Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Četri bērni gūst traumas salūta laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Vakarnakt pie Brīvības pieminekļa skatījos, kā šāvēji- šavēji pašdarbnieki rīkojas un domāju, cik stulbiem gan jābūt cilvēkiem, lai tādā pūlī vēl iedomātos šaut līdzpānemtās petardes. Pilnīgi piekrītu iepriekšējiem komentētājiem, ka pirotehnikas lietošanas noteikumiem jābūt daudz stingrākiem.
hi-ha
h
Mēram gan liekas ,ka tie bijuši vērienīgākie svētki....
rose
r
Ja, ari es bieju liecinieks, ka no saluta kastes viens ladins negaja gaisa, bet uz saniem-musu virziena, uzliesmoja pec paris sekundem un parbiedeja meiteniti.Taja bridi musu jautriba beidzas...
aaazisss
a
Labi, ka nekas nopietns, daži centimetri un abiem bērniem invaliditāte uz mūžu. Paldies Dievam...
hmm
h
Vispār ir jāaizliedz petaržu un visa veidu salūtu lietošanu sadzīvē - lai salūtus rīko profesionāļi, nevis katrs djadja Vasja, kurš sadomājas par baigo brīnummākslinieku, un tad padara cilvēkus par invalīdiem.
priekš-likums
p
Kad pienāks tas brīdis Latvijā, kad uguņošana būs atļauta tikai juridiskām personām, kuras ieguvušas licensi un to veic ievērojot drošības noteikumus. Attīstītās valstīs parasta persona pirotehniku nemaz nevar nopirkt, izņemot tadu pirotehniku (petardes), kuru liesmas neatstāj zemi (uguņošana netiek šauta gaisā, tā notiek uz zemes). Pie mums katrs rīcībnespejīgs nopērk pirotehniku un dara ko grib jebkurā diennakts laikā, piemēram, pulksten 4 no rīta sāk svinēt savu dzimšanas dienu!!!
vdz
v
Ienīstu šos uguņotājus! Tas ir kaut kāds prāta nabadzības apliecinājums, ja pasākumā nevar iztikt bez blīkšķiem. Paldies Dievam, ka krīze dulnumu ir apslāpējusi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas