Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Daži Jauniešu ministra kabineta locekļi brīvprātīgi strādās ministrijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Varis
V
Tikai nesaki, ka neesi prostitūta. Iespējams, bez pieredzes, bet, to taču var labot! ;)
Maija ->
M
Viņi varēja dot to, kam tu par slinku esi, jo labāk jau pašam neko nedarīt un tikai citus kritizēt, turklāt šajā gadījumā nepamatoti. Nekāda blata nebija, vajadzēja uzrakstīt CV, pieteikuma anketu aizpildīt un iesniegt rekomendāciju par sevi. To varēja darīt jebkurš jaunietis, arī tu, Paija. Kāpēc to nedarīji?
Paija
P
Blati, radu, draugu būšana joprojām lielā cieņā, tikai nesakiet, ka tas tā nav. Blats = neiznīdējams kā latvānis arī šajā gadījumā. Ko skolnieks var dot valstij ar savu vēl neesošo DARBA PIEREDZI un neesošām zināsanām. Fufelis !
loko
l
Eh, zvirbuli, Jūs neko nesaprotat - Jums pat slinkums visus faktus pašam uzzināt, pirms muļķības rakstāt :D
Archa Valm.
A
Jā, ko puksti? Debils?
jautājums
j
Un kāpēc ne skolās, slimnīcās vai sociālajos dienestos ? Kā tie puiši , Latvijas lepnuma laureāti, kas maznodrošinātajām ģimenēm pārtiku gādā ? Svētīgu darbu dara ! Un par ko tieši tad tajās ministrijās strādās ? Tieši kādā statusā ?
zane
z
Kapec Tu puksti? debils esi?
PSKP CK politbjuro :
P
Aga - tūlīt - pants - nevar !
zvirbulēns
z
Ilzīt, ko nu āksties? :)))
Ilze Garoza
I
Apsveicu ar panākumiem! Daudzi no JMK sagatavotajiem priekšlikumiem ir tiešām vērā ņemami! Būtu katrs no mums tik daudz Latvijas labā darījis - sniedzis kaut vienu konstruktīvu ierosinājumu situācijas uzlabošanai, nevis tikai gānījies vai gaudies!
vucens
v
Jacer ir uz so jaunatni un pilnigi citiem, nesamaitatiem, godigiem, stradigiem cilvekiem, kuri nav bijusi Latviajs banditiskajos grupejumos ka LC, TP, LNNK/TB, ZZS. LC/LPP, kuri ir 18 gadu garuma izlaupijusi Latvijas valsti un pret Latvijas iedzivotajiem istenojusi cinisku, nezeligu genocidu. Latvijas valsts parvalde ir no ieksam sapuvusi un ka tas ir ta tam ka rezultats ir bankrotejusi valsts un nabadziba, posta novesta Latjas tauta un desmitiem tukstosu iznicinatu cilveku, neizmantojot lopu vagonus un Krievijas plasos gulagus.
vot, duriks !
v
"Jautāts, kā vērtē īstās valdības darbu, Dzintars kļūst nopietns: "Neapskaužu viņus. Skaidrs tas, ka viņiem nebija nekāds simt dienu ieskriešanās laiks dots."" - - savi 10 - 20 gadi vairumam jau nav 100 dienas patiešām !
zvirbulēns
z
Uz kādie tiesiskiem pamatiem viņi tur ņemsies, vai citi jaunieši arī varēs tur strādāt? Šodien blatņiki, izredzētie, rīt zagļi, bet jau amatos. Kurš vispār izdomāja šo nelietību?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas