais ozols, nesdams laimi un pārticību it katram, bet bērniem sevišķi, protams, protams - slimiem bērniem pirmkārt......Lai dzīvo saulainie mākoņi virs slimu bērniņu galviņām..Slava bērnu glābējiem - PLL !!!
TERORISTS.
T
Jā, jauka valsts.Slimnīcas amatpersonas dara ko grib,bet uzraugošās institūcijas neko neredz.Un kad tad sauks pie zvana VESELĪBAS PĀRAUGUS MINISTRIJĀ PAR BEZDARBĪBU,SLĒPŠANU UN NEZIŅOŠANU.
corbs
c
Bērni nav nekādi mazie,viņi zina,ka PLL apvienības zommbētie ierēdņi apzog viņus,tādēļ nolēmuši ,kamēr Latvijā būs PLL bieds un ietekme,labāk ,nepiedzimt,bet gaidīs labākus laikus
Arturs M
A
Starp citu,par noteiktu nāciju un minoritāšu iznīcināšanu runāja arī Hitlers,nu gluži,kā tagad Šlesers!!! Ir zināmas ,kopīgas tendencītes,nenoliedzami!:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas