Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bijušais Parex tēla spodrinātājs kļūst par Rīgas satiksmes preses sekretāru

Par SIA Rīgas satiksme preses sekretāru kļuvis Viktors Zaķis, kurš no 2001. līdz 2009.gadam strādājis dažādos ar sabiedriskajām attiecībām saistītos amatos Parex bankā. Viņš šajā amatā nomainīs Ilutu Bērziņu, kura citā statusā darbu uzņēmumā turpinās.

V.Zaķis Rīgas satiksmē sāk strādāt laikā, kad Rīgas mērs Nils Ušakovs vairākkārt publiski paudis neapmierinātību par augsto maksu, ko katru gadu nākas maksāt par elektroniskās norēķinu sistēmas jeb e-talona uzturēšanu. E-talonu ieviesa Rīgas satiksmes un Francijas uzņēmuma Affiliated Computer Services Solutions France S.A.S kopīgi izveidotais uzņēmums Rīgas karte. Rīgas satiksme nule arī lūgusi Rīgas domei piešķirt papildus Ls 600 000 degvielas iegādei. 

V.Zaķis absolvējis Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultāti, kā arī  ieguvis maģistra grādu komunikācijas zinātnē LU. Viņš strādājis gan Latvijas Tautas frontes Informācijas daļā, gan Latvijas Ārlietu ministrijas Informācijas daļa, vēlāk arī NTV-5 un  laikrakstā Diena. Sešus gadus V.Zaķis bija CSDD Informācijas daļas vadītājs, tad strādājis reklāmas aģentūrā Base Baltic par projektu vadītāju. No 2001. gada līdz 2009. gada jūnijam viņš strādāja Parex bankā, vēlāk bija reģistrējies kā bezdarbnieks. Rīgas satiksmē V.Zaķis strādā kopš šodienas. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas