Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Brigmanis: situācijai valstī derētu nosaukums «Pazudis tulkojumā»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
brigmani, tu taads prasts suuds vien esi. tu domaa ka esi zemnieks? meesls peedeejais tu esi. pardevis visu par savu labklaajiibu.
Jānis
J
Eiropas acīs mēs jau esam korumpētākā un nabadzīgākā valsts un tas ir tikai brigmaņveidīgo nopelns!!
domā vai nedomā
d
". Mums jādomā kā izskatāmies Eiropas sabiedrības acīs" - sen jau - KĀ PELDOŠI MĒSLI.
āda
ā
kamēr šis saeimas politiķi...pie siles...sprēgā ar asprātibām, gan muļķībām...!!!!!
Here
H
Un pareizi vien būs, ja nebūs kas sēžas pie tā sarunu galda.. Jo dažiem desmitiem morālu invalīdu kredīts nav domāts, bet gan tam, jums nesaprotamam veidojumam -Latvijas tautai, kuru jūs jau sen nepārstāviet.Un nekad arī neesat pārstāvējuši,nožēlojamie maku pakalpiņi.Zema uzticība? :) Visa jūsu uzticība un elektorāts ir tikai radi, draugi, garāžas čomi, kas iekārtoti siltās vietiņās pie siles.A mūsu, tās tautas, vienalga ir vairāk, lūk tā A.brigmani.Tā kā būs jātinas agri vai vēlu.
blabla bla
b
vēl ir liels jautājums vai tā un tāda nauda mums ir patiešām vajadzīga....
Goga
G
Pētot vēsturi var uzzināt par nākotni, vai ne?! Politika ir cīņa par varu un, manuprāt, ''tautas kalpiem'' ir pilnīgi pie vienas vietas, kā, kāpēc, cik ilgā laikā utt. tiks rasti kaut kādi konstruktīvi risinājumi šajos valstij grūtajos laikos. Risinājumi, šķiet, ir kā nejaušības starp politiķu ikdienišķajām cīņām un ambīcijām... Atkal skatoties vēsturē, jo vēsture atkārtojas un cilvēks kā tāds daudz nemainās, ir tomēr kāds pozitīvs risinājums iespējams. Ja tautai ir garīgs līderis, kuru tā uzklausa, bet kurš var neieņemt amatus valdībā, tad valdība ir spiesta uzklausīt šo līderi... Kur ir Latvijas garīgie līderi? Par nožēlu, vai vienkārši tāda ir dzīves spēles daļa, ir pārdevusies varai un naudai, daļa nomirusi... ko nu? Eiropas savienība ir salauzusi latviešu mugurkaulu un nu mēs esam sliekas... Es nenosodu šīs pasaules uzbūvi un to, ka politiķi ir tikai politiķi ar savām spēlītēm un naudas dalīšanu, jo tā ir viņu alga. Tomēr gribu cerēt, ka ir kādas iespējas vienkāršiem ļaudīm dzīvot puslīdz mierīgu dzīvi ar ievērotām tiesībām uz viņu cieņu. Tāda politika, kas notiek Latvijā, manuprāt, nav cieņas izpausme pret tautu kā tam būtu jābūt ideālā variantā.
cukurgailītis
c
Brigmani pat iztulkot nav vērts,kā bija čekists tā ir.Kādā atklāsmes brīdī ,Brigmanis iztulkoja mēslu gāšanu uz Kalpaka pieminekļa:Viņš Kalpakam neesot uzgāzis sūdus,bet gan sūdus sajauktus ar kūdru..Šitādu glumekli pat pakaļa izspiestu ārā,bet šitas ar Lemberga stipendijām kaut kā jauc gaisu valstī un jūtas tur kā savā pakaļā.
Oldmarka
O
Saldus gaulaiters Brigmanis - viedais tulkotājs no kompartejiski birokrātiskā pidžina zili-zaļo Ventspils brīnumu darītāja valodā.
Terorists
T
Labāk jau izklausītos 100 ezīši miglā.
Viskas
V
Un nelaist BIJUSHOS deputatus ne tuvu valdibas majai! Aizliegt tiem but par padomniekiem un dazadiem konsultantiem, jo redzam cik talu vini visi valsti ir nolaidushi, lasi, izzagushi, pardevusi un notrallinajushi!!!!!!!!
Viskas
V
Brigmanis skaidri parada ( nebus kas runas ar SVF), ka bez Godmana neviens vispar sai valdibaa, ne parlamentaa nespej neko! Nu ko tad jus visi NULLES tur sediet???!!!! Garigie un fiziskie nespejnieki! Ne jums idejas valsts attistibai, ne plaans, ne gribeshana ko veikt Latvijas labaa. Tikai savas kabatas ! Valdiba visa janomaina. Un pirmais, kas jadara jaunajai valdibai ir visu privilegiju un pabalstu atcelsana bijusajiem deputatiem. Un anulet Parexa aferu, tad ari nevajadzes miljardus no SVF.
Šampēteris
Š
Jāatzīst, ka partorgam apskaužami labi čujs, ņjuhs un poņa.
Zatleram jāsaprot, ka
Z
Tieši tas jau ir galvenais - nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut ne LPP/LC, ne TP pārstāvja sarunas ar SVF pārstāvjiem.
Berta
B
«Ja atlaidīs valdību, kas [tad] jaunnedēļ sēdīsies pie sarunu galda ar Starptautiskā Valūtas fonda pārstāvjiem?» * Kas runās? Pagaidu valdības pārstāvis vai vadītājs runās! Vai tad nevienā opozīcijas partijā nav neviena finansista pēc izglītības ??? Zatler, atver acis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

Godmanis: Zatlera pozīcija sāpīga, valdības reorganizācija tikai atlikta

Vīķe-Freiberga: ja prezidents izsaka neuzticību, es nezinu, cik zemāk vairs var krist

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas