Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Brīdina, ka snigs vēl vairāk; nedēļas beigās sals pastiprināsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V.Dombrovskis
V
tas nozīmē, ka man laiks čučēt... tieciet paši galā ar savām problēmām
nodoklis
n
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Visus lauku ceļus visi autobusi izbrauc, bet Rīga nav tīrīta, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------- vot to es saprotu! Riga izradas ir Suunu ciems. hi hi hi
Tirans
T
Kapec tas idiots Sleseris nestrada ar sniega lapstu? kapec sis idots, zaglis Sleseris neko nedara riedzinieku intereses? Ja privatas masinas brauc par sabiedriska transporta brauktuvem, tad sabiedriska transpoarta vaditajiem ir japazino policijai so privato transporta vaditaju automasinu registra numuri un lai policija tos pienacigi soda.
Pikselis
P
Ak šausmas!! Ziemā uzsnidzis sniegs!! Nevienam grāvim nav vāka!! Visi stabi un koki bez polsteriem!!
WALA
W
sniegs - nav problēma, problēma ir vadītāji kas nevar vien iesākt braukt no krustojuma !! Manis pēc tāš ielas varētu vispār netīrīt man tas nekādi netraucētu.
Aculiecinieks
A
Es tikai teikšu vienu - jāizvāc no ielām muļļas un kretīni un tad braukšana būs normāla. Pats šorīt braucu no Ogres uz Rīgu. Ceļš - nu kā jau baltajā ziemā (kad sniegs arī ir). Braukt grūtāk, uzmanība vairāk jākoncentrē, bet braukt var. Tīrītāju gan visā brauciena garumā redzēju vienu un tas pats vienkārši brauca, bet nu tas tā... Bet - kā iebrauc Rīgā - nu pilnīgs sviests.... Rokeri rokero un traucē normāli braukt, bet tie, kuri balto ziemu nav redzējuši pat sapnī, izliekas ka brauc... Nu kaut kā tā.... Bet vispār jāsaka godīgi - biju pārsteigts, ka Rīga ir daudz mazāk iztīrīta nekā ārpilsētas šosejas... Bet ja runājam par ceļu kvalitāti kopumā - nu īstenbībā vairs negribas komentēt tīrītāju prāta spējas ziemā - tas ir gadiem malts jautājums, ka viņi nejēdz savu darbu ... Ja snieg, tad manā sapratnē nav nozīmes kaisīt ielas, pietiek izbraukt un nošķūrēt sniegu (arī uz šosejām) - jā, arī snigšanas laikā, jo tas tomēr atvieglo braukšanu, nevis gaidīt, kamēr beigs snigt (a ja nu snieg nedēļu...). Un vēl kas - ceļa nodokli pacēlāt, repšiki, tad nu rēķinieties ar tiesu darbiem, ja mana nauda nākamgad pazudīs pareksos vai vēl kur, nevis tiks izlietota ceļu uzturēšanai.
alias
a
No rīta ap 8:00 nebija tīrīta pat Brīvības iela Teikā. Bet tas pat labi - nav putra, bet normāls sniedziņš. Protams, riepām jābūt atbilstošām laika apstākļiem un braukšanas kultūrai arī. Bet nu nav jau tā, ka nekur nevar izbraukt.
artuā
a
Maģistrālās ielas ir tīrītas. vienkārši satiksme bremzējas, jo neviens neskrien un vietām pat brauc lēnāk nekā 50 km stundā!
dana
d
krastmalu redzēji?!-tur tad arī nav tīrīts!!!!!
Latweets
L
Nu nezinu kurā vietā kas nav tīrīts, es šodien izbraucu pa pilsētu bez kādām problēmām. Jā, satiksme varēja būt raitāka, bet teikt, ka Rīga nav tīrīta - muļķības.
lapsa
l
cik labi, ka es vairs nedzīvoju rīgā :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas