Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Delna vērtē kandidātus pēc pretkorupcijas kritērijiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senajam
S
Pirms rakstīt aplamības, būtu iepazinies ar pētījuma jēgu - tur ir kodolīgi apkopoti masu mediju pēdējos gados atklāti korupcijas skandāli + vēl virkne tīri tehnisku kritēriju, kas nebūt nav subjektīvi, kā šeit kāds rakstīja - kas var būt subjektīvs deklarācijā? Skaitļi ir tā valoda, kur melot nav iespējams. Lūk, tā ka tiesu darbi pret Delnu ir absurds.
Senais
S
Atliek vien gaidīt tiesas darbus pret Delnu par pirmsvēlēšanu melno aģitāciju (skaidrojums-nomelnošana ir tad, ja izplata neptiesību).
Uzpampušais birokrāts
U
Nūsu KNABIM jau arī cilvēki, kuri savieno darbus pilnīgi nesaistītās vietās, kur nepastāv nekādi korupcijas riski ir pārkāpums, jo nav izprasīta atļauja katrā iestādē par to, ka drīkst savienot darbus.
IncParaac
I
Delna cītīgi atpelna saņemto algu. Šoreiz uzdevums ir novērst uzmanību! Rriņķī apkārt! Lai tikai klusumu saglabāt - ap Edgara Jaunupa - divām augstākajām izglītībām, gudrību, inteliģenci un godaprātu - pārāku par jebkuru no citiem kandidātiem, par buldozeru nemaz nerunājot. Jaunups - būtu izcils sākums izglītotai, latviskai Rīgai un Norbas Alfredovnas tēvs - Rubiks būs !3. reiz labāks vietnieks Ameriks, Dinēvič uc Štram/Tararam! Edgar Jaunups - izcils, gudrs! Tālredzīgs Rīgas mērs!
skepse
s
Vēlēšanās piesaistīt kaut kādu sabiedrības uzmanību ir jūsu apjūsmotajam Šleseram, citādi kādēļ būtu vajadzīgs tas amerikāniskā stilā veidotais balagāns Arēnā Rīga, kurā jūs un visi citi Šlesera fani vismaz līdz 7.jūnijam varējāt palikt, glābjot vēlēšanu urnas no tā neprāta, ko varat savos fanošanas untumos tur samest.
Šlesera fans
Š
Mani gan vairāk intresētu Delnas loma Latvijas Kuģniecības privatizācijas lietā!
Šlesera fans
Š
Nedomāju,ka šīs organizācijas pētījumi būtu uztverami nopietni! Manuprāt ,tā ir tikai vēlēšanās piesaistīt kaut kādu sabiedrības uzmanību un attaisnot savu eksistenci sava "maizes " tēva acīs!
skepse
s
Ko nozīmē frāze, ka Delna nevērtē partiju pretkorupcijas programmas? Vērtē, bet na jau šī pētījuma ietvaros. No sākuma ir jāiepazīstas kaut puslīdz labi, par ko ir runa, pirms sāk komentēt. Un tieši par pretkorupciju vēlētos uzsvērt, ka no diskusijas mēra amata kandidāti sāka bēgt prom, kad vārds tika dots jautājumiem no zāles. Te nu bija - lasīt vai atstāstīt iezubrītās frāzes par to, ka "mēs darīsim", "mēs izveidosim" mācētu arī pērtiķis, bet praktiski parādīt savu kompetenci - no tā nobijās puse kandidātu, starp citu, šeit kaismīgi aizstāvēto Loskutovu un allaž runātīgo Ušakovu ieskaitot. Runājot Dienas pērnā gada reklāmas saukļa vārdiem - tak atveriet beidzot acis!
Bembulis
B
Vienas aprobežotas organizācijas subjektīvs viedoklis.
es
e
Bet ko Argalis vai Ameriks var pateikt par PRETkorupciju? Apalju 0.
Ausma
A
Nu, nu. Smieklīgi. Diskusija bija šausmīgi slikti noorganizēta, nepiemērotās telpās, par garu, ar pilnīgi nesagatavotu Domburu. Būtu vēl ko teikt par praktisko pusi, bet lai paliek. Labi gan, ka vismaz kāds šito darbu izdarījis, bet metodoloģiski ļoti pavirši. Kas izdarīts, tas ir ok. Bet tās zvaigznītes ir bērnišķīgas un pat bīstamas. Tā mēs visi aizejam pa primitivizācijas taku. Visi vienādi, visi slikti. Un to mēz nezinājām, vai kā?
viņi aizbēga
v
Vertigs petijums! Protams, bus cilveki, kurus piesaistis tikai vertejums, bet vislabakie ir katra deputata apraksti. Diagrammas sniedz kontekstualu un skaidru prieksstatu, un plasa informacija pasniegta kodoligi un skaidri. Vismaz ta dalja, kurus esmu izlasijis. Loti labi. Sodienas diskusija ari bija izcila. Bridi, kad Domburs deva vardu auditorijai, dalja pie varas esoso RD politikju izspeeraas araa, aizbildinoties ar laika trukumu - "ka tikai nepaprasa atbildibu par kadu konkretu jautajumu". Sis petijums parada, kapec bija tik gruti palikt un atbildet uz sabiedribas jautajumiem.
Kārlēns
K
Tieši tā, vērtējums, lai idiots tiktu skaidrībā, kur krustiņus vilkt. Vai nebija drīzāk jādomā par to, kā tos idiotus izglītot, lai viņi varētu paši domāt un vērtēt? Turklāt partiju pretkorupcijas programmām Delna vispār nepievērš uzmanību? Un kur vērtējums par partiju pārkāpumiem iepriekšējās vēlēšanās? Tie vispār netiek likti svaru kausos? Delnai neliekas, ka tomēr ir atšķirība ne tikai starp personālijām, bet arī partijām, kuras pārkāpa un kuras nepārkāpa tās pašas Delnas ielobētos kampaņu finansēšanas ierobežojumus? A tagad JL, kurš turējās pie tēriņu griestiem, izrādās ar Jaunupu turpat, kur LPP spice? Tas ir vienkārši vāji.
bea
b
vērtīgs apkopojums pašā laikā. Visādā ziņā, balsojot par kādu no sarakstiem, kurā pazīstami tikai nedaudzi vārdi, būs iemesls izsvītrot ikvienu, kam zvaigznītes Delnas sarakstā.
skaa
s
kaut kāds sviests.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas