Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Brigmanis: ZZS iespējamie premjera amata kandidāti negrib būt atraidīti kā jampampiņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uh,kas par skatienu,bljad,vecajam c
U
apmeram ta var komentet sho pretigo muulaapa skatienu.Draazisim jus cik gribesim,jo redz kur aiz mums ir ventspils lielakais zaglits,kas iet paar pa liikjiem,jo kremlja pavenii gozeejoties mesjau 25 gadus daram ko gribam.Buus aitas,buus cirpeji.Tauta mosties!
to >>>Latgalits
t
ja tev simpatizee brogmanis no ZZS,tad tu esi v a t n i k s no Latglaes.Ta,ka beidz slaveet veco komunistu no kompartijas.
Brigmani,vecaa komunista aadinja!
B
Beidz ziimeeties,ari tavs laiks pagajis.Tadus sarkanos meelslus,ka tevi,sen jaizsviez atkritumu kontinerii.Ko locies,ka hameleons,baigi gribaas pildiit puzes zaglja noraadijumus?
Latgalīts
L
Brigmani,jānem vara savās rokās un jāparāda tautai ka zemnieki nav zemē metami.Un Vējonim jāpaklusē ar Vienotibu.Vienotība savu iespēju palaida garām, lai sēž opozīcijā! Vai tad, ja trūks balsis Saskaņa nepalīdzēs?Vējonim palīdzēja kļūt par Prezidentu!
kilikols
k
Vai nu komandē Vējonis vai Saldus un Ventspils kompartijas biedri?! Izvēlē ir
yana
y
Ņemot vērā Straujumas gadus, viņa strādāja labi. Paldies?
gogijs
g
Lai tiek ar vietējiem tjufejeviem galā, tad jau paldies varēs pateikt.
gogijs
g
Grende nav mans mīļākais NA personāžs, tomēr fakts paliek tāds, ka kādam reiz bija jāizmēž tā Žagara vistu kūts, un vislabāk ar jaunu slotu, kas tīri slauka. Tagad Žagars var ķērkt cik vēlas, bet viņa Lejputrijas dienas nu ir beigušās. Cerams, ka prēmijas parastajiem mirstīgajiem beidzot tiks izmaksāta ātrāk nekā ar pusgada nokavēšanos!?
iedomājies
i
is pētnieks ir klasisks piemērs, ka augstie tituli vēl neko nenozīmē. var runāt lelas muļķības. Dombrovska atrašanās pie valsts politiskās varas ir pavisam citi iemesli par kuriem šim pētniekam laikam nav pat nojausmas
pukšulis
p
jo labi saprot ka Vienotībai nav sava kandidāta izņemot S. Āboltiņu kuru neatbalstīs ne ZZS , ne arī NA . - tas ir labs gājiens lai - ,, IT KĀ NEUZMESTU ,, savas partijas prezidentu . Nedrīkst taču skaidri parādīt ka mūsu valstī prezidents ir tikai krēsla sildītājs , jo viss ir atkarīgs no A. Lemberga
Zirgagalva-3
Z
Un tas ir viss? Tak nevar būt, ka spožākie polittehnologi nav atraduši kadu "otmazku", lai izskaidrotu Sudrabas melus. Tā vietā jūs startējāt ar "dvēseli plosošu" bezgaumīgu tekstu savārstījumu. Kad nav iepriekšsarakstītu priekšrakstu, tad rakstīšana neveicas tik raiti? Grūti sakompilēt pat no iepriekšsagatavotiem teikumiem? Šis man patīk: "esmu vien parasts cilvēks, kuram laika limits ir ierobežots, tāpēc nevaru vien nodarboties ar bezgalīgām diskusijām" utt:):):) Esmu gan arī šo frāzi jau iepriekš lasījusi. Un to raksta cilvēks, kas diendienā ievieto nenormāli garus palagus Sudrabas slavēšanai un citu konkurentu nomelnošanai? Nu, jā, copy-paste metode prasa daudz mazāk laika, arī intelekts tur dižs nav nepieciešams!
To-jhg
T
Trīs Sudrabas ģībieni, ar neviļus vaidu, zaudējot samaņu, un Saeimā iekšā
enfas
e
Ja pasē vai pierē ierakstīts, ka esi jampapiņš, nekāda taisnošanās nepalīdzēs,
Dr.xy
D
Protams,ka zali apkrasoto kandidati,kuri ir parliecinati ka NATO ir okupanti,nav jaatlaiz ka jampampini. Vini ,ar Ventspils ciganeli un citiem vadoniem,ir janodod tiesa par vinu noziegumiem.
Kārklu vācietis
K
Viņš jau arī ārstējas.Raksta no palātas,kuru apdzīvo kopā ar Prokuroru un Napoleonu....
  • 1
  • 0
Vai tev nevajag ārstēties?
V
Latviešu tauta izmirst, bet tu visu laiku centies novērst uzmanību?
  • 1
  • 11
zzs - jampapmpiņu partija?
z
Mēs tier labiņie, mēs neko nedarām, bet, kas guļ, tas negrēko... visa vaina Vienotībasi, it kā mūsu valdībā nemaz nebutu... DDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas