Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Celtnieku arodbiedrība: nav tiesa, ka Latvijā trūkst betonētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MM
M
Es ceru, ka ar visām daiļajām latvju stila peripetijām, rezultātā būs kas līdzīgs šai bibliotēkai Amsterdamā!
Linda
L
es jau sen teicu , ka tā ir tumsas pils un vēl kā gremdēs Latviju un latviešus, bet 'tādus kā saukāns padarīs arvien bagātākus ! helēnīte var labsajūtā kustināt ūsas - nolādētā latviešu tautas iznīcinātāja !!!!
Karmena
K
"Pārvaldes pārstāve Ilze Briede novērojusi, ka darba ņēmēji, kuri iepriekš spēja sameklēt piemērotus darbiniekus tikai ārvalstīs, ir pārsteigti, ka pēdējā laikā tādi ir atrodami arī šeit." Ilze Briede vai Dienas redaktors neatšķir, kas ir darba ņēmējs un kas - devējs.
lapsa
l
Vispār vajadzēja to sūdu guļbūvē celt!Bāleliņiem būtu ko rauties līdz ziliem puņķiem!Beigās ķirsons vēl ventilatoru piespraustu!
ha
h
Visur celtniecība ņem krievus no Krievijas.Nevajag jau nu melot.Kur ir krievi,tur tie arī vairojas,neatkatīgi no kuras valsts.Sodus vajag likt un lielākus nodokļus pat cittautiešiem.
Alberts
A
Es atceros veel treknajos gados, paveeroju un redzeeju ka bij taada celtnieciibas firma kura latvieshus vispaar darbaa nenjeema ! Kaut gan darba birzha viniem atsuutiija, bet izdomaaja visaadus iemeslus, un latvieshiem atteica ! Te der padomaat arii tiem kuri taisaas veeleetpar SC ! Nu nedos krievi latvieshiem to medusmaizi , nedos 1 Lai jau dazhi naivie jaunieshi cer, bet realitaate ir cita ! Necerat uz krievu prjaniku !
MisterX
M
Kā toreiz bija ar LAVAL lietu zviedrijā? Mūsējos taču patrieca... varbūt mums būtu laiks parādīt zobus un tieši tāpat rīkoties? Ak jā... mums jau tās arodbiedrības ir tādas nīkulīgas...
jONIS
j
Bulgāru firma ar večiem ir kā apakšuzņēmēji, saņem naudu un nav jāmaksā sociālais nodoklis, algu maksā bulgāru brigadierie,
jONIS
j
Bijusī Osmoņu impērija. Ik pēc 15 gadiem turku janičāri sataisīja sievietēm bērnus un puikas aizveda uz turciju.
lapsa
l
vienkarsai TAUTAI un ari privatuznemejiem kurus smace augstie nodokli VAJADZETU SAPRAST KA TIESI MUS TAUTU APLAUPA. un nevis iet dauzit saeimai logus ka pagajuso reizi bet versties tiesi pret zaglu ipasumiem vai treknajam barotavam. Viena no daudzajam treknajam barotavam kur aizplust privatuznemeju un stradnieku maksatie nodokli butu Gaismas pils, Visnekaunigakais ir tas ka visu so naudu savac kads viens konkrets nelietis!!!! meginot mums ieskaidrot ka dara labu darbu un cel tautai biblioteku! SO LOPU VAJAG AIZ KAJAM PIEKART PIE KOKA KA MUSOLINI!!
lapsa
l
Laupitaji laupa un turpinas laupit. Nepietiek ar to ka Gaismas pils ir lidz bezjedzibai sarezgita celtne lai varetu paslept galus udeni un noplest no valsts 150 MILJONUS!!!! ko raudadami samaksas nodoklu maksataji sakot no pensionariem beidzot ar uznemejiem, bet tas laupiatjiem ir par maz vini pat nedod vietejiem stradniekiem darbu bet uzaicina viessstradniekus..
janka
j
Normāli tas nav!
Vilnis
V
Mēsli tādi. Latviesiem nav ko ēst, bet Latvijas valsts nauda tiek atdota ārzemniekiem!
Rsmuss
R
Kad Pēteris Krīgers centās aizstāvēt latviešu strādnieku intereses Zviedrijā un teica, ka latviešiem tur jāsaņem tātas pat algas kā zviedriem, tad jūs paši, latvju pirdaki, viņu aprējāt un apspļaudījāt, sakot, ka latviešiem jāļauj strādāt pa baltu velti, jo darbs taču ir galvenais ne alga... Ko tagad brēcat, jo bulgāru ierašanās pie mums ir tāds pat solis kā latviešu braukšana uz darbu Zviedrijā! Lai tikai rukā, jo latviešiem sociālais dempings patīk!
Alberts
A
Tikko zinjaas teica ka bulgaari te sanjemot ap 720 ls, bet muuseejie ap 400 ls ! Kur ir logika ? Ko te viens otrs veel gvelzh ka aarzemniekiem mazaak maksaa ? Vienkaarshi esu secinaajis ; latvieshi nava un nebuus saimnieki savaa zemee un visas shiis diivainiibas tiek no kaut kurienes dirigeetas ! Padomaajat, noshnjaucat degunus un liekaties guleet !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIEDOKĻI

Pēteris Krīgers, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs:

Uzskatu, ka viesstrādniekus var ņemt tikai tajos gadījumos, kad Latvijā konkrētajā nozarē nesagatavo profesionāļus. Šajā gadījumā, kad tiek algoti būvniecības darbinieki, tas ir pilnīgi nepieļaujami. Lai gan zināma taisnība ir tajā, ka daudzi kvalificētie darbinieki ir izbraukuši uz ārzemēm. Tomēr iedzīvotāji nav izbraukuši aiz laba prāta. Darba devēji paši ir radījuši šādus apstākļus, nemaksājot algas, liekot strādāt neapmaksātas virsstundas. Īstais iemesls viesstrādnieku algošanai ir iespēja maksāt zemākas algas nekā vietējiem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas