Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bērziņš: kas spēj pielāgoties, dejo uz masku balles grīdas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Ja par suniem,tad Bērziņš sit pušu to Sķēlīti gan pēc masas gan pēc veselības,jo būdams postenī paspēja izvakcinēties pret visām kaitēm.Jā un no tām potēm arī gudrāks palicis,par Sķēli ne par velti savlaicīgi aizvācās.Katrā ziņā Buldogs ir daudz spēcīgāks par latviešu dzinējsuni saraino.
Elizabete
E
Anekdote par sunīti laba. Bet, ja nopietni, tas jau labi, ka partijas cenšas mainīties, ņemot vērā , kādas tās latvijā ir. Tam sen jau bija jānotiek. Tikai pagaidām gan nemanu pozitīvas pārmaiņas, tikai vēlmi sadibināt vēl kādu kaudzīti līdzīgu jau esošajām. Bet vajadzētu vairāk pozicionēties, lai starp partijām būtu kādas atšķirības. Ko gan līdz, ja ir čupa partiju ar vienādu sastāvu, bet nav par ko balsot.
J
Pastāvēs, kas izmainīsies - Rainis. Politiķim jābūt elastīgam, jāprot pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Šķēle ir ieciklējies, tik sevi uzskata par gudru un visvarenu, iznāk - čiks.
Murcs
M
Intervija LA ir laba, tāda dabiska un rezignēta, pat pašironiska. Man jau arī viņš ir spilgtā atmiņā savā kabrioletā pie MK, bet kurš tad spēja atturēties tajos laikos? Kaspar, man vairāk patika par to, ka 3xA+2xŠ+L=0, jo, ja divi velkot katrs savā virzienā, tad vēl varot kaut kā, bet ja vēl viens velk trešajā virzienā, tad nekā.
aivars
a
uz masku balli jabrauc ar mersi
viens
v
apskatieties uz vinja frizuuru! pilniigs PAAKJIS, nauda ir , varbuut augstskolu pat beidzis, bet izskataas kaa trauku mazgaataajs viesniicaa Riga.
nikna tauta
n
atkal neizmantoja iespeeju pakluseet...
viens
v
lai vinsh beidz muldeet un labaak uzraksta no savas pieredzes graamatu kaa apzagt valsti
Kaspars Gasūns
K
Vispār jau mums partijas nav tik iedeālā stāvoklī, lai tām nebūtu kur augt - uz augšu. Gribās saglabās 90-to gadu kultūru politikā? Tā ka šāda pastāvības piesaukšana drīzāk ir sava defekta mālēšana par efektu. "ir daudz vairāk kopīgā, taču, ja tur pieplūst no visām pusēm uzņēmēji, tad jautājums, vai nebūs «daudz par daudz»" - kārtējā Bērziņa naīvisma pērle. Skaidri un gaiši pasaka, ka uzņēmēji iet politikā bīdīt savas (privātās, ne uzņēmēju klases kā tādas) lietas, un tas ierobežo sabiedroto loku, jo ar visiem jau tās intereses vienādas nekad nebūs.
lno
l
Politiķis lien. Lien, lien, kamēr izdzird – «Ko jūs te vārtāties! Es taču savu sunīti dresēju!».» ___________________________ Bērziņam žetons! Precīzāk TP politiķus nevienam nav izdevies noraksturot!:)
Kiksis
K
Vai, sis cuka ir pamodies no ziemas miega. Es un dzudzi citi cilveki jau gavilejam, jo domajam, ka sis vepris ir nospradzis pa ziemu, bet neka...
krikums
k
tu laikam esi izglītots! tik precīza analīze un bez kļūdām!
kāds
k
treknpurnis :)
volk tambovskij
v
es teepistu murgos vairaak neiedziļinos..
mala
m
ko tu dari! piekrīti oranžajiem!?secinājums-vai nu tu esi zagle vai korumpētu sulbene! visi gudrie ir pret oranžajiem! padoms-gāni ,lamā viņus un tauta tevi sapratīs!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas