Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Daudzu amatpersonu deklarācijās īpašumi bez skaidras izcelsmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dfg
d
eh, kartibas nav. un neviens netiks sodits
lasītāja
l
"Tas, visticamāk, būs ticis iegādāts..." vai Vilkam piemetusies agrā Alcheimera slimība? Vai ar tādu atmiņu var veikt atbildīgu darbu iestādē, kas prasa asu domāšanu pa visiem gaņģiem? Atkal viens, ko varētu šantažēt! Tagad saprotu, kāpēc viņš Godmanim patika.
Givi
G
Atgadinu visiem Latvijas tiesu sistēmas pamatprincipus: Piesavinājās desmit latus - zaglis. Piesavinājās miljonu - komersants. Kas vēl nav skaidrs?
WALA
W
Tātad par to ka varetu vieglāk atrast- ir cilvēki kuriem ir nauda, ir cilvēki kuri nodarbojas ar naudas izspiešanu, manuprāt šo te radinieku publiskošana ir reāls cilvēku drošības risks, jo visām normālām valsts iestādēm (tiem cilvēkiem kam tiešam nepieciešams) ir pieeja attiecīgajām datu bāzēm. Tāpat arī par īpašumiem - nu man kaut kā teiksim neaizrauj, ka kāds uzzina bezmaz manu mājas adresi pēc VID izziņas. NU OK es neesmu patriz tik bagāts lai tas kādam būtu interesanti, bet nu zādzību skaits LV nemazinās - ir tikai laika jautājums kad kāds atradīs "pielietojumu" šai informācijai !!! Tāda sakarā arī uzskatu ka tas ir cilvēktiesību apdraudējums (kas varbūt pat neceļas tiešā veidā no publiskotās info bet gan no riska faktoru palielināšanās) - ka šāda info ir piejama publiski. Nez kā vēl tur sanāk ar personas datu aizsardzības likumu. Bet nu anyway neesmu jurists, tādēļ faktiski tie ir tikai mani spriedelējumi.
klau
k
Diena, kas ar jums? Esat taču radošāki! Pārģērbiet savus žurnālistus par santehniķiem vai elektriķiem, dodieties uz īpašumiem, pārbaudiet kādā krāsā ir gultasveļa un čības, kas ledusskapī, tas taču ir īsteni jūsu gaumē!
Kinza
K
kad viss būs " sadalīts". .kas gan pārredzamajā nākotnē nav gaidāms, tiks pateikts " tā, tagad sākam jaunu dzīvi no tā kā ir šobrīd, amnestija mežonīgā kapitāla pionieriem!" , un pa smuko sāks trenkāt lauku tantes par 3 ls ievārījuma burkas nedeklarēšanu.. Patiesībā, Puzes ķipara un mākoņtēva esamība politikā ir tikai šīs neskaidrības motivēta, bail ka var atņemt sazagto, tāpēc uztur visādas tur kabatpartijas ar pajoliņiem, tipa brigmanis vai džeikars..
scitu
s
lielākie kretīni savus īpašumus jau sen pārrakstījuši radiem un draugiem, deklarācijās tādas formālas kripatiņas vien ir.
nu
n
ko no dzeltenās preses var vēlēties?! Anonīmi pētnieki papētījuši kaut kādas totālas muļķības. Kudi mir kaķisja? tur pat kaķim jāsmejas:))
rog
r
kaut kas mainīsies tikai tad ,kad cilvēki reāli sāks rādīt savu attieksmi.. tos ķēmus neapkalpos veikalā, neremontēs viņu autiņus, utt.. Bet mums jau tā, aizkrāsnē visus baigi noliek, bet kad tāds sušķis pastiepj savu tuklo roķeli, muguriņa līka un kalpa smaids līdz ausīm.. " kāds gods, kāds gods.. " Pilnīgi riebjas, cik nožēlojama tauta, kādā karstasinigākā valstī šie jau sen slēptos savās villās , nevis turpinātu liet savu čugunu pazemigās ausīs..
Grads
G
KUROS kontos tiek ieskaitīti 10% līdzekļu no visiem būvniecības objektiem Rīgā (Dienvidu tiltu ieskaitot) par kuriem maksā no nodokļu naudas milzīgos kredītprocentus ieskaitot.???
skots
s
Citēju: "Un šīs deklarācijas manuprāt ir klajš cilvēktiesību pārkāpums". PS Kādā ziņā bīstami? Kas varētu "vieglāk atrast"? Kāpēc (resp. kādam nolūkam)? Kā pārvaldes iestādes var efektīvāk pārliecināties par radniecības saitēm? Kāpēc koncentrējies tikai uz valsts pasūtījuma (kaut gan precīzi būtu teikt - publiskā iepirkuma) gadījumiem? Vai tad deklarēšanai nav arī citi mērķi? Tik daudz jautājumu man rodas, izlasot Tavu vispārīgo komentāru, kas joprojām nepiedāvā konstruktīvus priekšlikumus problēmas (ja tāda vispār pastāv) risināšanai.
WALA
W
man piemēram kretinē ka es atrodos šajos sarakstos kaut ar glupo valsts aparātu man ir nulle sakara.
WALA
W
tu kādreiz arī padomā pirms raksti - esnesaku ka deklarācijas ir cilvēktiesību pārkāpums, bet es uzskatu ka radinieku nonakšana publiskai apskatei palīdz identificēt cilvēku, kas manuprat ir a) bīstami, jo deklarējušos cilvēku un viņu ģimenes ir daudz vieglāk atrast b) nav nepieciešams, tam lai pārliecinātos par deklarētaja mantisko stāvokli, kas faktiski ir galvenā šī papīrīša ideja un vērtība. c) visiem dienestiem kam tāda pieeja ir vaajdzīga ir citi daudz precīzāki veidi kā parliecināties par radniecības saitēm valsts pasūtījumu gadījumā !!!
Katevi, Motte!
K
Pie dažām dzīvokļu deklarācijām nav pievienota pareizā Mottivācija!
Valda
V
pierada ka visa valdiba viena krriminalu uznemums. Vini vispar bez izglitibas, intelektualas nulles un vieniga prasme ir savtigums augstaka karta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas