Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Brīdinājuma akcijas laikā gar Rīgas pili lēni nobrauks 150 kravas automašīnas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
'Visas pasaules prakse ir pierādījusi, ka bez protestiem vaaldošie par tautu nesāk domāt. Ir 3 izvēles: 1) doties prom; 2) samierināties 3) protestēt. Turklāt protestam jābūt tādam, kas patiesi rada neērtības resnajām pakaļām. Nekāda dziedāšana, lietussargi, mītiņi nepalīdzēs. Streiks, boikots, pilsoniskā nepakļaušanās var kaut ko mainīt. Pasaulē ir prakse sūtīt pastus un zvanīt uz valdību, rakstīt iesniegumus pa 10 dienā, tādā veidā bloķējot valdības sakaru kanālus. Ja latviešiem nav asinīs grieķu un franču metodes, var pamēģināt savādāk. Latvijas Republika iet bojā. Ar šādu pensiju sistēmu, nodokļu sistēmu, parādu slogu, banku bezpriģelu Latvijas valstij ir atlikuši 10 gadi, ne vairāk. Paliek tikai mazohisti un pensionāri, pārējie bēg. Vai tie valdības muļķi to dara neapzināti vai ar ļaunu nolūku?
Stefan
S
Kas tad tas par protestu? Ieņirgs par jums un turpinās tālāk savas šmuces. Ja jūs nobloķētu satiksmi pie ministri kabineta, tad gan viņi apd_rstos. Nevar piebraukt ar fūrām, braucot ar vieglajiem, mikroautobusiem, pie ministru kabine ta hops, šoferis izkāpj, aizslēdz durvis un pazūd pūlī. Lai sauc evakuatorus !
bet
b
brauciens pie satiksmes ministrijas un autotransporta direkcijas varētu kādam likt aizdomāties! nav jau jābiedē prezidents, kuram nekādas noteikšanas pār lemberga augoni auguli un viņa ieceltajām 'māsīcām', kuras melnu muti strādājot birojos - dienu un nakti
Oskars
O
Kaut viņas SAPLĪSTU , jeb viņām pietrūktu DEGVIELA !!!!!!!!
nnn2
n
vajag jau ar gar ministru(Latvijas nodevēju)kabinetu ar pabraukāt un vecrīgā ar kādu mašīnu iedabūt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas