Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

CVK paziņojusi 10.Saeimā ievēlēto deputātu sarakstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VL
V
Riebj man tas bērziņš!
standzinieks
s
Ščerbatiham vajadzēja iet uz SC, tad būtu ievēlēts- tāpat kā airētājs Klementjevs un futbolists Zemļinskis.
Lidija
L
Gaidis Bērziņš nacionāli domājošo VL deputātu vidū tiešām neiederas.
compatriot
c
Nav ziņu par vēlēšanu rezultātiem ārvalstīs
Arnis 3
A
Atdodiet to naudu man. Iemesls atšķirībām ir tāds, ka jums tāpat kā CVK ir problēmas ar matemātiku. Es par to jau sen rakstīju - CVK kopsumma bija uzrādīta lielāka nekā atsevišķu reģionu/apgabalu summa. To CVK vēlāk izlaboja, saskaitot pareizi. Tas bija jau pēc tam, kad politologi un žurnālisti bija izkladzinājuši par lielo daudzumu tukšo /nederīgo aplokšņu. Nevienam no viņiem pat prātā neienāca kaut elementāras ziņķārības pēc paskatīties kā un no kurienes tie dati veidojās.
Sirmais
S
SC nav Latviešu. Rubiki nav Latvieši bet komunisti, Ādamsons ir poļitruks no Padarmijas, Urbanovčs ir ēbrejs. Latviešu šajā barā nav.
Givi
G
Mensch » Человек 07:17 šovinisms- fanaatisks un ekstreems nacionaalisms, neiecietiigs pret citaam tautaam , pauž uzskatus par savas tautas paaraakumu (krievijas himna) ,izvirza prasiibas un privileeģijas savai tautai , ierobežo cittautiešus savaa valstii , šovinisti ir konfliktu un karu izraisiitaaji , teroristi fašisms- labeeja kolektiivisma ideoloģija , kas veersta pret sociaalismu , demokraatiju un individuaalismu . iegaumee šiis definiicijas zaabak , pirms te deklaree kautko par fašistiem... ============================================ ============= Paskaidro to VL/TB/DNNL un Vienotībai
Mensch
M
šovinisms- fanaatisks un ekstreems nacionaalisms, neiecietiigs pret citaam tautaam , pauž uzskatus par savas tautas paaraakumu (krievijas himna) ,izvirza prasiibas un privileeģijas savai tautai , ierobežo cittautiešus savaa valstii , šovinisti ir konfliktu un karu izraisiitaaji , teroristi fašisms- labeeja kolektiivisma ideoloģija , kas veersta pret sociaalismu , demokraatiju un individuaalismu . iegaumee šiis definiicijas zaabak , pirms te deklaree kautko par fašistiem...
nesaprotu, cik bija vēlētāj
n
Izsludināta naudas prēmija tam, kurš pateiks, cik vēlētāju balsojuši 10. Saeimas vēlēšanās Latvijas Sociālo reformu biedrība (LSRB), kas iestājas par Latvijas kā sociāli atbildīgas un tiesiskas valsts veidošanu, ir izsludinājusi 100 Ls lielu naudas prēmiju tam cilvēkam, kurš varēs sniegt skaidru atbildi – cik vēlētāju piedalījās 10. Saeimas vēlēšanās. Notikušajās 10. Saeimas vēlēšanās urnās atrasto aplokšņu skaits ievērojami pārsniedz balsošanā piedalījušos skaitu - tā secināms no 5. oktobrī CVK mājas lapā publiskotajiem datiem. Biedrība ar oficiālu 11. oktobra vēstuli ir vērsusies Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) un Vēlēšanu novērotāju misijā, aicinot izskaidrot pretrunas CVK publiskotajos skaitļos. Vēstuli skat.: CVK ziņo, ka vēlēšanu urnās ir atrasts 965 509 derīgu aplokšņu, taču tajā paša laikā uzrādīto balsotāju skaits ir mazāks - 934 336 Latvijā un 12 925 ārzemēs, kopā 947 261 cilvēks. Starpība – par 18 248 derīgām aploksnēm vairāk nekā bija balsotāju visos iecirkņos kopā. Pēc CVK pārstāvju izteikumiem medijos, balsotāju sarakstos iecirkņu slēgšanas brīdī neesot bijuši iekļauti cietumnieki un slimnieki, pie kuriem iecirkņu komisijas devās ar izbraukuma urnām. Tas neatbilst likumam. Cik ir šādu - pēc iecirkņu slēgšanas pievienotu balsotāju, - CVK nepublisko. Iespējams, no 18 līdz 32 tūkstošiem cilvēku. Pēc LSRB rīcībā esošās informācijas, Latvijas cietumos ir ap 7 tūkstošiem ieslodzīto, no kuriem liela daļa nav Latvijas pilsoņi un vēlēšanās piedalīties nevar. Cietumos ir stingrs režīms, vārtus apmeklētājiem slēdz plkst. 17.00, vēlāk jebkāda kustība cietuma teritorijā ir aizliegta. Vai nezināms, liels skaits cietumnieku tiešām ir izšķīris Latvijas nākotni, ietekmējot 10. Saeimas vēlēšanu rezultātos vietu sadalījumu starp partijām? Cik viņu ir bijis un kuros cietumos? Šie ir jautājumi, uz kuriem LSRB atbildes vēl joprojām nav guvusi. Tādēļ LSRB valde ir izsludinājusi 100 latu prēmiju tam, kurš spēs CVK mājas lapā atrast vēlēšanu pamata skaitli - cik pilsoņu tika iekļauti balsotāju sarakstos, saņemot spiedogu pasē un aploksni līdz iecirkņu slēgšanas brīdim pirms balsu skaitīšanas sākuma. Savus variantus lūdzam sūtīt uz e-pastu [email protected]
ergo
e
cilvēk, ja jau tev būtu vienalga, tad šādas frāzes nelietotu, tāpat apvainojumus tik brīvi nekaisītu, apzinoties, ka tie iedarbojas, jo frāzes nav teiktas no tā, ka nav "nekādas atšķirības" - un zini, ka tās aizskar. un pamatīgi. ja būtu vienalga, tad tiešām būtu vienalga latvietis vai krievs.
absurds
a
Vēl komisija tik domā pulcēties otrdien un spriest,. Interesanti gan - sēdes nemaz nav bijis, bet jau pficiāls lēmums gatavs un paziņots !. Kam tad vairs komisija vajadzīga ?
Человек
Ч
Какая разница что латыш, что русский - ведь хорошо быть безнациональным сушеством!
excc
e
2 Rubiki, futbolists Zemļinskis, Eigims - skaisti...
nopūta
n
kaut kā nesaprotu Dienas politiku. Jums šķiet,ka ļaut te sistemātiski gānīties tam plānprātiņam čelovečkam ir baigā demokrātija un izcila vārda brīvība? kaut kā nevelk vairs Diena.lv apmeklēt,ja slimi cilvēki te izpaužas dienu no dienas.Rodas iespaids,ka tā jau ir portāla politika. Vēl skumjāk paliek,kad redzu,ka tautieši uz šo kairinātāju reaģē,mēģina iebilst,diskutēt,tā pazemojoties. Negrābstieties gar to,kas izskatās pēc mēsla,jo ir vislielākā iespēja,ka tas ir mēsls.
!
!
Radikālistiem radikāli lēmumi - gluži kā TP, arī radikālajiem SC tagad ir jānolaiž aste un jāatsakās no piedāvājuma īstenot atbildīgu politiku ne pēc krievu nacionālā principa. Izrādās, tam viņi - Biškekas piesaucēji un valodu nepratēji, ir par vāju. Nesen vēl cēlās un krita, saucot "mēs būsim vara". SC aizies pa marģināļu PCTVL taku?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas