Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Brīvā tirgus apstākļi nav atcelti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skorpions.
s
Šleseram ar Kozjolu ir vairākas netīras rebas.. Kā tad tur bija ar`Ķīpsalas saules akmeni? Ko? Varbūt kungi paši apskaidros tautai?
osvalds
o
Kozjolam labak te nenakt un Diena savus rakstinus nepublicet jo komentari nav nekadi glaimojosie.. citeju.. Pat zalzemnieki ar savu faraonu izskatas simts reiz sakarigaki par sitam [ PLL] prostitutam.. komentari lieki..
Vientulais vilks
V
Tik tiesam ,lidz EIROPAI noklut nav problema,bet uz RIGUta ir problema,jo visas nopietnas aviokompanijas ir aizgajusasTa ka VIESTURnemuldi.
Uzmanību - PLL reklāma!
U
Uzmanību - PLL reklāma! Nu šoreiz Stendzenieks ir nošāvis garām. Koziola kompliment'arais stils atspoguļo saistību ar so partiju. Ceru, ka šitā ārpāta brigāde Stendzenieks - Šlesers - Ēķis - Šķēle pēc vēlēšanām beidzot pievērsies. Pat zaļzemnieki ar savu faraonu izskatās simts reiz sakarīgāki par šitām prostitūtām
sid
s
Flika un Co smalki izplanotais "jus mani nemilat un neatbalstat,es eju uz Lietuvu" projekts smagi izgazisies. Ja jau Air Baltic ar milzigam valsts dotacijam gadu no gada turpina stradat ar milzigiem zaudejumiem,kurs notices,ka Lietuva bus savadak? Ka bus veiksmigak?Smiekligi! Tieshi delj Air Baltic "veiksmigas" pseidosaimniekoshanas Rigas lidosta ir zaudejusi gandriz visas lielakas pasaules aviokompanijas,kuras saprotams nevelas piedalties absurdaja un negodigaja Shlesera "saimniekoshanas" shema. Realitate ir tada,ka Air Baltic ir darga,nelaipna un neerta aviokompanija.Jebkura momenta,jebkursh celjotajs izvelesies citu aviokompaniju celjoshanai. Patriotisms?Ka jau ieprieksh te kads noradija Air Baltic varbut iznjemot padomi un vadibu nemaz isti nav Latvijas kompanija-viss ir irets. Latvijas valsts dot milijonu dotacijas kompanijai,kur Latvijas valstij izradas nav nekadas teikshanas!!! Un dotacijas ,kuras pazud,ka tuksha maisa(kada veikla bandita kabata?) Air Baltic vajadzetu pievienoties,kadai stiprai aviokompaniju aliancei(ta pat ka LOT),tad tai butu izredzes izdzivot un varbut sakt pelnit naudu. Bet tad ari ar vietejo zagshanu butu cauri. Slikts piemers ir Alitalia,kura turpina nekam nepievienoties un vegjetet ar milzigiem zaudejumiem.
cco
c
vai tad lidmašīnas vairs nelidos? Brīvā un vispār tirgus apstākļos Valsts nolīgtu pašus pašus labākos advokātus un sabojātu Flikam dzīvi, bet :)....te daži cepj rakstus, kuros neapskata pat variantus, a kas būtu,ja cīnītos? :)))
vemiens nak bet
v
turpinu rakstit komentarus. Nabaga Lietuviesi, jutu lidzi, Fliks izkasa visu ko vareja seit Latvija izdalaja nodoklu maksataju naudu miljoniem latu pa labi pa kreisi Live Riga reklamai, nesamaksaja lidostai miljoniem latu, valsts vinam par simtiem miljoniem latu nopirka jaunas lidmasinas un vins tagad dosies laupit uz Lietuvu.. nu skaisti..
x
x
Kozjols loti centas rakstidams, bet sanaca tuksa muldesana, no vina raksta ta ari nesapratu vai AirBaltic nes pelnu valstij vai zaudejumus. Visticamakais ka valstij ir pamatigi zaudejumi ja Kozjols kluse.
lapsa
l
AirBaltic ir milziga naudas kastuve Flikam un Co. Valsts tikai gruz ieksa miljonus bet pelna nekada.. ta putra jau varas gadiem ilgi un es nekur neesmu redzejis cik valsts iegulda un cik pelna visticamakais ka PAMATIGI ZAUDE! tagad atkal Fliks dosoties uz Lietuvu tad kada velna pec valsts perk vinam JAUNAS lidmasinas?? BARDAKS!!! Fliks nesamaksas lidostai MILJONUS par pakalpojumiem un aizies ka VARONIS PACELTU GALVU??? ar nozagtajiem miljoniem???
vācietis
v
Pēc būtības Air Baltic ir pefekti sapaketēts-lidmašīnas nomā,darbinieki kā pakalpojums tiek pirkti no Kipras kompānijas,pašiem pat zīmols nepieder,bizness līdzīgs naudas pārvedumiem-no Berlīnes caur Rīgu uz Tallinu.Pievienotā vērtība stipri nosacīta.Fliks visu iepērk kā ārpakalpojumus no sev tuviem uzņēmumiem.Ideāli.Un tikko valsts kā lielākas akcionārs paprasa kas un kā,tā spalvas pa gaisu-iešu uz Lietuvu.Ja Šlesers pēc vēlēšanām iegūs valdībā kādu amatu,kā viens no pirmajiem labajiem darbiem tiks parādīts:man bija nopietna saruna ar Flika kungu,kuras laikā tika apspriesta aviācijas attīstības perspektīva Latvijā,kuras rezultātā Filka kungs man apliecināja visi viņam pieejamie resursi tiks ieguldīti Rīgas kā aviācijas tranzītmezgla turpmākā attīstīšanā.Tautas aplausi.
Tā gan
T
Nevis biznesmeņi, bet neliešu banda, kas to vien dara, kā apzog valsti un tautu...
Jā,
J
un to saka Šlesera draugs Koziols, kuri acīmredzot kopā ar Fliku iecerējuši sagrābt mūsu aviokompāniju.
kaulu zāģis
k
Kas tad nu, Lielais Īpašniek Viestur, ka pašam jāparaksta specgabali? Jenoti atklāti ņirdz sejā par tavu zic-statusu? Sak, īpašnieciņš... rīkotājs... mērkaķis...
juris
j
Vai tagad Dienas zic-īpašnieks Koziols izteiksies par katru politisku jautājumu, kur skartas Šlesera intereses? Vai savus spriedumus balstīs paša "veiksmīgajā" bizensa darbībā?
Tups
T
Čakarē jau uzņēmumu ierēdņi, šajā gadījumā bijušais Satiksmes ministrs Šlesers, kas noslēdz valstija absolūti neizdevīgu līgumu un valsts, kas iegulda reālu naudu un vairākuma akcionārs, reāli nevar pārvaldīt uzņēmumu, un Šlesera mūļķības vai materiālās ieinteresētības dēļ cieš vēl zaudējumus. Fliks pats ir plukata nevis investors reālas naudas viņam pašam nav, tikai mistiski banku aizņēmumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas