Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bijušais Parex tēla spodrinātājs kļūst par Rīgas satiksmes preses sekretāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b2
b
Calitis ar pieredzi, Parexa melnaja klozete kaut kur izcibeja Godmana 1 miljards, vel tagad neviens nevar saprast kas pievaca to 1 miljardu, tagad calitim dots uzdevums izskaidrot tautai kapec ir tik dargas biletes sabiedriskaja transporta un kur palika tie 1,8 miljonu latu ko Mercedes samaksaja kukulos Rigas Satiksmei.
Ilžuks
I
Reizēm domāju, kur var būt tik stulbi Dienas lasītāji?! Daudzi komentāri par to liecina. Ja paši nespējat izdomāt, tad palasiet literatūru par PR lomu uzņēmumā un sabiedrībā, padomājiet par šī cilvēka CV un līdzšinējo pieredzi un sasniegto.
t
t
informāciju vajag, nevis pr speciālistus tos - pēc iespējas mazāk
redīss
r
Šitais Zaķēns tagad no sūda taisīs pīrādziņus un mēģinās mums iebarot?
Kaspars Bergmanis
K
Apsveicu Zaķa kungu ar jaunu darbu ! Ceru, ka viņš sniegs sabiedrībai sakarīgi apstrādātu informāciju par "RS".
Mantrausis
M
21.gadsimtā Latvijā Rīgas Satiksmes vadība PATI lai ziņo un argumentē! Ja Jums vajag noapaļotus un nebaudāmus tekstus - algojiet! Jūsuprāt - 21.gadsimts ir Liekēžu gadsimts? Piedodiet, bet RS Ilutas stāsti nav pārliecinājuši ne par ko... Abstraktas frāzes, kaut kādi pārstāsti. Piemērs. 8.trolejbusu pārsauca par 27. RS ziņo: Saņēmām X vēstules, kas ir Y% no 8.trolejbusu lietotāja skaita. Tā kā Y% ir vairāk nekā nosacītie N% no nepieciešamā, nolēmām mani`t. Pie tam, ņemot vērā, ka šie X vēstuļu autori sastāda ap 75% no 8.trolejbusu kustības nepieciešamā.... Tu esi ko TĀDU lasījis? Argumentētu, pamatotu un saprotamu? Piedod, lai runā Vadība! Konkrēti! Precīzi. Argumentēti! Otrs piemērs: kāda ir attiecība [matemātiskā] starp tiem cilvēkiem, kas prasīja mainīt 8 pret 27, pret tiem, kas lūdz saglabāt 1. un 8. tramvaju? Un - cik daudzi 1. un 8. tramvaju arī izmantoja? Ķāpēc RS kontrolieri, kolīdz viņiem prasa argumentēt kontroli, vai nu izmūk no transporta vai arī parāda kaut kādu lapiņu ar vietas nosaukumu un laika intervālu? Ko tas pierāda? Man nav Jāzvana uz RS, ja es prasu kontrolierim pierādīt viņa darbības pamatojumu. Ja Tu gribi paļauties - dari to - es savus draugus aicinu to nedarīt!
Viesulis
V
Strādāja un mālēja acis cilvēkiem vienā bankrotējušā uzņēmumā ar nelietīgiem saimniekiem, nu aizdevās uz nākošo, spodrināt viņu netīro mundieri - galvenais ka nauda makā, sirdsapziņa var tikmēr atpūsties, ja tāda vispār ir.
Ainars
A
Man ka ridzinekiem sho [vz] nemaz nevajag.
Troja
T
Ja mediji vai Jūs gribēsiet zināt, kāpēc RS tiek paceltas biļešu cenas vai kāpēc ir izmaiņas kādos maršrtutos, tad kāds gatavos šīs ziņas. Vai Jūs domājat, ka tās gatavos konduktori, atvainojiet to nav - e-taloni? Atgriezieties 21. gadsimtā! Katrā normālā uzņēmumā ir PR speciālists, kas ir vismaz starpnieks starp uzņēmuma vadītāju un medjiem/sabiedrību... ja paveicas ar speciālistu, tad viņš ir arī kas daudz vairāk... Un rīdziniekiem tādus vajag.
Mantrausis
M
Kam vispār RS vajag SA vai Komunikāciju departamentu? Es saprotu, ka strādā šoferi, konduktieri, remontdarbinieki.... Bet Bemhens un Co [Valde vai kas tur] droši varētu parādīt savas zināšanas un atbildēt paši! Tāpat Iluta B. gadus 3-4 lietoja vienus un tos pašus 1.-2.klases skolnieka [70.-80.gadu] zināšanu līmeņa tekstus, kuros būtību varēja pamanīt, tikai krietnā šmigā esot. KAM vajadzīgs šāds amats? Rīdziniekiem nudien ne!
no malas
n
pēc CV jau nav ko pārmest. "Šofera dēla" tipa cilvēks nav. Tik tā saistība, kas parāda cik tuvu ir Parex ar valsts eliti un valsts uzņēmumiem. Tas tā nedaudz negatīvi.Rotējuši viņi no valsts krēsliem uz Parex viņi šurpu turpu pa šim gadiem veseliem bariem. Bažas vai tik dēļ šīm rotācijām arī mums visiem nav jāglābj bijusī privātā banka - Parex :(
lauku vecis
l
Jādomā, ka labs speciālists, ja jau Parex viņu tik ilgi turēja. Rīgas Satiksme varbūt tiešām būs ieguvēja, tai pat laikā šķiet, ka sabiedrības lielākā daļa iegūtu, ja RS pārstātu bīdīt visādus šaubīgus projektus, nevis meklētu cilvēkus, kas profesionāli sakarinās uz ausīm makaronus.
Troja
T
Viktors ir tiešām spēcīgs PR speciālists. Un jauks cilvēks, patīkams komunikācijā... Apsveicu!
tinto
t
Vai jūs šādu pašu ziņu liksiet arī tad, ja, piemēram, Rīgas Siltumam nomainīsies finanšu direktors?
tinto
t
Nesaprotu, kāpēc šī ziņa ielikta starp svarīgajām. OK, Rīgas Satiksmes PR tagad bīdīs nevis I.Bērziņa, bet V.Zaķis. Kas no tā mainās sabiedriskā transporta lietotājiem? Nekas. Vienkārši cits džeks karinās makaronus uz ausīm par kārtējo debīlismu Rīgas Satiksmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas