Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Brigmanis vēlētos, lai koalīcija piedāvātu vienu tiesībsarga kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Vēl varētu būt bijušais ST priekšsēdētājs Aivars Endziņš.
!!!
!
Judinu par tiesībsargu.
Terorists
T
Nu vai tad nevarētu iecelt šo pašu STAŅU.Daudzpusīgs,24 stundas neguļ,bet apvieno visus amatus vienlaicīgi un strādā uzcītīgi.Un nu vēl sods jāmaksā par savu uzcītību.Nu takšu pieņemat likumu kad deputāš var visu apvienot un saņemt,jo savādāk šie nabadziņi to vien dara kā mirst badā un prasa kompensācijas un nabadzības pabalstus.
sads
s
tur vajadzīgs tikai tā liekēžu kantora likvidators
...
.
no ZZS viedokļa raugoties ideālais kandidāts būtu akls kurlmēmais invalīdu ratiņos... tikai šāds cilvēks spētu efektīvi vadīt tiesībsarga biroju...
kā tā?
k
Man ir divi - Ādamsons un vecais Bojārs!
Lelle
L
Zakītim! Zinām jau zinām to juristi un neatkarīgo. Tā būs rizēnītes draudzenīte no AT bridīte, kas paklausīgi ir pildījusi visus JL uzdevumus politiskajā admintiesā.
He he...
H
Tu visur par spundi piesakies... he he... lai jenotības oponentus aprietu? Nu bet stulbi tev , jenotiņ, iznāk, nu galīgi stulbi.... hi hi... labāk pastāsti par Jēkabpils jenotības kasīti, kuru lauku puiši neļāva tavējiem izvest.... hi hi....
KLM
K
Nav ne mazāko šaubu - Saldus rajona kompartijas 1. sekretāram A. Brigmanim vislabākā kandidatūra šim tiesībsarga amatam ir LKP CK loceklis A. Lembergs - izcils patriots un tiesvedībā izglītots cilvēks, kuram neskaitāmi tautas labākie cilvēki pirms katras tiesas pasniedz greznus ziedu pušķus, tik pat greznus, cik grezni nākošā tiesībsarga 140 apsūdzības sējumi..Lai dzīvo Lembergs - tiesībsargs bargs!
...
.
Nekontrolē inkasāciju Ar azartspēlēm agrāk saistītais biznesmenis norāda, ka pašlaik nedarbojas neviens likums, kas kontrolētu naudas inkasāciju. "Acīmredzot taupības nolūkos spēļu zāles naudu savāc vienā punktā un tikai tad nodod tālāk, jo to var atļauties, – inkasācijas sistēma pie mums nav izstrādāta," norāda Dāvis. Viņam nav izprotams, kāpēc alkoholam palielina akcīzi, mediķiem, skolotājiem un policistiem samazina algu, bet azartspēles "kā baltais balodis lido zilās debesīs". Piemēram, Latvijā par vienu spēļu automātu mēnesī maksā 145 latus, Igaunijā 200 latu, bet Austrijā pat 700 latu.
...
.
Serzhants 28.01.2011 08:52 Simts shtukas ietilpst parastaa portfelii, pat ja tur tikai 5latnieki vien. Peec acu liecinieku vaardiem, laupiitaaji nesa divus smagus maisus. Secinaajumus izdaram pashi. Es domaaju, tur bija divu nedelju ienakums ne no spelu zaales, bet latgales regiona narkotiku tirdznieciibas tiikla ienaakumi. Kontrabandas ienaakumi un cita valdiibas-mafijas nauda.
He he...
H
Kādas tiesības un kārtība.... he he.... palasiet labāk par Jēkabpili, kas tur noticis un ko tur IeM slēpj... hi hi... «Apollo», [email protected] Piektdiena, 28. janvāris (2011) 07:00 | To, ka spēļu zālē Jēkabpilī, iespējams, netraucēti uzglabāta «melnā kase», laikrakstam «Neatkarīgā» atzīst gan bijušais «Admirāļu kluba» īpašnieks Jānis Dāvis, gan Latvijas iekšlietu darbinieku arodbiedrības pārstāvis Andrejs Melnalksnis.
xxx
x
Vai nebūtu pareizāk, ja uz šādiem amatiem vienmēr pretendētu divas personas. Tad būtu garantija, ka vienu tomēr ievēlēs.
Vai
V
nevarētu Sudrabu par prezidenti, saeimas spīķeri, premjerministri, finansu, ekonomikas u.t.t. ministri? Izrādās, ka valstī ir TIKAI viena persona, kas visiem izsauc cieņu un uzticību. Kā ar Loskutovu? To mēs arī mīlam un viņam uzticamies...
spunde
s
Šim zaļzemniekam savu domu nemaz nav. Viņš ir TIKAI hūtes rupors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas