Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daļa pensionāru gatavi ieturēto pensijas daļu ziedot valstij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzerim
D
Neiet runa par patriotismu vai vēl kādām cēlām jūtām. Raudiens nāk, lasot NO KĀ valsts ir gatava šo naudiņu pieņemt! Ticu, ka kāds vecumiņš no sirds pakļausies šai valsts glābšanas psihozei, kam patiesībā nebūs nekādas jēgas. Un kad to sapratīs, vai tā nebūs šā vecā cilvēka traģēdija? No kā viņš to atrauj - no zālēm, no ārstu apmeklējuma,galu galā- no savas dzīves,pat dzīvības! Pensionāri to NEDRĪKST darīt, jo tas ir AMORĀLI, , jo kropļo visu sabiedrību kopumā! Vismaz nedrīkst to darīt, kamēr valstsvīri un sievas nav izdarījuši līdzīgu žestu, proporcionāli saviem atalgojumiem.
stulbums
s
Tas nav patriotisms, tas ir totāls naivums! Un tas ir maigi tekts! Kam jūs ziedojiet? Valstij? Un kur tā jūsu nauda nonāks? Padomājiet! Ja kāds bez gala mīl JL, lai nes uz partijas biroju, bet nevajag šitā ākstīties. Valsts nav to pelnījusi.
Antons
A
Mīļie pensionāri, esiet prātīgi un nepakļaujaties demagoģijai. Vēlos atgādināt tiem pensionāriem, kas grib atteikties no savām jau tā niecīgajām pensijām, ka neviens deputāts vai cits varas pārstāvis nav atteicis no saviem nenopelnītajiem nesamērīgi lielajiem ienākumiem. Paskatieties, kur tiek izlietoti valsts līdzekļi, vai tā dēļ tiešām ir vērts atteikties no savas sūri grūti nopelnītās naudiņas?
Teodora
T
Mūsu toreizējie padomju pensionāri arī stiepa Tautas Frontei ģimenes vērtslietas un piemiņas lietas. Kur tās mantas izlietoja? Varbūt kāds zina?
:D
:
Tad jau laikam esi savas ģimenes dārglietas salicis čupiņā, lai ziedotu, vai arī vari nosaukt kādu partiju, kuras biedri uzsāk Dienvidkorejai līdzīgu akciju. Vai varbūt tas atkal ir kārtējais aicinājums pensionāriem?
lno
l
Reiz Dienvidkorejā, nonākot valstij smagā ekonomiskā krīzē, valsts iedzīvotāji labprātigi ziedoja savas ģimenes dārglietas - tā paglābjot valsti ! __________________________ Arī pirmskara Latvijas zelta fonds tika veidots no ziedojumiem.
to: vārds kā jau vārds 13:1
t
Tu kļūdījies - nevis laikam, bet tā tik tiešām arī ir. Palasot komentārus, atliek vien izbrīnā acis ieplest par cilvēku šauro redzesloku-spriedumi tik virspusēji, nepārdomāti, domāšana - vājās kategorijās. Kaut kas, kaut kur paķerts, sagrābstīts. Kārtīgs balagāns, tirgus placis! Protams, ir jau arī kaitnieku kategorija, to arī nevar nemanīt! Ļoti maz saprātīgi domājošu cilvēku.Vēl nekur nedzirdēju par to, ka kādam šeit būtu kāds plāns izdzīvošanai. Pirms kritizējiet valdību, paši arī savu ķirbi ierubījiet! Un neaizmirstiet to, ka jūs esat vienīgie, kuri ar saviem stulbajiem komentāriem domājat, ka esat gudri.
skuķis
s
Skaties un brīnies, kas par sabiedrību?! Tā ir sabiedrības daļa, kura pelnījusi atpakaļ kalvīti, šķēli u.c. tml., jo savas smadzenes nespēj pārkārtot un sev kaut ko liegt. Tā domā, ka viņai pienākas vairāk kā pati ir nopelnījusi. Tai visi ir vainīgi, nekas nav labi. Tā pati neredz savu infantilismu, bet to ievēro pārējā sabiedrības daļa. Ja cilvēks ir neizglītots un truls, viņš jau to neredz, bet citi gan...
vārds kā jau vārds
v
Šausmas!!! Reizēm es ieplešu acis no ''cilvēku'' necilvēcības... Tā ir pavisam cita paaudze, kas ir pieradusi pie pieticības, kas apviļā katru santīmu savā daudz piedzīvojušajā plaukstā, kas palīdz no savas niecīgās pensijas vēl dēlam Īrijā, kas palicis bez darba, mazdēlam, kas osta līmi. Tā ir paaudze, kas pieradusi iegūt visu ar darbu, pamazām. Mēs? Mēs esam paaudze, kas visu grib tagad un tūlīt....aiziet uz banku, paķert kredītu, nopirkt džipu, lai gan uz darbu no kredītā iegādātā dzīvokļa ir jāiet ar kājām 10min., kas nopērk Makdonaldā džank fūdu un pa logu izmet tā papīrus ārā. Bet, kad sanāk kas ne tā kā ir ieplānots, tēlo mazo, aizvainoto bērnu. Mēs? Mēs vnk neesam vēl laikam pieauguši....
helga
h
Manas domas ir tādas,kas vēlas lai ziedo.Es savu naudu saņemšu un tad daļu ziedošu slimiem bērniem un dzīvnieku patversmei,tikai ne valstij,viņa jau tā mani ir apzagusi visādā jomā.
Matemātiķis
M
Izlasiet rakstu pirms rakstāt komentārus! Tur rakstīts - gatavi ziedot nevis ziedojuši. Es arī esmu gatavs dzēst visu valsts parādu.
Populists
P
Nu nevajag uzķerties uz mušpapīra...... Īstiem pensionāriem tās naudiņas nav.... TĀ IR VALSTS ZAGĻU PROPAGANDA AR MĒRĶI PARĀDĪT, KA MUMS IR BAGĀTA VALSTS, NODROŠINĀTI UN PĀRTIKUŠI PENSIONĀRI UN KA TAUTA ATBALSTA VALDĪBU ! ! !
bezpartejiskais
b
Mūsu valsts ir tādā bezdibenī tieši dēļ tādiem, piedodiet, apdauzītiem pensionāriem un viņiem līdzīgajiem, kas ne tikai gatavi nekontrolēti izkleķerēt savu naudu, bet uz to aicina arī pārējos. Ja man ir nauda, ar kuru es vēlos palīdzēt savai valstij, tad es vispirms pacenšos saprast, kas ir tas objekts, kuram vēlos palīdzēt. Jēdziens ziedot valstij vispār nekādi neiztur kritiku, to ir sapratuši pat Finanšu ministrijā. Tādā gadījumā šī nauda taču var iet jebkur, kaut vai, lai segtu deputātu falšos reprezentācijas izdevumus. Paskatieties apkārt, vai tiešām jūs neredzat nevienu kaimiņu, kuram vajadzīga medicīniskā palīdzība, bet naudas nav, paskatieties uz rindu pie bezmaksas zupas virtuves, izlasiet slimo bērnu vecāku izmisuma saucienus, beigu beigās pajautājiet saviem mazbērniem, vai viņiem nenoderētu naudiņa mācībām. Šo aklumu pret blakus esošo un fanātisko ticību kādam, kurš no TV bārsta skaistus vārdus, es nevaru saukt ne par ko citu, kā tikai egoismu un stulbumu. Galu galā, ja tik ļoti patīk Repše, tad bāziet viņa strīpainajās kabatās tos savus liekos latus, ziedojiet mīļākajām partijām, bet nejauciet šo savu idiotisko fanātismu ar mīlestību uz valsti. Mīlestība sākas ar mīlestību pret savu tuvāko - pret to, kas ir mums blakus nevis TV ekrānā. Bez jebkādas cieņas pret ziedot kārajiem, bet ar patiesu nožēlu gan!
Paa
P
To vaidzeetu dariit iipash tiem kas balsoja par TP, ZZS un LC/LPP ;) Taa teikt sidrsapzinjas apmazgaashanai.
Hašeks
H
tie ir muļķi .... viņuis vajag atlasiit un ieslodziit tvaiku ielaa , pensijas atņemt pavisam , jo aciimredzot nav pieskaitaami....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas