Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Bērnudārza maksas līdzfinansēšana pašvaldībās stimulētu ģimeņu labklājību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristīne
K
Jā, jā! Tos mazturīgos Domei izdevīgāk atbalstīt. Jo tāds var būt katrs 1000.. Ja kādam būs alga par 1,-Ls nekā tie mazturīgā griesti - oi, biezais! Kādu vēl pabalstu! Ja pirms 10 gadiem ņemtais kredīts tik nākamghad tiks atmaksāts - oi, kāda tur pabalsts!! Un mašīna pieder, nu tāda tīri sakarīga - nevarot piešķirt.. utt... Bet tos, kas savu laiku plezīru taisīju, neieguva izglītību, haltūrēja pa malu malām, nodokļus labi ja pāris mēnešus maksājis - jā, jā!! Tie ir atbalstāmie!! Protams, nesaku par visiem. Bet diemžēl koncepcioja nepārdomāta. Ko tad īsti atbalstam? Saprotams, ka Domei vajag atrunāties.. Mūs arī interesē, kā tad Dome ir centusies kontrolēt, lai nav viltus deklarētie bērni? Kā pārbaudījusi - vai tie laimīgie, kas ir tikuši b/d, tiešām visus gadus godīgi valstij maksājuši nodokļus. Un ja kāds tik 2 gadus atpakaļ pievienojies Rīgai, tad varbūt jāprasa no viņa iepriekšējās pašvaldības, lai pārsūta iemaksātos nodokļus uz Rīgu - jo tas cilvēks taču Rīgas pakalpojumus izmanto (b/d, skolas, medicīnu, policistus)...??
Kristīne
K
Aga. Un pasakiet man kaut vienu vecāku, kurš 'braukās uz bērnudārzu, kur pat vienā virzienā jāpatērē 1,5 stundas (mašīnu nav!!). Un tad vēl atpakaļ!! Un ja strādā vispār vēl citā mikrorajonā, tad kulšanās pa Rīgu paņemtu 4 stundas dienā! Piem, dzīvo Zolitūdē, bērnudārzs Vecmīlgrāvī, strādā Ķengaragā. Nezinat? Tad nav ko to Blāzmiņu cilāt vietā nevietā! Tikpat labi var restaurēt bērnudārzu Balvos un brīnīties, kāpēc rīdzinieku neved turp savu mazuli..
MisterX
M
aizmirsa pierakstīt ka Stikāns ir 4 privāto bērnudārzu īpašnieks! :)
Zaika
Z
Šlesers kaut ko vāvuļoja vienā no ziņu portāliem par to ka nav tik traki, esot taču jauni dārziņi atklāti, kur vēl visas grupiņas nav aizpildītas. Paldies , kundziņ, par milzīgo atbalstu! Zinu tikai vienu "Blāzmiņu", kur tāda situācija.
Trin Tragula
T
ko tur ņemties, jādeklarējas ārā no rīgas
meduza
m
Es labrāt arī grbētu redzēt atbildi no Rīgas domas vīriem Ušakova un Šlesera. Vai viņiem arī šī vēstule ir nosūtīta? Kautkā prioritāte bērni mūždien ir skaists Lozungs bez seguma.
relakse
r
muļķības ne muļķības bet arguments bija par 50 Ls :) bet visla'bāk bija piemērs par samaksāto IIN un pigu finālā jo bērns piedzimst gada beigās bet ne sākumā :)
breta
b
Tā, piemēram, bērns, kurš nav ticis bērnudārzā un visus 6 pirmsskolas gadus nosēdējis mājās, nonākot pirmajā klasē, noteikti izjutīs diskomfortu, jo viņa zināšanu līmenis būs ievērojami zemāks, nekā tiem, kuri trīs gadus būs apmeklējuši dārziņu. Tāpat «mājas» bērna komunikācijas prasmes un spēja integrēties apkārtējā vidē būs mazāk attīstītas par pārējiem «bērnudārza» bērniem. - - - - - - - - - - - Muļķibas!
Ilze Z.
I
Interesanti, kas par šo būtu sakāms Ušakovam&Šleseram?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas