Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Bērziņš rosina domāt par jaunu pilsonības likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ghost
g
kads ir autors
Laimonis KAMARA.
L
NO TEVIS ATKARĪGS IR VISS!!! Ir dzimtā zeme katram viena, Un šūpulis ir katram viens. Tu piedzimsti, - un kopš tās dienas Pie tautas mūža pavediena Ir piesiets vēl viens pavediens! No šūpuļa Tu izkāp laukā Un iekāp dzimtās zemes laukā, No Tevis atkarīgs ir viss! No Tava šūpuļa Tavs solis Kļūst Tavas tautas liktenis!! Sien stingri mezglā pavedienu! - Ar sirdi arī Tavu vērots Tiek zemes spēks, kad vētras pūš. Ar mūžu arī Tavu mērots Tiek vētrās Tavas tautas mūžs!!! 1975.
gudrais
g
Es valdibas vieta censtos atrak pienemt dubultpilsonibas likumu,lai tie latviesi ,kas aizbraukusi un panemusi citas valsts pilsonibu,pie velesanas var atgriezties,ja redzes ka te kas sak mainities/kaut vai pec gadiem15-25 gadiem/.Ta konkreti ,kopa ar savu gimeni un SAVU naudu rikosos es,jo pagaidam es te gaismu neredzu.Un tadi ir daudz,vidusslana cilveki/pec eiropas raditajiem/,kuri pamazam taisas prom,vai par to nopietni doma.Protams ,daudzi infantilie neredz,vai negrib redzet,kada ir attieksme sini valsti pret cilveku,gan pret pasu valsti,bet tas ir vinu problemas,ja nemak to saredzet.
lux
l
Tiem,kas temin"krievububuli",derētu atcerēties nesenos notikumus saistībā ar krievijas iebrukumu Gruzijā. Nav jau runa par to,ka latvieši butu tievienigielabie. Runa ir par to,vai dāļāt Latgvijas pilsonībupa labi un pa kreisi. Runa ir parto,vai tā vajadžīga cilvēkiem,kuri pie pirmās izdevības nostāsies naidīgas un militāristiskas valsts pusē.Vai to tiešām ir tik gruti saprast.Un nav ko šeit minēt jauktās laulības,kuru salīdzinoši nemaz tik daudz nav,ne arī valstij lojālos krievus,kuri šeit dzīvo. Tagad šajā priekšlikumā saskata vēlētāju balsu zvejošanu.Kāpēc tad nebijāt tik gudri,kad padevāties Kalvīša demagogijai,kura sastrādāto Godmanim pie visām pūlēm diez vai izdosies izlabot ,vismaz ne tik drīz.Tā kā saskaņojiet kritērijus,lūdzu. Pilnīgi piekrītu"nacionālai drošībai". Un būtulabi,jalatviešī vispāriztaisnotu beidzot muguru un pārstātu klanītieskatra krieva priekšā.
Terorists
T
Pēc politiķu un pērkamās preses komandas sāk vingrot ,riet un mēdīties,tā kā tas ir pieņemts šinī valstī.Kā suņiem uz komandu puc sākas darbības. Vaig vai nevaig,bet rej.
t
t
ieviesiet brīvu pieeju dubultpilsonībai, jo es, piemēram, vēlos iegūt arī citas valsts pilsonību
Deputāts
D
Bija tāds brīvs brīdis. Dažreiz atslodzei vajag uzrakstīt arī. Bet kāpēc Tu uzķeries?
DD1
D
Tev nav nekaa cita ko dariit?
Vēlētāji
V
Bet mums tā patīk. Nu esam mazliet mazohisti. Kāpēc pēc tam gaužamies? Nu...patīkami atcerēties...Kā mūs....
Minjona
M
Es jau nu, kā izskatās, atšķirībā no Tevis, prasu visu laiku. Un man arī atbild. Būtu vēl vairāk prasītāju, būtu daudz atbildīgāka politika. Snaudiet vien un ļaujiet, lai jūs apzog, nožēlojamie!
Gaidis
G
Minjona...Minjona... Vai pagājušās vēlēšanās paprasīji? Un vai dabūji? ;) Paprasi vēl. Dabūsi atkal. Tu tikai paprasi. Obligāti paprasi. :)))))))
Minjona
M
Pie koalīcijas visatļautības tieši ir novedis tas, ka vēlētāji ir tik mazprasīgi un samierinās ar to, ka partijas viņiem ne tikai acīs spļauj, bet arī vēl virsū uzčurā (un ne tikai to vien). Kamēr visādi ņirgas tikai apkārt ņirgs, bet nepadomās paprasīt Gaidim, ko viņš ir izdarījis, tikmēr Gaidis šeptēsies uz nebēdu. Paši, mīļie, vien esam vainīgi!
Nu būs s*di!
N
Neizdosies, Gaidi, neizdosies! Mēs jau zinām to, ka tu no cietum reformas savu biznesu gribi izbīdīt. Un mēs tev pirms vēlēšanām tomēr paprasīsim - Gaidi, ko tu esi izdarījis? Un tev nebūs ko atbildēt. _________________________________________________ ____________________________ Nu būs s*di!! Koalīcija padomāja un NOBIJĀS. :)))))))))))))))
Minjona
M
Iesaku Berziņam satraukties nevis par nepilsoņiem, bet par izvarotājiem, kas pazemojuši, sāpinājuši un nobendējuši daudzus cilvēkus, tomēr cietumā, kas ir Bērziņa ministrijas pārziņā, nav vis labojušies, bet gan laukā iznāk vēl zvērīgāki un bez problēmām pārgriež rīkles ceļā sastaptajiem cilvēkiem. Bērziņš par nepilsoņiem muld tikai tāpēc, lai novērstu uzmanību no viņa tieslietām. Lai viņam neprasītu - nu, Gaidi, ko tu esi izdarījis, lai maniaki, iznākuši brīvībā, neatkārtotu savus melnos darbus? Gaidim uz šo nav ko atbildēt, tāpēc viņš mums kar pilsonības makaronus uz ausīm. Neizdosies, Gaidi, neizdosies! Mēs jau zinām to, ka tu no cietum reformas savu biznesu gribi izbīdīt. Un mēs tev pirms vēlēšanām tomēr paprasīsim - Gaidi, ko tu esi izdarījis? Un tev nebūs ko atbildēt.
Vai tā patiks?!
V
Pašā Krievijā atdzimst nacisms: Vācija__________________ Krievija Heil Hitler----------------------> Slava Rossii Rociņa uz augšu---------------> Rociņa uz augšu Hitlerjugend---------------------> Nashisti (Naši) Totalitārs režīms---------------> Totalitārs režīms Militārisms-----------------------> Militārisms Vācu apvienošana------------> Zemju, kur dzīvo krievi vai Krievijas pilsoņi, pievienošana Antisemītisms, Ksenofobija---> Pagaidām tikai ksenofobija (it kā) Revanšisms--------------------> Revanšisms Zaudējums 1.p. karā-----------> Zaudējums Aukstajā karā Sabiedrotie: Franko Spānija----------------> Čavesa Venecuēla Mussolini Itālija----------------> Ortegas Nikaragua Impēriskā Japāna-------------> Musulmaņu Hamaz Jāatzīmē, ka Krievija (PSRS) un Vācija bija sabiedrotie formāli no no 1939.g.23.augusta līdz 1941.g.22.jūnijam. Veseli 22 mēneši. Bet faktiski sadarbība sākās vēl pirms 1939.gada. Krievija (PSRS) un nacistiskā Vācija sāka Otro pasaules karu parakstot Molotova-Ribentropa paktu un sadalot Eiropu ietekmes zonās (1939.g.23.augusts). Karš sākās vienu nedēļu pēc šī pakta parakstīšanas 1939.g.1.septembrī ar Vācijas uzbrukumu Polijai, tad Polijā no “muguras” (no otras puses) iebruka Krievija (PSRS) un kopā ar nacistiem sarīkoja Uzvaras parādi. Krievija uztaisījusies par morālisti. Valsts, kas desmitiem tūkstošu iznīcinājusi savu pilsoņu tai skaitā mazos bērnus, sirmgalvjus un sievietes Čečenijā. Gebelsa un Hitlera krustojums!!! Putins - morālists (Beslanas, Nord-Ost, Čečenijas, Gruzijas krīžu risinājums). Meliem jābūt tik grandiozi neticamiem, lai tiem noticētu (Gebelss). Putins (un arī Medvedjevs) - ļoti atgādina Hitleru 1936-1938 gados, kad Vācija pievienoja sev teritorijas, kurās dzīvoja vācieši. Krievija ir jau gājusi soli tālāk izdod svešas valsts iedzīvotajiem pases un tad pievieno teritorijas, kur tie dzīvo. Abi minētie asinskārie Kremļa punduri augusta dienā skrēja uz pazemes bunkuru, kodolpogu rādīt visai pasaulei. Tā sakot Osvencima (Aušvicas) kodolkrāsnis. Tikai Osvencima krāsnis salīdzinoši ar šīm KODOLKRĀSNĪM izliksies kā mazi ugunskuri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas