Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bērziņš vēlas iepazīties ar deklarācijas projektu un valdības sastāvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tarantuls
t
Vecis tagad ir sprukās, koalīcija bez viņa čomiem ZZS un ''saskaņas puikām''' :)
nožēlojami
n
Nožēlojama rīcība no ZRP un Vienotības puses. Viņi neko nav sapratuši, nespēj manīt sevi, savu domāšanu. Kā viņi varēja ignorēt tautas balsojumu vēlēšanās? Noriebusies šī divkosīgā valsts. Kā lai mēs šeit visi latvieši ar krieviem tālāk dzīvojam? Mums taču ir kopā jāstrādā darbavietās, jāsatiekas kāpņu telpās, mūsu bērni kopā spēlējas bērnudārzos, mācās skolās, augstskolās, dibina ģimenes. Politiķi spēlējās ar cilvēku dzīvēm.
> nožēlojami
&
Problēma nav vienkāršie krievalodīgie cilvēki bet gan viņu maskaviskie sargusuņi Saskaņas Centrs. Reiz kad parastais labais krievalodīgais sapratīs, ka ar SC nav nekāda aršana, jo SC ir ar ļoti sliktiem tikumiem, reiz kad viņš, viņa, viņi to sapratīs un dibinās partiju, partijas uzticīgas Latvijai un brīvas no Kremļa neveselīgām tendencēm, tad viņus labprāt un ar lielu pretīmnākšanu pieņems valdībā. Bet SC. kautkas tāds šausmīgi nepatiks, un SC darīs visu, lai turētu krievalodīgos savā šaurā noteikšanā. Par spīti visam tam, ir uz ko cerēt. Krievalodīgiem jāpamet SC un jāveido citas, saprātīgākas partijas un tad tiem būs lielāka līdzdalība.
  • 2
  • 0
nožēlojami to ir
n
Man liekas pretīgi tie, kas smaida acī krievu nacionalitātes kaimiņiem, kolēģiem, draugiem, paziņām, bet komentāros anonīmi aplej šos cilvēkus ar samazgām. Tik divkosīgai un gļēvai valstij nevar būt nākotnes.
  • 1
  • 2
Ir
I
arī šis tas atšķirīgs - latvieši neziedo Kononova piemineklim un nestaigā ar Staļina bildēm 9. maijā Pārdaugavā....
  • 1
  • 1
xxx.
x
Ziniet,negrēkojiet ar Kalvīša kunga apsmiešanu,viņa laikā bija vienīgais uzplaukuma mirklis,kad daudzi to atcerēsies ar patīkamu siltumu sirdī ,arī pensijas tika paaugstinātas,tākā es uzskatu,ka Kalvīša kunga laikus diez vai vairs piedzīvosim.Tie,kas neapdomīgi gribēja taisīt pārmērības,tagad sūrkstās,bet to jau nevar pārmest Kalvītim.
Sarma-cien.pilsonis
S
Apmēram 1/2 no jūsu teiktā es piekrītu,tas ir par tām privilēģijām,ko dod pēc prezidentūras beigām,tas pie mums neder,vai pat ir drausmīgs iespļāviens tautai acīs,jo viņi taču saņēma algas un visas privilēģijas,kad atradās postenī.To lai atļaujas vecās kapitālistu valstis,bet mēs tak esam pliki nabagi,bet cik redzams neviens tautas domas neņem vērā,nedzird un nedzirdēs.
pilsonis
p
Latvija ir nepeiciesamas radikalas reformas, jo 20. gadu laika politskas bandas ir izlaupijaus Latviajs valsti un to novedusas bankrota, tautu apzagusas un veic nezeligu genocidu pret latviesu tautu, Latviju ir pametusi vairak ka 500 000 iedzivotaju un tas ir tikai tamdel, ka Godmana un LC, Skeles un TP realizetais genocids pret Latviasjiedzivotajiem vareja notika neierobezoti un nesoditi. Jacer, ka Godmanis un Skele LC, TP banditi tuvakaja laika tiks tiesati un soditi par noziegumiem pret Latvijas valsti un cilveci. Valasts naudas tapiba ir jasak ar Ulmana uN frebergas izmesanu no valsts dzivokiem Rigas centra, vinu pensiju (Ls,1500/menesi) samazinasanu par 70%, visu privlegiju, valsts automasinu, soferu, sekretaru, miesassargu, sulainu, kalpu nonemsanu, jo viss tas tiek uzturets uz apzagto Latvijas pensionaru, bernu rekina.
Pilsonim jenotam
P
Būtu jāsāk ar Vienotības rižo, kura par vizināšanos ar diviem auto un baru miesassargu brauc padzerstīties uz Latgali! Nu pat svaigs gadījums par kuru tiesiskā valstī uz deputāta amatu un Saeimas prezidiju nedrīkst kandidēt! Bet kas tev deva! Rižās sēdēs atkal Saeimā un šūpos kājeles, bet tauta par šīs grezeles iegribām maksās bimbodama. Lūk Tava jaunā kārtība.
  • 3
  • 3
Arturs M.
A
Paredzu cīniņu par portfelīšiem,viegli nebūs :D
He he...
H
Vislielākais joks būs .... he he.... ka Saeimas prezidijā neievēlēs.... hi hi.... Melotības riženi.... ha ha....
  • 0
  • 1
Zahars
Z
Labi rūkts, nu ko --- sviestainās deklarācijas un ministri amatieri-fantasti nebūs modē?
lauki
l
nga Vanaga Dzimšanas gads: 1980 Ārvalstu pilsonība: nav Dzīves vieta: Jelgava Izglītība: augstākā Pabeigtas šādas mācību iestādes: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2005, sociālo zinātņu maģistra grāds socioloģijā Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2002, sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā Darba vietas un amati: Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sociālo zinātņu fakultāte, prodekāne, lektore "Zatlera Reformu partija", Jelgavas nodaļa, valdes locekle Nu šitā sociālo zinātņu speciāliste "noteikti zinās" kas vajadzīgs laukiem, mežiem un zemniekiem!!! Zatlers turpina gāzt podus...Jācer, ka Dombrovskim pietiks prāta izvērtēt katra potenciālā ministra spējas un iebilst pret galīgiem nejēgām.
njā
n
Nu bet ko tad likt? To kas bijis gan satiksmes, gan finansu, gan aizsardzības ministru posteņos un īstenībā nejēdz neko ne no vienas nozares??? Šitais ''es varu vadīt jebko" ir jāizbeidz un jāizbeidz ir mīts ka partijas rada profesionāļus kuri var visu. Tas ir tāds bulšits ka slikti paliek.
  • 4
  • 0
Ko darīs vecais vīrs?
K
Interesanti, vai vecais vīrs nespiedīs uz šīs koalīcijas izjukšanu, nepieņemot ne tās galvu ne tās ministrus kā piemērotus, jo nav pārstāvēta SC, kuru dēļ Bērziņš tika amatā. Ja tā, tad atvērsies jauns posms Latvijas politikā uz kura mums visiem būs modri jāreaģē!
ddt
d
Ticu, ka Bērziņš Dombrovski nenosauks! Cilvēkam, kas ir īsā laikā nolaidis valsts tautsaimniecību podā un gadu garumā klaji demonstrē, ka Latvijas intereses un tās iedzīvotāji viņam ir pēdējā vietā, nevar tikt nominēts, kaut aiz viņa stāvētu nez cik partijas un pats Belcebuls.
>>>ddt
&
tipiska padomijas nahaļavščika pozīcija - labi ir visi, kuri veido valsts izlaupīšanas shēmas un popularizē visatļautību un zagļu ideoloģiju , lai ērtāk būtu laupīt, bet slikti ir tie, kuri prasa pelnīt strādājot un tērēt tikai pašu nopelnīto. Kad beidzot Latvija atbrīvosies no tādiem "ddt"!
  • 5
  • 2
ja kas,,,,
j
Ļoti šaubos ,ka tauta vēl kad dzīvos tik labi ---kā laikā ,kad valdīja Kalvītis---cepuri nost!!!
  • 3
  • 2
ddt - Jums taisnība
d
Par t.s. "nothing special" - tas ir tipisks piemērs ļautiņu zombēšanai. Ar PR pataisīja Slakteri par apsmieklu, un panaivie tūdaliņi spiedz, aplaudē un krekliņus drukā. Provinciāļu izklaides! Ārpus Latvijas neviens šo "nothing special" nepamanīja, jo "nekā speciāla" jau tur tik tiešām nebija. Toties par Dombrovska "sasniegumiem" t.s. krīzes pārvarēšanā rēc pasaules vadoši ekonomisti. Un šausminās par tautu, kam šie eksperimenti jāpacieš, un kam vēl iestāstīts, ka tā vajag. Tak pamostaties beidzot, tiešām!
  • 5
  • 4
to ddt
t
Nu un kāpēc tad ne Šķēle, no Godmanis, un neviens cits tautsaimniecības cēlējs agrāk nestājās Dombrovska vietā? Realitāte ir tāda ka ar vienkāršu humpalu ekonomikas izpratni vairs neko nesavāksi, tāpēc arī tur viņu nav.
  • 6
  • 3
to ddt
t
Jā, tas Dombrovskis neciešams - ar policiju tvarstīja cilvēkus ielās, un, piedraudot ar ieročiem, dzina zviedru bakās aizņemties - vienīgie, kuri protestēja, bija Kalvītis un šlesers - protestēja ar pedāli grīdā...
  • 3
  • 5
ddt
d
Trakie, sazombētie ļautiņi? Ko gan Dombrovskis nez vēl ir izglābis, izņemot zviedru baņķieru pakaļas uz Latvijas iedzīvotāju rēķina? Ā, jā - paša un Kampara dažu mēnešu laikā teju jau izputināto airBaltic! Cienījams sniegums! :D
  • 7
  • 8
pamosties!
p
Valsts izlaupītāji un nolaidēji ir visiem labi zināmi un daudzkārt nosaukti. Dombrovskis ir spējis glābt valsti un sākt veidot barjeras izlaupītājiem. Tikai laupītāji nostājas pret Dombrovski.
  • 8
  • 9
Jums taisnība -
J
jāsauc atpakaļ Kalvītis, viņš, kā stabilitātes garants, izcels valsti no bedres, kurā pats to iegrūda, bet par finanšu ministru jāliek Slakteris - ļoti gudrs cilvēks, kuram 7,5 miljardi ir nothing special....
  • 7
  • 6
Vārds
V
:D
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas