Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bulis piedalījies reklāmā, jo vēlējies paust atbalstu Latvijai; pats politikā neies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pro
p
Nu, nevajadzēja cienījamam cilvēkam un labam aktierim būt tik vieglprātīgam - padzirdot vārdu salikumu `Laba Latvija` pat nepainteresēties, kādā kontekstā un `sabiedrībā` viņš nonāks.
VĒLĒTĀJS
V
NECERIET , KA TAUTA JOPROJĀM IR TIK APDAUZĪTA , KA NESAPROT ŠLESERA , ŠĶĒLES UN BANKROTĒJUŠO UZŅĒMĒJU RAUŠANOS PIE VALSTS NAUDAS , LAI VARĒTU SAVAS KABATAS PILDĪT.STENDZENIEKS UZŅĒMIES PAR KATRU CENU IEBĪDĪT ŠO VALSTS IZZADZĒJU KODLU SAEIMĀ. TIKAI IR NOŽĒLOJAMI , KA LATVIJAS CILVĒKI PALĪDZ VIŅIEM . KAUNS PAR VIŅIEM . BULI, TAS IR NOŽĒLOJAMI , KO TU DARI.
Alfiņa
A
Komentārs bija Kurmeklim.
Alfiņa
A
Mākoņtēvs pirmais atņēma naudu pensionāriem un pc ST lēmuma valdībai nācās atmaksāt. Tā kā TP un PP/LC varētu paklusēt. Un tava prastā mute sen nav mazgāta, kā ver vaļā, smird.
ha..ha
h
..kaimiņJanka nodeva tukšās pudeles!!!..kāpēc gan arī viņu nerādat?? viņš pilnīgi noteikti ''par labu .......""!!!!!..
pozitīvisti
p
vēl vienu nejēgu šleserieši savaņģojuši. nožēlojamie aktierīši, vai tik nemaksāja 30 sudraba grašus
Juris
J
Tu sāc nodarbotes ar populismu, vecīt. Kurš gan saprata labāk, cik tālu Latviju 7 treknajos gados izlaupija TPisti. Par solījumiem gribi dzirdēt? Kas solīja 7 treknos gadus, kas lika cilvēkiem sākt tērēt un sagrābties kredītus? Kas pēc tam teica, ka sapratis, ka jāsāk taupīt, bet kavējies ar lēmumu pieņemšanu? Kas solīja, ka Latvijā trūks darbaspēka, cik strauja būs mūsu attīstība? Atgādināt? Tagad Mākoņtēva komanda paiet malā un tēlo pilnīgus nezinīšus, vēl vairāk sāk stāstīt, ka viņi jau tk slikti nebūt darījuši un cik tauta labi dzīvojusi viņu laikā. Tikai nezkāpēc viņu laikā Nathing Spešals sāka aizņemties. Populisti!
RK
R
Par labu Latviju itr TP projekts. Eķis ilgu laiku ir bijis oranžo rupors,tikai tas nekad nav afišēts.
Pārdoma
P
Nevienam no šiem aktierīšiem u.c. pašmāju skatuves dēļu deldētājiem Latvija neinteresē. Būtu tikai godīgi, ja kāds to atklāti pateiktu. Mielavs 9. maijā pārdevās Kremlim, Bulis oligarhiem, Pauls, Kalniņš, Putniņš un tamlīdzīgie Saeimas barotnē aizsēdējušies nekad nav domājuši par Latviju.
pokuh
p
Es visus cienaaju ar saindetiem aboliem,es parasti aplaupu stopotajus,es nositu suni ko biju panjemis no patversmes,es kaiminjienei nolaidu asinis,es bernus noperu ja tie dzied tautasdziesmas,es,es,es...PAR REALU LATVIJU
Piebilde
P
Kas tur ko brīnīties - viss sakrīt! Stendzenieks ir Gebelss, tikai latviskā izpildījumā! Gebelsa galvenais princips bija melot tā, lai notic.
vilis
v
Tā ar Sendzenieka rokām šitie žiperi apčakarēs arī visu tautu.Tādā pašā veidā kā šo mudaku - darbu jā-algu figa!Ķirsons jau par šādām lietām 750Ls soda samaksāja.
vilis
v
Nu ir mudaks!Vismaz piķi būtu izrāvis!
money,
m
money, money!!!
Kurmītis
K
+++Starp melns un balsts ir vēl arī pustoņi, vai ne? Tīņi tikai visu redz melnbaltu.+++ Ahhhhhh, ha, ha …. labi nosmējos ! Tāda versija man gan nebija ienākusi prātā! Tev žetons! Nodēvēt jēlos par piņņainiem tīņiem laikam gan neviens vēl nebija mēģinājis … lai gan – patiesībā jau prasīt prasījās. Paziņojums “VISA valsts elite ir zagļi! ” vien bija ko vērts …. :) P.S. un tā dīvaini, ka baltie un pūkainie un amatu apvienošanas kārtībā arī “godīgie un tiesiskie” pēkšņi sāk runāt par “pustoņiem” … tad, kad paši pie Siles piezīžas … nākamā stadija, kā zinām no vēstures, būs “Velns nemaz nav tik melns” … un tad pēdējā būs, kad uzradīsies kādi vēl jaunāki, vēl “godīgāki un tiesiskāki” varoņi, kuri sāks ar to, ka atšaus “uzticību neattaisnojušos” … :) P.P.S. Bet uz manu jautājumu tā arī neatbildēji. Neceri, ka to nepamanīju. Un mēs taču labi zinām, par ko tas liecina, vai ne? … :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas