Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Daugavpilī laupītājs no vajātāja slēpjas zaru kaudzē

19. martā kāds vīrietis Daugavpilī tramvaja pieturā draudēja ar nazi divām pensionārēm un nolaupīja somu ar mantām. 32 gadus veco vīrieti vēlāk atrada Stropu mežā, slēpjoties nozāģētu zaru kaudzē ar nolaupītajām mantām, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Kad laupītājs devās prom, cietušās griezās pēc palīdzības pie garām braucošo transportlīdzekļu vadītājiem un pasažieriem. Kāds vīrietis, kurš uzklausīja cietušo personu, zinot to, ka noziedznieks bruņots ar nazi, nekavējoties devās noziedznieka atkāpšanās virzienā.

Vīrietis noziedznieku atrada Stropu mežā, slēpjoties nozāģēto zaru kaudzē ar nolaupīto sieviešu somiņu, un viņu aizturēja.

Noziedznieku nogādāja līdz tramvaja pieturai, kur viņš tika nodots policijas darbiniekiem. Nolaupītā sieviešu somiņa tika atgriezta cietušajai ar visām mantām.

Noskaidrots, ka aizturētais 55 gadus vecais vīrietis, iepriekš ir sodīts ar brīvības atņemšanu par laupīšanu un zādzību, un pavisam nesen atbrīvots no cietuma, kā arī viņš tiek pārbaudīts saistībā ar citiem noziegumiem. Policija patlaban meklē otru paveikto noziegumu līdzizdarītāju, kurš arī agrāk ir tiesāts un ir citas pilsētas iedzīvotājs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas