Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daudze: valsts pārvaldē nav reformu, jo spēcīga pašsaglabāšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
šodien viens no uzaicinaatajiem krustpunktos ļoti pareizi atbildeeja , kaapeec trubas zaļajiem tik augsts reitings , atbilde bija , taapeec ka neko nedara ..., ja šie neģeeļi kautko dariitu skaidrs ka retings buutu kirdik , kas nekait no malas noraudziities , kaa paareejie sitaas uz nebeedu ???, te kautko brigmans nopirda par pieminekli... apklusa, arii ar savu premjera kandidaatu diži neuzbāžas , dziivo dieva mieraa , bus labs jebkuraa koalīķijaa...
Īsts
Ī
Tas ir tāpat kā Indijā, kur cilvēkus iedala kastās. Tātad ierēdņu kastu visuvarenie politiķi neaiztiek, bet piem., tādus vājākus kā pensionārus, kas sevi nevar aizstāvēt nevar, tos gan var drāzt. Kaunējies būtu Daudze!
t
t
mazāk būtu ......., daudze! pats staigā ar miesassargu katrā stūrī, laikam briesmīgi bailīgs - kas vainīgs, tas bailīgs diez ņems šo atpakaļ vēl par dakterīti, ja vajadzēs atgriezties? pretīgs tips.
RA
R
Nu kā lai cilvēki nepretojas reformām ja pēc atlaišanas no pārvaldes viņi paliks uz ielas?KO viņi darīs?Ražošanas taču NAV?Un gadiem tupot valsts pārv. ražošanā vairs nav spējīgi strādāt.
Zini - šurik!
Z
Tā vis nav nacionālā īpatnība, jo latvietis nemīl latvieti! Šeit darbojas ievazāti laupītāju bandu likumi, jo, lai slēptu pēdas, jādarbojas komandā, un jo ciešāk, jo no ārpuses neredzamāk, kā sacīt, gali ūdenī!
Oma
O
Vispār jau pareizi, jo kurš pats sevi apkaros?! Ceru, ka pēc budžeta pieņemšanas to lietu ņems stingrās rokās, lai šo lapseņu midzeni izdzenātu!
skuja
s
vai tāds kā Kalvītis vispār klausijās , ja kāds arī ko sacīja
vāks
v
par atsūkāšanu oranžajiem vadonīšiem tām padauzām ne tikai algas tūkstošos tiek maksātas no nodokļu naudas, pat vadības līgumi bija, bet tāpat viss turpinās.
šuriks
š
Nu ko jūs,mīļie tautieši,tā taču mums ir tāda nacionālā īpatnība ,draugus ,radus,paziņas un vienkārši labus cilvēkus velkam augšā,un tā birokrātija ,daudzās aģentūras ir savairojušās.,div reiz vairāk nekā mūsu kaimiņvalstīs.
Ērglis
Ē
"jā jā , ja tā Tavējā valdība laupa nabagus , tad jau kritizēt šos nedrīkst.... " Kritizēt DRĪKST, un VAJAG, tikai lūdzu izvērtējiet arī savu atbildību. Negribat? Neredzat kur? Nu tad piedodiet, tas viss ir kaķim zem astes.
CIO
C
Problēmas pārvaldei ir jau vēsturiskas - pirmkārt 90desmitajos likās ka saliks iestāžu priekša gudrus jaukus cilvēkus un viņi iestādei atrisinās visu - grāmatvedību, politikas pārvaldību, IT, apsardzi, komunālos u.t.t. Rezultāts? 300 mazas hercogistes ar visai viduvējiem vadītājiem 80% gadījumā! Fragmentizēta grāmatvedība, fragmentizēta jebkura atbalsta funkcija, un katastrofāls info apmaiņas ātrums a la 80desmito gadu ātrumā. Risinājums reāli ir viens - cilvēki ārpus sistēmas (un ārpus LV!), kuri uzbūvē normālu modeli tik mazai valstij kā mūsu, saliek visu pārvaldes centrālo daļu kaut vai jaunajā bibliotēkā (vai uzbūvē jaunu māju), atdod nevajadzīgos nek.īp. pārvaldei vai pārdod. Ieliek likumos valsts aparāta izmērus. Algas pacēļ uz atlaisti rēķina - palix laba konkurence to starpā, kuri gribēs strādāt.
loms
l
Un nebūs tautieši nebūs. :). Vismaz zinam ka kāds dzīvo kā niere pa taukiem. Papriecācimies par birokrātu labklājību un nebūsim skaudīgi.
He he...
H
jā jā , ja tā Tavējā valdība laupa nabagus , tad jau kritizēt šos nedrīkst.... Es gan saku, ka TP un JL ir siāmas dvīņi, kas piesedz tauko pakaļas kaut lozungus izsauc dažādus... Vestures mēslainē šo JL un TP sojuzu!!!! Partijas Latvijā ir jāaizliedz ar likumu un tikai tad beigsies šīs siles lietas...
Lelle
L
Jobcik-mobcik! Nu kā deputāts var kaut ko tādu nest?!!! Viss taču deputātu rokās, arī pašu ienākumu samazināšana, kurā arī valda spēcīgs pašsaglabāšanās intinkts...nu gluži kā lopiem...
Ērglis
Ē
Ne tikai tas. Reāli paši vēlētāji un cilvēki NEGRIB nekādas reformas, jo treknajos gados taču viss bija kruti. Tagad kad samazinās ienākumi - pēkšņi tas nav svarīgi, pēkšņi nozare ir kļuvusi tāda, bez kuras neiztikt. Liekulīgi. Kritiku valdībai vajag izteikt, bet pie reizes izvērtējam katrs pats sevi. Un Daudzīt, pareizi tu saki, tikai tā spēcīgā pašsaglabāšanās ir instinktīva, trula un ļoti egoistiska. Nesaku, ka ierēdņiem vajadzētu par katru cenu ļaut sevi anhilēt, it īpaši, ja viņi jūt, ka savā sfērā vienīgie tur visu kopā (piem. sociālajā jomā tas ir ļoti svarīgi, no tā ir atkarīgas cilvēku dzīves), bet tieši jau tāpēc jums tur galā nevajadzēja par katru cenu savus korišus piesegt, bet DOMĀT un PLĀNOT, kā NORMĀLI to izdarīt. Tā vietā jūs izvēlējāties torpedēt valdības plānus šajā virzienā un atkal piespiedāt pieņemt fiksos fiskālos trikus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas