Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Brigmanis: ja nevienotos par budžetu, alternatīva ir ārkārtas vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Buba
t
Nē , ... Lemberga pirkstu Brigmanis laizīs !!!
no Sarkandaugavas
n
Valdības impotences cēlonis jāmeklē vietu trūkumā Sarkandaugavā. Kas netiek tur uz pārziemošanu, iet apsildīties pie vēlēšanu urnām.
no Sarkandaugavas
n
Labākā alternatīva - wikipēdijā ierakstīt, ka pizdjec stāvoklis ir pirms ieejas pa paradīzes vārtiem.
no Sarkandaugavas
n
Noteikti vajag jaunas vēlēšanas, varbūt beidzot atradīsim kādu savējo, kurš uzņemsies nodrukāt trūkstošos latus. Ja trūkst kandidātu Sarkandaugavā, var iesaistīt arī Ģintarmuižas speciālistus. Tie nemaz nav sliktāki par dažu labu komentētāju.
tendence
t
Kaada alternatiiva var buut hroniskam pizdjec staavoklim valstii ???
Vetis
V
Jāmaina kolhoza( saeimas) iekārta pret prezidentālu republiku. Saeima ir daudzgalvains pūķis. Viņu uguns ir pārāk lielais ierēdņu-laupītāju skaits. Lai glābtu Latviju ir : -jāiznīcina birokrātu(ministriju,āģentūru un padomju) bari, lai neteiktu armijas. - jāievieš prezidentāla republika, kur prezidents vienpersonīgi ar savu autoritāti ,labo slavu un savu personīgo drošību atbildēs tautas priekšā. Šodien 51 neliešu ievēlēts prezidents ir bezspēcīgs ko darīt. Saeima ir oligarhu sulaiņi!
jautrīte
j
Valdībai pārmet tuvredzību un melus, bet, jo vairāk lācis melo,jo stiprāk tauta mīl šo meli
AV
A
muhahhaaa Lelle :D Tev būtu jāiet valdībā!
MJA, IZLASIET
M
URBANOVIČA GARAMATU...GARĪGI SLIMS ČANGALS KONONOVS....NEDOMAJU TIK SLIKTI. TB/LC BANDAS FILIĀLE.
Dr.xy
D
Paldies Dievam,ka sadi luzeri,ka pasreizejie komentatori,nebija 1920.gada,tad Latvijas Valsts nebutu.
filozofs
f
ja aarkaartas veeleešanaas nebalsotu par Lembes kabatas stipendiaatiem un mazaaak par prokrievijas partiju , tad taas dotu rezultaatu , bet tie kas te bļauj par badu ir Lblatvieši jeb teepisti sauc tos kaa gribi, piemeers , valsts atsaka dotaacija Liepaajas autobusu parka paarvadaajumiem no Liepaajas uz Riigu un atpakaļ , vot tas ir pareizi , jo kontrolpakete ir Šķeeles iipašumaa , kaada vella peec te valstij jaaatdot vienam kampeeejam nauda??? un taadu te kaaliem , Plaudi unĶirzonu ieskaitot , vot tie ir tie badmiras , kaa te viens otrs sakaa , ka tauta mirst badu, faktiski tas šo kampeeju un Lembju deeļ , rauš tik miljonus bet atdot negrib , verdzinaat savus kalpus labpraat!!! padomaa beidzot liidzi pirms atdod balsi.
Piekrītu>Par progresivitā
P
Dividendes būtu jāapliek ar Norvēģijas,Somijas,Zviedrijas,Vācijas,Francijas 25-30% nodokļa likmi! Dānijā šī likme 200.000 latu ikmēneša dividendēm būtu pat 59% (28-59%)! Un ar paaugstinātu transporta līdzekļa nodokli ir jāapliek ne tikai privātie motocikli,bet arī privātās lidmašīnas,jahtas un ekskluzīvie automobīļi,kā ir ieteikusi valdības izveidotā komisija! Un kāpēc gan ne privātie baseini (atkarībā no platības)kā Grieķijā? Mūsu politiķi gan saskata tikai dvieļu žāvētājus piecstāvu paneļu daudzdzīvokļu namos!
Premjers tā arī nepateica
P
Kā samazināsies nodokļu slogs tiem 80% pensionāru,kuru ienākumi ir zem iztikas minimuma! Zem iztikas minimuma,kurš ir aprēķināts vēl pēc 1991.gada normatīviem!!!!
Vēlētājs
V
Otrā alternatīva pavisam noteikti būtu tā labākā!
Lelle
L
Neko te vēlēšanas neparādīs! Katras nākamās vēlēšanas mūs pietuvina krievu uzvarai, jo aizmukušie latvieši ārzemēs neiet balsot par vietējiem kretīniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas