Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Demakova pārreģistrējusies TP; kā ieguvumu no tuvināšanās LPP/LC vērtē Stendzenieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haris
H
Viņasprāt, Ē.Stendzenieks ir "čakls, talantīgs speciālists ar skaidriem ideāliem ==================== Ar skaidriem ideāliem? Jā, varētu būt. Nauda, nauda, izrādīšanās, nauda, nauda. Kā arī nauda, izrādīšanās un nauda, nemaz jau nerunājot par izrādīšanos, naudu un izrādīšanos.
Inde
I
Stendzenieks un ideāli?! ?! Helēna, attopies! Starp citu, kā ar padomnieku Vanagu un ideāliem?
Ilmis
I
Partija - politiskais bandītisms.
sirtaki
s
Tieši tā! Pēc manis kaut plūdi; toties paliks demākinas stikla pils, lemberga bruģis & hūte, šķēles mākoņi, godmaņa krāsniņas, kalvīša kvaukšķi, lagzdiņa pirksts utt. Pēc 40 gadiem būs mācību grāmatās.
atbildiba
a
TP Zaglu banda, buve maksimali sakemotu saregzitu biblioteku lai tik vairak varetu izzagt simtiem miljonu latu no valsts kases, un vel nesen kads uzpirkts par judas grasiem degenerats students tepat Dienas bloga gribeja iestastit ka tas esot naudas ieguldisana izglitiba.. labi vismaz ka izskatas ka TP sajas velesanas aizies pa skuju taku.. nevajadzes tautai nemt mietus rokas..
Andis
A
Man gan viņ patik es no viņs gūst iedvesm Šī ekscentrisk dām ar sav šarm spēj ne tikai būt sabiedribs kodols realitate Virtualaja pasaule ta ir mans elks kurš iedveš man spēk turmakai dzīvei Iespejams ka vainig man pašiedvesm jo patisība man viņ gluži svešs cilveks tomer man ka maksliniekam tas ir piedodams Paraleles ir ne tikai uz dzelzceļ...
Lelle
L
Tiek strādāts ar aizdevējiem, lai šitie zagļi vairs nekad neatgrieztos pie varas...ar viņiem vienkārši neviens nerunās un paprasīs aizdevumu atmaksāt, tad tauta ar mietiem viņus apsitīs...
Arnis 3
A
H.Demakova paudusi viedokli, ka lielākais ieguvums būtu sabiedrisko attiecību speciālists Ēriks Stendzenieks. ----------- Ak, Dievs, cik nožēlojami! - noteikt "karaļvalsts" vērtību pēc galma āksta spējām izklaidēt publiku.
smakojosha paksts
s
wareja wel ierosinat 4. maija rezhim a propogandas biroja me6liem pieshkirt pa Triszvaigzhnu medalim
!Oij
!
Aizej pie "KukriniksiVoČelovekVoBļa" svētbildes noliec svetcītes. Varbūt nāks atpakaļ.
Bogdanova, bļ...
B
"Biedonis 15:21 Tas Stendzenieks ir VISUR. Kas notiek ar Latvijas sabiedrību???" Viņš ir visur tāpēc, ka ir 1) talantīgs čalis, kas 2) dvēseli pārdevis velnam. Otrajā punktā līdzīgs asiņainajiem punduriem.
Jukums
J
Demakovas pārreģistrācija ir aguments vēl nedaudzajiem palikušajiem TP velētājiem vēlreiz pārdomāt savu izvēli. Un kādā nozīmē Stendzenieks ir ieguvums? Vai viņš izstrādās kādu likumu, iesniegs kādu priekšlikumu krīzes pārvarēšanai? Protams, ka ne - vienīgais ko viņš spēj ir izskalot nenobriedušiem vēlētājiem smadzenes ar mērķi tos apmuļkot un pierunāt nobalsot pašiem pret savām interesēm.
lauķe
l
A mož, helēnīc varētu mēgināt iemainīt 1 dālderi pret stendžu vēl piesviežot klāt caurkritušos 3 bračkas un bankrotējušo vārnveidīgo putnu!
!Oij
!
strīpas nozīmē reizes? partijas rindas? rinda 10Kā?
ha..ha
h
nu kā gan var nepriecāties..iegūstot tādu ''pērkamo p...tu''!! :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas