Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Darbu zaudējušie ministri neatteiksies no kompensācijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anivanna
A
Dermagogova arī tak savu piķīti paņēma
katrs
k
šāds paziņojums padziļina plaisu strap sabiedrību un valdību. vai to tik grūti saprast? šķiet, ka trūkums spiež visu šo plejādi godprātīgi NEATTEIKTIES no tās naudas situācijā, kad citiem pa īstam nav par ko pārtiku nopirkt, daļēji pateicoties šiem pašiem kompensāciju saņēmējiem.
njā
n
Godmaņa otrreizējo valdību tauta nekad neaizmirsīs, par to varat būt droši, cienījamie kompensāciju saņēmēji:). par to runās vēl mūsu un jūsu bērnubērni;)
klusais
k
seit deretu atsaukt Kubulu pagasta prieksedetaju.. vins zina ko darit ar slaistiem un dazadu kompensaciju pieprasitajiem...
tutuuu
t
kad vienreiz būs taisnība
Teodora
T
Jums taisnība! Nemaksāt nekādas piemaksas, atcelt visas prēmijas parastajiem ierindas cilv. - viens, divi - likums pieņemts! Par aizvietošanu piemaksas nedot (parastajiem cilv.) - viens, divi - likums pieņemts! Un tieši tāpat 1 darba dienas laikā tika mainīts likums par pensiju indeksāciju! Tātad arī pieņemt likumu, ka NEKĀDAS kompensācijas VIŅIEM nepienākas - arī varēja 1 darba dienas laikā!
Terorists
T
Tad kad atbrīvo no parasta darba par nemākulību tas skaitas pārkāpums,bet kad Saeima izvirza ministru amatos nemākuļus tad tā ir politiska atbildība un par to sods nepienākas.Sodīt tikai var tikai vēlētājs vai partija,bet ja partijai ir dāsni ziedots tad protams partija piever acis un izliekas kas nekas nav noticis. Un šis ministrs ieņem deputāta krēslu,lai Saeimā varētu laboties un pieņemties gudrībā un gatavotos jaunam darba uzvarām.Kā ne kā dzīves kļūdas ir jāpieņem ar prieku,jo par to maksā sabiedrība ar saviem nodokļiem.
Pēc kāda likuma?
P
Dombrovski, pēc kāda likuma nevar atņemt??? Kad mēs saviem augstskolas pasniedzējiem samazinājām par 30% algas, arī tās vairs nebija "pēc likuma", jo tās bija par tiem pašiem 30% zem Ministru kabineta noteiktajām minimālajām likmēm!!! Un pamatojums no IZM ka tā vajag darīt bija vienkāršs- Krīzes jumta likums, kuru 100 asprāši pieņēma pusnaktī, atceļ visus iepriekšējos likumus! Kā tad ir patiesībā- uz vieniem, kas tikai dir... (atvainojiet) audzē- neattiecas, bet uz citiem, kuri mēģina glābt, kas glābjams un šo ragulopu vietā izaudzināt modernu cilvēku paaudzi, kura tik traki jau nu nezags- neattiecas? Kurš var atbildēt???????
nu, un
n
Dombrovskis vakar 100.pantā skaidroja, ka kompensācijas nedrīkstot neizmaksāt pēc likuma. Interesanti, lai samazinātu algas vienkāršajiem cilvēkiem, likumu varēja pieņemt viens divi, bet pieņemt likumu neizmaksāt megalielās kompensācijas - to nē. Cūkmeni - visi!
naba
n
'darbu,zaudēja,tikai par sliktu darbu,ko Darba likumdošanā,to traktē kā ... atlaišanu,atbrīvošanu...par to taču,pat ābečniekam skaidrs,nekādas likumīgas kompensācijas nepienākas !? iznāk tomēr ka VIENS likums tomēr uz visiem,vienādi...neattiecas ? tomēr mūsu...korumpētajā,negodīgā LR...bijušie,caurkritušie ministri,kuriem nepatiesi bijusi... "maza "alga,tomēr ar visu to....ir labāki,vienlīdzīgāki,par citiem...
@
@
Cilvēkam Galertam jau ieroci piešķīra, ar vienu no 1000 Bezgodmaņa rīkojumiem. (Cerams, ka pārējie bija ar jēgu.) Ko tad vēl vajag vienam godavīram valstij tik grūtā situācijā?
penžuks
p
atdošu vienu pensiju - 131,46, lai tas lopu dakteris nebūtu vairs nekur redzams
HPL
H
Ar saviem ne''darbiem'' sauso atlikumu neveidojot un izsaimniekojot valsts kasi un saņemot nesamērīgo atalgojumu vēl grib turpināt savu mantkārību.lAI ATMAKSĀ NELIKUMĪGI SAŅEMTO. Nekādsa kompensācijas un prēmijas.
gulis
g
un kurš tad no Jums atteiktos?
Aivars L.
A
Vinet, bet Tu uzspļauj šim un tikai nokliedzies: "Zirgu, manu balto zirgu!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas