Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Būtu jāatjauno valsts uzņēmumu padomes, uzskata Augulis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano
a
Vai tad reiz beigsiet izskerdet LV lidzeklus U.Auguli?
GO HOME
G
šitā zagļa Lemberga kalpi !!!! Trimdā uz Sibīriju !!!! Lai dzīvo !!!
Sātans
S
Protams ka vajag liekēžu barotavas, savējiem jau vietiņas jānodrošina, nabadziņi
Auguli par premjeru!
A
ak dies, es mīlu šito čali!... Satiksmes ministrijā viņa līmeņa prātam ir par šauru! Drīz būs valstī kārtība!
padoms
p
...lai šajās padomēs varētu iekārtot Auguļa, Lemberga un Dūklava radus un draugus?
hrv0301
h
laikam par maz vēl salaupīts ?
Mārcis
M
Galvenais ka būs ātrais vilciens uz Maskavu,bez padomēm Augulis kaut kā vēl iztiks.
mušpapīrs
m
Daudzās padomēs ļauži darbojas, bet atalgojumu naudā nesaņem. Arī valsts padomēs tā jābūt. Lai tad tur strādā īstie patrioti nevis alkatīgie pašlabuma meklētāji- smirdīgie kampēji! Ja kāds grib oponēt, kaut ko gvelžot par kvalifikācijām un tamlīdzīgām blēņām, tad ziniet- tā ir demagoģija, ko latvieši līdz galam tagad, t.s. "krīzē", ir 100% sapratuši. Piemēru ir bezgala daudz- gan par patriotismu, gan- kampējismu. Atliek vien salīdzināt.
Padoms
P
Ieviešam partiju finansēšanu no valsts budžeta un pazudīs partiju atkarība no "kreisām" naudām. Cik vietas Saeimā, tik daudz arī naudas partijas budžetā līdz nākošajām vēlēšanām. Savādāk - visu laiku tās visu laiku laizīs rokas Limbergiem, Šķālēm, Šliseriem un tam līdzīgiem biznesa politiķiem...
NT
N
Bļāvēji ir nevis analfabēti, bet cilvēki, kas vēlas, lai valsts uzņēmumu nauda tiktu racionāli izlietota, nevis izmantota partiju finansēšanai padomes locekļu ziedojumu formā. Ņemot vērā precedentus (piem. airBaltic padomes neizdarību airBaltic zīmolu lietā) ir pamatotas šaubas, vai padomju sistēma attaisno sevi.
Padomnieks
P
Visi šie bļāvēji ir analfabēti un jaunlaicēnu līdzskrējēji, kuriem lielākais prieks - visu kas bijis pirms mums - iznīcināt bez vērtējuma. Pirms brēkšanas - iepazīstaties un pamācaties - kā vada un uzrauga lielus uzņēmumus citur pasaulē! Augulis ir gudrs un godīgs ministrs - tā turpināt!
vēl par MAZ?
v
Protams, ka vajag savējos, lai piesedz nelikumības. Vai tad reāli kāds ZZS beidzot sāks strādāt? Ministrijas, padomes, pārvaldes utt. Ko šis viss aparāts reāli ražo? Papīru kalnus, par kuriem arī mums jāmaksā. Zemnieku partija, kad sāksiet zemi apstrādāt, lai beidzot no jums būtu kāds labums? Augulis varētu spēlēt kādu ķenča lomu (attēlā labi sanāk).
Ha ha
H
Augulis sāk kļūt par Augoni! Viņam vajag izdevumus, lai pabarotu radiniekus. Kā pie siles, tā apetīte aug pa stundām.
...
.
Tā āža kāja lien laukā pa visām šuvēm. Izskatās, ka tieši ZZS būs tā, kas piebeigs valsti kampējpartiju labākajās tradīcijās. .
pamela
p
Vai nebūtu jāatjauno arī Latvijas laika prieka mājas? Mana ģimene kādreiz dzīvoja Valguma ielā pēc kara un tur esot bijušas bordeļu mājas ,aborigēni stāstījuši.Varbūt ,nu palicis par "kruto"ministru ,Auguli atjauno ceļu segumu?!Valdes jau atjaunoji,vai nebūs par daudz tavam mūžam,jo diez kā tam Pundurim vēl dzīvē iegrozīs liktenis,UN KAS TU esi bez tā krimiķa?Atnāci uz valdību kā tāds cūku ganiņš ar nolaistu asti,bet tu re kā to paspējis sagriezt ritulī un ancuks kā šefam no Ventspils.Tu zini Auguli,kas notiek ar tiem kas zudē mēra sajūtu?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas