Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Delna: Ierosinājums atbrīvot Loskutovu nav pietiekami pamatots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak
a
iesaku DELNAI un DIENAI sasaukt tautu pie Saemas svētdien neatkatības aizsardzībai!!!!!!!!!!!!!!!
Onjons
O
tādu pāsu peršu vareja uzrakstīt arī kaimiņu Ješka, galvenais ir saturs un pamatotā argumentācija nevis "kas ir vai nav Delna"
Slaidais
S
Es ieteiktu sorosiešiem un ēlertistiem tomēr atgriezties pie drošībnieka Gulbja aizstāvēšanas.Kur palika visi viņa aizstāvji???
Anna
A
Palasiet labak komisijas atzinumu. Kura iestade visam proceduram ir instrukcijas un, kura iestade kads vispar parbauda, vai shis instrukcijas tiek pilditas?
To Hmmm
T
Liec miera Delnu, rokas nost Delnas!!! Delna ir latvijas sidsapzinas speks.
Hmmm
H
Delna tak ir hokeja klubs. Latvijas amatieru liga spele.
Zale
Z
Vai ta nav ta sabiedriska organizacija ar ne vairak ka 10 biedriem?
Hmmm
H
Viens nav skaidrs! Ir zināms,kas bija atbildīgi par naudu. Kāpēc viņi vēl brīvsolī?! Loskutovam jāiesūdz viņi tiesā par zagšanu darba vietā. Par organizētu zādzību neviens vadītājs nevar atbildēt līdz galam....
valis
v
A kas ir delna?
Delna
D
Kas ta Delna tada vispar ir?
Juris
J
Vaitad shitas Sorosa katoris nebankroteja. Vispar vinsh ilglaicigi ir ignorejis VK iebildumus kaa tas var nebut pietiekams iemesls. Tas, ka citi nav atkapushies ir vinu etikas problema, bet KNAB vaditajam ir jarada precidents, ko nevaretu teikt, ka vinsh dara.
zvirbulēns
z
Vēl jau sekos kriminālprocess pret Loskutovu (skatīt Krimināllikumu). P.S. Nu nevajag likt tik atbildīgos amatos cilvēkus, kuri ir gatavi tik pieņemt izaicinājumus. Ieliekot neizglītotu cilveku amatā, mēs viņu a priori nolemjam sodam.
tp
t
Tautas partijas (TP) vecbiedrs Gundars Bērziņš trešdien bijis prokuratūrā, lai sniegtu liecības, apstiprināja TP birojā. Zināms, ka Bērziņš sniedzis liecības par dažiem jautājumiem, tostarp, iespējams, arī par to, kā savulaik ieguvis informāciju par naudas pazušanu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB). Bērziņš pirmais paziņoja gandrīz precīzu naudas summu, kas pazudusi no KNAB, vēl pirms pārbaudes par pazudušo naudu sākšanas.
es
e
Šoreiz pat ģenrālprokurors un SAB šefs uzskata, ka Loskutovs nevar palikt amatā ---------------------------- Ta vis nav. Maizitis teica, ka nepiecieshams Loskutova darbu vertet konteksta, pirms pienjem lemumu par atlaishanu. Un, ka komisija to nav varejusi darit, jo uzdevums bija ljoti shaurs. No vienas puses man ari shkjiet, ka aizstavet Loskutovu nevajadzetu. No otras puses - ir tik acimredzama velme jebkadiem lidzekljiem vinju dabut nost, ka zud ticiba valdibas argumentiem. Un paskatieties uz VK zinjojumu par citam parvaldes iestadem, SM vispar pazud tukstoshiem latu, bet neviens neliekas ne zinis. Ta reakcija pret Loskutovu ir tik asa, bet citos gadijumos visi kluse.
Aiv
A
Nu nepaliekat taču smieklīgi. Jā, pagājušogad Kalvītis gribēja atbrīvoties no Loskutova nekorekti, autoritāri. Tagad ir pilnīgi cita situācija. Šoreiz pat ģenrālprokurors un SAB šefs uzskata, ka Loskutovs nevar palikt amatā. Arī lietusargu revolūcijas atbalstītājs "Providus" klusē, jo gudrākais klusē tad, kad nav variantu... Nu Diena un Delna, nepaliekat taču smieklīgi...Šī nu ir tā reize, kad Loskutāns ir jālaiž vaļā. Bet par Strīķi gan pacīnīsimies, ja viņu kāds gribēs atšņorēt no KNAB!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdība atbalsta atbrīvošanu, Loskutovs cīnīsies, opozīcija pret

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas