Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daudze: Vilnīša un premjera konfliktā abas pozīcijas šķiet pamatotas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums 2
s
šajā gadījumā Strīķe vienkārši politizēja iestādes darbu.
stulbums
s
Mazliet stulbi ir vienīgi tas, ka iestādes darbiniece iet runāt ar politiķiem bez iestādes vadītāja akcepta.
čiepa
č
Labi, ka Latkovskis visu mums paskaidroja 100. pantā šovakar. BET ŽĒL, ka Daudze NEKO nesaprot, jo jāturās tanī pusē, kas ir pret tautu...Kas tas par saeimas priekšsēdētāju, kas turās kopā ar oligarhiem, tēlo nezinīti, laipo un...ļoti labi ēd - RESNS! ?
lasiitaaja
l
Nu tikai 5 administratori vairak ar attieciigaam algaam. Buus darbinji gan zeeniem. gan meiteneem.
Ak tā
A
Savukārt N.Vilnītis, kā viņš saprotot, premjera lēmumu ir apstrīdējis prokuratūrā. "Tās savukārt ir viņa tiesības," teica G.Daudze. Daudze gan atzina, ka diez vai ir pareizi premjeram komunicēt nevis ar pašu N.Vilnīti, kā KNAB vadītāju, bet gan ar KNAB ...darbiniekiem. ------------------------------------------ ------------ Varbūt premjers V.Dombrovskis vnk NAV pamanījis, ka KNAB vadītājs ir N.Vilnītis, tāpēc aprunājies ar tantēm un onkuļiem KNAB aizgaldos???.
:))
:
Zālamans atradies...
zigis
z
Kadri jāsamazina nevis jāpieņem jauni,!Ja Vilnītis nesaprot,kā uzlabot darbu KNAB,tad jādemisionē-kā pats solīja,tikai nez kāpēc tagad cīnās visiem līdzekļiem,kā palikt amatā un traucē darbiniekiem strādāt.
Maņka
M
Mana izjūtas ir tādas, ka tu esi nevis sabiedrības cilvēks, bet ļoti zinošs un politiski angažēts. Lai veicas... Tas pirmajam komentāram, kurš ļoti seko.
Lelle
L
Kaut gan Gusts domā, ka Vienotība izjuks, tomēr īstas pārliecības šiem nav, pagaidām notiek viltīga lavierēšana starp vienotību un vecajiem kretīniem...
vispār jau
v
Vilnītis tika ielikts amatā lai veiktu reorganizāciju šajā iestāde, kur nauda zuda un teātri spēlēja publikas uzjautrināšanai. Tagad premjers no tā izbijās, jo tad viņa personīgajam kadram zuda nekontrolēta iespēja šo iestadi izmantot politiskām spēlītēm. Tāpēc jau ar Vilnītis bija jāsavalda.
Imants
I
Muļķības. Premjers , saskaņā ar likumu, nedrīkst traucēt iestades vadītajam strādāt. Jeb viņš grib iet stradāt uz šo amatu? Būtībā KNAB autoritātei sabiedrības acīs premjers ir smagi pabojājis autoritāti. Tā var strīdēties tirgus bābas uz tirgus plača, ne premjers.
manas izjūtas
m
Ir dots uzdevums vilnītim konfliktēt ar premjēru,jo stendzis atzinis,to par labu lai grautu prmjēra reitingu.Istenībā vilnītis patreiz nedomā par savu tiešo valstisko pienākumu,bet pilda ašdivi pasūtījumu un iesaista valsts resursus AŠ2 savā vēlēšanu reklāmā.Stendzis noskatījies,kādu atbalstu guva bijušais priekšnieks Loskutovs kofliktējot ar Kalvīti.Stendzis jau prncipā zog reklāmas idejas,bet kļūdās,tas šoreiz nostrādās par labu Premjēra reitingam,joDombrovskis ir augstas kompetences cilvēks un zinās,kā šo konfliktu risināt.Tur savs vārds ir sakāms Prezidentam un ND komisijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas