Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš balsojis "pēc savas saprašanas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no sākuma par saeimas atlaišanu smē
n
nemaņai (tā ka gandrīz uz reanimāciju vajadzēja vest), bet nu pats piedalās - ir nu gan hameleons
kronšteins
k
tā nu pie mums pieņemts: strādā pēc savas saprašanas, bet algu saņem pēc blata.
...
.
man bail, ko preidents ar savu "saprašanu" sadarīs laikā, kad Saeima līdz ārkārtas vēlēšanām strādās pēc prezidenta rīkojumiem. skatījos šodien uz viņu pa TV un man bija tāds kauns un tik neērti, ka mums ir tāds prezidents.
Oskars
O
Kas tas par PREZIDENTU , ja nezin kas ir VALSTS NOSLĒPUMS un nevar atbildēt godīgi precīzi par ko balsoja REFERENDUMĀ un kāpēc bez SIEVAS .....ZAGLIS un vairāk nekas no viņa nebūs.
nav daudz
n
Cik jau nu bija!
emu
e
balsojis "pēc savas saprašanas" ------------------------- visdrīzāk, viņa biļetenu atzīs par nederīgu
no laukiem
n
Un tomēr būtu gribējies Prezidentam līdzās redzēt viņa dzīvesbiedri. Viņai nav "jāzīmējas" visur, kā to darīja Zatleres kundze, taču šī bija tā reize, kad arī Seisumas kundzei vajadzēja būt līdzās savam vīrietim, kurš tagad ir arī viņas vīrs un parādīt savu pilsonisko nostāju.
KLM
K
Ja arī ignorē etiķeti (parasti pasaulē prezidenta dzīvesbiedres balso kopā ar prezidentu) tad tomēr vajadzēja saprast, runājot metaforās, ka pudele bez etiķetes ir pat bīstama, jo nav zināms tās saturs....
  • 3
  • 0
Ēriks
Ē
Kur tad tā saprašana - aūūū!
Berta
B
Un, lai, pasarg dievs, kāds nepamanītu, kāda viņam ir tā saprašana, uz to īso brīdi iecirkņa durvis tika aizslēgtas.
lux
l
Vai tiešām neviens prezidenta kancelejā nevar parūpēties, lai Bērziņam iemāca latviešu valodu vismaz pamatskolas līmenī. Nevar vien atklausīties, tajos viņa "kad" , ko viņš lieto "ka" vietā. Ir jau, protams arī citas kļūdas, bet ši jau īpaši griež ausīs. Būs vien jāparvar slinkums un jāraksta oficiāls lūgums. Ja tā runā ikdienā kāda tantiņa vai onlkulītis, tā ir viena situācija, ja tā runā valsts prezidents, tad ir nožēlojami, ka tāds pusmācīts izbijis aparatčiks reprezentē valsti. Par to, ka "saprašanas" viņam nav daudzās jomās, ir bijusi iespēja pārliecināties.
DANKO
D
Slikti ka Bērziņš balso "pēc savas saprašanas", jo ja viņš grib būt par tautas prezidentu, tad viņam būtu jājūt tautas vēlmes un jābalso kā tauta. Savādāk var gadīties ka tautai ir sava saprašana un tā balso par vienu, bet prezidents balso par " savu saprašanu" un tad kopīgs darbs nesanāk.
borcinsh
b
..."sava saprashana" vinam bija vel padomju laikaa - nodot savu TAUTU, saglabat izdevigi savu sarkanu adu un vairak nopelnit-nozagt !!! KAUNS !!!
Aita
A
Unko tad PR kundze? kauns rādīties tautai? It kā jau varēja parādīties cilvēkos...
Fredis
F
jAutājums : kāpēc bildē redzamais tantuks bēg no mīļotā prezidenta? Un kāpēc pārējie visi jau ir aizlaidušies? Vai tiešām kauns kopā fotografēties?
shaulei
s
prastam prasta izdarība
  • 0
  • 0
saule
s
Tie, kas prezidentu pazīst kā cilvēku nekad neteiks, ka būtu kauns! Tieši pretēji - ir liels gods, ka prezidents nav kļuvis iedomīgs un neceļ ap sevi sienu. Tas kārtējo reizi pierādījās Līgatnē, kur viņš ieradās bez sirēnām un taurēm, pats aizgāja uz stāvlaukumu pie mašīnas (nevis tā gaidīja pie durvīm), aizbrauca līdz vietējam veikalam iepirkties un devās tālāk.
  • 0
  • 9
KLM
K
Tantuks nebēg no prezidenta - tantuks skrien paziņot pārējiem vēlētājiem, ka ieradies prezidents, kuru šie nepazīst..
  • 7
  • 0
Žanis
Ž
Viņa saprašanu nav ko apspriest - to viņš parādīja atomstacijas jautājumā. Viņam vispār labāk runāt pēc iespējs mazāk. t. sk . sliktā krievu valodā. Pie tam pēc iespējas visu teikto turēt slepenībā, lai nav par vi',u jāsmejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas