Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Brigmanis: nepiekāpsimies konsolidācijai uz sociālās sfēras rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sašutušais.
S
Ar abām rokām atbalstu BRIGMAŅA teikto. Lai līdzekļus gudrie vīri meklē ,kur grib ,bet ne no iedzīvotāju maciņiem.
J
Jā, taisnība Brigmaņa kungam, no sociālās sfēras nevar vairs paņemt neko. Ēnu ekonomika, ražošana - lūk, uz ko vērst uzmanību naudas konsolidācijai.
edisons
e
ZZS ielika vārgus ministrus (Broks nav vienu dienu strādājis skolā vai augstskolā, veslības sevi parādīja kā "treknu nulli", labklājība no preses sekretāres kluva par ministru - augstākā pilotāža!!) un tagad tēlo pārgudros. Augstākā izglītība ir lielas iespējas mazināt. IZM deviņdesmito gadu sākumā bijas 130 darbinieku, tagad 450 (ar centriem, dienestiem aģentūrām).
Specs
S
ZZS ir vislabākā, jo: - ir pret nabadzību - ir par taisnīgumu - ir par mieru - ir par ģimenes vērtībām - ir par plaukstošu Latviju utml. Par ko mums tāds lāsts kā tups vēlētājs, kas uz šito cirku visu pavelkas?
kopija
k
Valda Zatlera iniciētais un ar Krieviju parakstītais līgums par PSRS kolonistu pensiju palielināšanu, tērējot papildus 10 miljonus, ir vienkārši cūcība! Man pazīstama pensionāre, invalīde ir brīdināta par pensijas samazināšanu, ņemšot nost kaut kādus stāža gadus, utml., Savukārt Latvijā palikušā padomju armijas virsnieka ģimene no pretējās mājas, ar gandarījumu lielījusies, ka viņiem tagad pieliks pie pensijas. Vai ta ir vai nav patiesiba??????
garāmejot
g
"Mūsu intereses ir valstiskas intereses." Beidzot patiesi vārdi. Ja dukurēt, tad visu valsti.
mamma
m
Pametuši tautai kaulu un nu uzmetas visādi demagogi par aizstāvjiem! Visi tie pabalsti jāatņem, jāpalielina neapliekamais minimums par apgādājamiem un jāatbalsta tiešām trūcībā nonākušas ģimenes! Līdzekļi jāiegulda izglītībā, bērnu sporta, mākslas, mūzikas skolās -nevis jādala graši, kuriem ar demogrāfijas situācijas uzlabošanu nav nekāda sakara!
haha
h
Troksnis bērnudārza līmenī. Un tikai tāpēc, ka ziņas autori nezin, ka latviešu valodā "Uz to mēs neesam gatavi parakstīties," ir cita jēga, kā virsrakstā kategoriskajam - "nepiekāpsimies konsolidācijai uz sociālās sfēras rēķina" Žurnalistu sapratnes un valodas zemais līmenis pārāk bieži raisa tikai bezjēdzīgus pretstatījumus. Tā vietā, lai kaut ko izskaidrotu, tiek provocēti tukši strīdi.
Marta
M
"Jebkurš pabalsts, jebkura piemaksa šajos krīzes apstākļos cilvēkiem ir ļoti svarīga lieta. Es domāju, nav jāgriež," sacīja A.Brigmanis. Pareizi, Brigmaņa kungs! Deputātiem nav jāatsakās no transporta pabalstiem!
cilveks
c
piekritu. interesanti cik ilgi šis murgs vilksies kad daudzi valsts aparātā saņem naudu par neko nedarīšanu, par blatu iekārtotie...
Opis
O
Zelta vārdi!! Parakstos trīsreiz zem katra priekšlikuma!! Baidos ka tas viss neies cauri mierīgā ceļā,mēs redzam kā tie zagļi turas pie katra santīma,aiziet pilnīgi līdz absurdam izdomājot visādas piemaksas--nu velns lai parauj,ne kauna ne goda!!
no malas
n
Tad ievies, mergli, progresivo nodokli un pareizu! Ir janonem lielas pensijas, kas maksligi uztaisitas pari tukstotim latu. Demagogs!
Talmaks
T
Latviajs valsst naudas taupisana ir jasak ar Latviajs Saeimas deputatiem, tiem algas samazinot par 70% un tad jau viniem palik vel par daudz, Latviajs valdibai, ministriem, ieredniem algas ir jasamazina par 50-70%, ir janonem visa spreivlegijas dargie valsts dzivokli Ulmanim un Freibergai, viniem ir jasamazina nesamaerigi lielas pensijas Ls,1500/menesi, par 70%. Ar izbijuso prezidentu pensijam kadas vini sanem, nav saprotams par ko?, Latvija pie dzivibas var uzturet 30 cilvekus ik menesi. Latviajs valsst nauda ir jasaka taupit no augsgala, kuri nekaunigi sadala valsts naudu un aiznemumus par labu savam interesem. Ta ka ir aplaupiti Latviajs iedzivotaji pedejos 20.gadus, ipasi jau pensionari un berni ta nekad tas Latvijas pastavesanas vesture vel nav notisis
Fricis
F
Ir jākonsolidē pensijas, un nevajag nodarboties ar demogoģiju
izskatās
i
pēc spītēšanās ,lai piekāpšanas gadījumā dabūtu lembergam vēl kādu labumiņu .Apmēram kā ar tiem 34 mio ostām.Nekas jau nenotiek tāpat ,itīpaši tādās napaleona partijās kā ZZS.Vispār tā ZZS tielēšanās sāk pastulbi izskatīties,sāk atgādināt dancotāju kam olas traucē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas