Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daņiļevičs kolēģus šokē ar savu krekliņu Deju svētku noslēgumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gatis
G
Krekliņš tā kā īstam mīkstajam utt....
ieklausies
i
vispirms iepazīstiet Dzirnu dejotājus un tad spriežiet par to,kādi vi';ni ir! :)
ieklausies
i
ko jūs visi te ņaudat. pirmkārt,mums atlāva dejot arī bez vestēm- kreklos! tikai nez kapēc paši bērni izdomajam,ka dejosim pilna kostima. jo tā ir smukak. ta biaj katra pasa izvele,un redz,beigas nez kapec visi atstajam. tatad mums nebija tik nepaciesams sis karstums.tas deva tadu kaa odzinu visam. pec tam varejam foris laistities ar udeni,tadel neko nedirsiet,ja nezinat kaa viss notika. shie sveetki bija beernu sveetki un laujiet viniem poashiem izteikties,nevis stulbiem vecaakiem,kas neko nesaprot. un Agra vestīte,tā nav šāda rakstu pelnijusi. kada jums daļa. kā grib tā nāk. veste bija un ir smuka. paši dzirnieši ari tādās dejoja,redzēju to.
Nu
N
Nu bet visas tās dzirnas un stilizācijas ir vienkārši tizla , panaiva, provinciāla staipīšanās.
neaizmirstulīte
n
Laikam atgādina sirdij tik tuvo adibambass tautastērpu.
To pašu
T
Esi laikam no tiem večiem, kuriem vairs TIK KARĀJAS, vai kā? Ja tā uztraucies par gados jaunām dejotājām? Esi nespējiīgi tizls, ka vairs nespēj pacilāties, ka vajag brašu atsūkātāju, vai kā?
To pašu
T
To pašu ievēroju. Pat nobrīnījos, ka pēkšņi deju laukumā sākusies nemākslinieciska BURZMA ... Vēl nodomāju, kas bija tas, kas veidojis šo t.s. HOREOGRĀFIJU ...un tad ieraudzīju netālu no mums šo trekno teķi maikā - alis daņiļeviču - aurojam. Ļoti NEPROFESIONĀLI bija veicis savu darbu, lai gan kā lasām komentos mēģinājumi notikuši no rīta 8.oo - 23.oo +...
spalva
s
paaudzies, skolniecīt, drīz pašai tās pašas pretīgās spalvas pa visiem galiem līdīs ;)
marta
m
M u ļ ķ i !
MWY
M
Beidziet reiz rieties! Agris pats var izvēlēties, ko ģērbt, lai labāk justos!
The Little Shop Of Horrors
T
dresscode vs veselais saprāts? aizvien vairāk pārliecinos, ka something's rotten šajā viltus tautasdeju karaļvalstī - pēc kaut kādas sektas nu jau sāk izskatīties, smieklīgie tūdaliņi ...
aija
a
Lai nu paliek ētikas jautājums krekliņš, bet, skatoties televīzijā deju koncertu, jāsaka, ka tehniski vissliktāk izstrādātas bija dejas Daņiļēviča vadībā. Rindas nelīdzenas, apļi greizi. Strādāt ar pusprofresionāliem dejotājiem ir viens, bet novērtēt un aizraut 13 tūkstošus pavisam kas cits. Atmetiet tīksminšanos ap sevi!
Dakša
D
Ja reiz runājam par korektu tērpu vilkšanu, man, jāteic, vairāk pārsteidza kundze, kura, tā teikt, vēl vainagā palikusi savos cienījamos gados, nevis Daņiļēvičs, kurš tādu kreklu sava stila dēļ tomēr var atļauties vilkt. Un, ja kādam gribas par kaut ko pavārīties, tad labāk varam parunāt par to burvīgo aizliegumu ienest stadionā pudeles ar ūdeni, tieši tik karstā laikā, un arī ģimenēm ar maziem bērniem.
MM
M
Nesaprotu. Latvieši ir mazohistu tauta - vislabākais tas, kurš visvairāk cietis. Vai vidusceļu vispār neviens nepieļauj?! Vai nu mētelis vai stringi!!! Daņiļevičam - ir vietas, kur šāda maika ir ok un ir vietas, kur nav ok. Ja viņš maikā sēdētu skatītājos, neviens neķērktu. Virsvadītājam šāda maika izskatās dīvaini un prasti. Jāpiekrīt, ka vēl vēsāk būtu bijis plānā baltā kreklā, vismaz paduses neliptu :), tā ka karstuma arguments atkrīt. Un tik elementāra lieta, kā solidaritāte ar dejotājiem neienāca prātā?
cangals
c
Latgales Rallijā mašini kabīnēs bija +50-70C... bet ralliju nevains netaisījās atclt... Tiesa, gan tie nebija bērni, bet vīri... Katrā ziņā ja bērniem vajadzēja dejot +30C tautas tērpos, tad virsvadītājiem vajadzēja TO skatīties, tērpušamies LV biezajos tautas tērpos!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas