Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Brigmanis: pārmetumiem par atbalstu SC virzītajam Jansonam nav pamata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Par jūsu Hūtes domu retranslāciju pat nevar būt komentu,JO tā IR jūsu ZZS būtība- kalpot savam naudas maisam un sargāt viņa mieru un varbūtību tikt ioetupinātam. Brigmani,pirmais sekretār,jums tauta,pensionāri ir DZIĻI pie vienas vietas,jo pat to nožēlojamo Jansonu vairums t.s. tautas /jūsu saprašanā/ NEATBALSTA,jo dzīve IR pierād'ijusi,kas nāk no SC + ZZS ir tautai - NĀVE ! Šoreiz arī jūs sevi pārspējāt nelietībā!
zirka
z
Pareizi, Brigmani un Sesku ārā no koalīciias.
Jatājums
J
Pēc tam, kad ZZS atbalstīs SC izvirzīto kandidātu tiesību sarga kandidātu, kas tad notiks ar koalīcijas noslēgto vienošanos?
sens
s
Brigmani,vai tu sev neriebies
KLM
K
un ko tad tagad Brigmanis glābj? .................................................... ........... bronzā kaltu pundurbriedi Hūtes kalna galā (pundurbriedis latīniski - mutatis mutandis)
perpetuum...
p
Normāls kadrs varbūt, bet blēdīgs pilsonis.
avalona
a
Ko nozīmē pēdējā brīdī - to, ka kandidāts nav leģitīms? Ja būtu agrāk, vai ZZS balsotu par Kovaļevsku?
palicējs
p
un ko tad tagad Brigmanis glābj?
KLM
K
pārmetumiem par atbalstu SC virzītajam Jansonam nav pamata ..................................................... ..................................................... Brigma nis, kā parasti, nekad nemelo - pārmetumiem Brigmanim, kurš reiz Saldus raj, kompartijas 1 sekretārs, ar sirdi un dvēseli atbalstīdams KPSS kursu - arī nav pamata - to varētu pārmest vien kāds nejēga, kurš nesaprot - atrazdamies šajā amatā biedrs Brigmanis bija dedzīgs neatkarīgās Latvijas cīnītājs un atbalstītās, vēl vairāk - tieši viņš paglāba pulkveža Kalpaka pieminekli no apgānīšanas...
lO
l
TEV ,KAA CEKISTAM ,SC IR TUVAAKS,NEVIS LATVIJA.PAZUUDI VECAIS SPRAAGONI AR VISU SAVU ZAGLI LEMBERGU.JO AATRAAK JO LABAAK.
Lekurbizjē
L
Gustiņ,jūs esat nožēlojams šļupstētājs un MELIS,jo "sākotnēji"ne Vienotība,bet tikai sajēgu zaudējusī Āboltiņa izgāza SAVU "ģensekretāres"viedokli,ka "ES viņu pazīstu",jo virzīja taču šo "kristālskaidro" taisnības plēsēju Solvitas sapņu vecis Urbanovičs. Vienotība nekad nav atbalstījusi Jansonu,TU MELO GUST! Tā kompartijas skola lien pa visiem caurumiem laukā,piepirkta ar krimiķa Pundura Ls. Vienotības kandidāts kaut arī pēdejā brīdī,BET NE PĒC PĒDEJĀ BRĪŽA,ne PĒC balsošanas.Tad jau Gust,sanāk,ka esat noandelējuši Jansonu un VIENOJUŠIES PIRMS !! balsošanas par ko balsosiet?! NU re cik ATKLĀTI teksti!
Hm
H
Kāpēc Brigmaņa kungs paģēr obligātu ZZS balsojumu par Jansonu? Lai ir brīvas izvēles balsojums. Neglīti izdarīsies Brigmanis.
Sirmais
S
Kāpēc ZZS sauc par zemniekiem un zaļajiem, vai tad Lembergs ir zemnieks, vai zaļais.Nav viņš ne zaļš, ne zils, bet parasts bandīts kuram vieta cietumā.Muļķu zemē bez pārmaiņām.
TAISNīBA
T
Tas jau atkal nav Augustiņa viedoklis ZZS jau sen laiks saukties - "TRUBA".
ha-ha
h
Lūk, ZZS kārtējo reiz parāda, ka nav svarīga profesionalitāte, bet tiek bīdīts savējais, lai gan ar likumpārkāpumiem un profesionāli vājš kandidāts! KAUNS! KAUNS! KAUNS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas