Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Busulis: Zatlera argumenti par sabiedrības saliedēšanu ir pārliecinoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dakters
d
es ceru,ka tās irtikai baumas ,proti,ka zatlers esot ievietots trakajā mājā ,jo kautkas noticis ar smadzenēm.Būtu ļoti žēl-tik brīnišķīgs biedrs un draugs bija ušakovam.
Kaija
K
Murkšķis!
nu tie,tur tai Likteņdārzā,
n
vairāk gan uz šķēli,šleseri,lembērģi un tamlīdzīgiem cerējās
vai tad nu šīs žoga vāveres, bursu
v
būtu publiski jādemonstrē?
Barons
B
Nu ko Tu muldi? Pasaki uzreiz, ka vēlies dziedāt latviešu dziesmas krievu valodā. Teiksim no Zatlera atvadu pasākuma Likteņdārzā. Zajčik v ļesu joža zavjot, Gde propal moi drug.... Busuļis, nelien politikā. Nosmērēsies....
iedzīvotāja
i
Redziet, tie krievi, kas gribēja, jau sen ir integrējušies, kas negrib - tie arī to nedarīs. Un mums nav viņiem jāpielien un tik daudz par to jādebatē. Murgs tās nacionālās nesaskaņas, paši vien uzkurinām:(((
TDI
T
DOdies Blusu lāci uz Andonijas ielas iestādi ,par šo atbalstu un saņems sevis nopelnīto probku muguras zemjostas zonas viducī. Tie zēni nodevējus ļoti "mīl"
Eva Braun
E
Kauns, Busuli ... Tas liecina ,ka Tu ,vecīt , nezini vesturi un neapjēdz ,kas tiek darīts ar Tavu Tautu ... Šausmīgs kauns !!!
busulim
b
Puisīti !Uzdziedi Maskavai - Probku- un nejaucies politikā ! Ir jau mums dziedoņi,kuri dzied tikai Krievijā,Pievienojies ! Esmu vīlusies Tevī,Intar !
Vai dieniņ
V
Un Busulis arī, cik gudra, saturīga, pamācoša doma, jāiekļauj pamatskolas apmācību programā
Goga
G
Atraduši kam pajautāt. :)) Jau tad, kad Busulis mēģināja sevi pierādīt radio dīdžeja amatā, Māris Zanders SWH tiešajā ēterā nenoturējās un atzīmēja Busuļa izcili zemo intelektu.
Jānis
J
Noliksim malā argumentus,jo ,lai spriestu par tiem, TU ESI PAR STULBU,neaizmirsti noraut ūdeni un nekāp ar kājām - uz poda.
super
s
experti - imants,raimonds,busulis,nu super !!!!!
Madara
M
SC ir ļoti un izglītoti cilvēki , kas dzimuši Latvijā , runā latviski un grib lai arī viņu bērni aug demokrātijas sabiedrībā.Bet,tur ir tik daudz oligarhu, ka mūsu "trijnieciņš" nobālē .Es saprotu , ka viņus nevar atstumt .Viņi ir daļa no mūsu sabiedrības . Bet, mēs esam LATVIJA un nekad negribam būt atkarīgi no CITU VARAS.Pasaule mainās . Es gribu , lai mani bērni un mazbērni paliek savā dzimtenē. Ko VALDĪBA dara , lai jaunieši paliktu Latvijā ????? Jā , bija runa par Busuli .Tā ir viņa izvēle , jo vēl it kā valada demokrātija. Paldies Ievai par drasmīgo runu TV .Īsta Latvijas patriote . Nebrauciet prom , sapulciniet savus domu biedrus un UZ PRIEKŠU !
Ivars Graudums
I
SC ir jaaraada, ka tas grib saliedeet Latvijas sabiedriibu. Un to var panaakt ja izgliitiiba skolaas notiek latvieshu valodaa. Tad daudzi latvieshi veelees SC. Neatkariigi no taa mees varam balstiit krievu valodu, tiem, kas to veelaas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas