Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Demakova: rezervēto biļešu skaitam jābūt vēl lielākam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grads
G
Šitie cūkas, kuri tikuši pašlaik valdībā pat nespēj iedomāties, ka varētu ko darīt arī savādāk, kā tikai lai piebāztu sev kabatas... Gan no Dienvidu tilta, Trīs j. brāļiem, Dziesmu svētkiem vajag procentus, vajag grābt, grābt un grābt... šlesars tak ieteica Dziesmu svētkus ik gadu... ja tas mērglis ko saka - tātad ir kur naudu ''nožulīt'', savādākas lietas šajā bandā nav cieņā...
Gundars
G
Varbūt Diena varētu papētīt kā tas nākas, ka dienā pēc Dienas publikācijas par Kūltūras ministrijas veiktajām rezervācijām, pekšņi tirdzniecībā visas dienas garumā parādījās liels skaits biļešu par visiem cenu nomināliem?
Gundars
G
Interesanti, ja lielākā daļa biļešu ir rezervētas koristiem, tad kā tas nākas, ka lielai daļai koru uz visu kori ir piešķirtas 2-4 biļetes?! Smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski!
Inga
I
Par biļetēm koristiem un koru diriģentiem tiešām ir smieklīgi. Kopš kura laika tiem tiek piešķirtas biļetes ar sēdvietām? Nav ticamības momenta:))
biļetes
b
Par kultūras inspektoriem - katram rajonam ir kvota, kuru aizpildīt uzdots kultūras inspektoram. Viņam ir jāaizsūta cilvēku saraksts, kuri no rajona ir visaktīvāk piedalījušies svētku sagatavošanas procesā un tad viņiem tiek ielūgums. Domāju, tas ir godīgi.
?
?
"vai butu iespejams uzzinat, cik biletes vispar ir rezervetas un pardotas arzemniekiem, tai skaita zurnalistiem?" Arī būtu interesanti uzzināt cik biļetes KM rezervēja pirms 5 gadiem. Vai ir būtisks pieaugums?
interesenc
i
vai butu iespejams uzzinat, cik biletes vispar ir rezervetas un pardotas arzemniekiem, tai skaita zurnalistiem?
Lelle
L
Nu Bļāviens! Apkopēja nespēj saskaitīt kultūras inspektorus! To ir pa vienam katrā rajonā...
Līsei
L
Jūs kamēr kājās stāvēsiet un ārzemju žurnālisti sēdēs, jūs pienāciet un pastāstiet, kā Kultūras ministrija izturas pret pašu latviešu žurnālistiem, lai ārzemju presē atspoguļo arī behind the scenes...
nesaprotu
n
kāpēc vispār bija jāparedz biļetes tur, kur domāta vieta koriem? Ja gribēja radīt atmosfēru, kā te minēts, tad vajadzēja uzreiz paredzēt, ka vietu skaits būs mazāks, nevis visu pašiem norezervēt! Viss, kam tiek klāt bijusī Mākslas muzeja apkopēja, kļūst pilnīgi nebaudāms..., diemžēl. Runājot par žurnālistiem, gribētu teikt, ka pie mums viņi vēl ir ļoti saudzīgi un maigi pret sasmērētajiem politiķiem. Palasiet reizēm britu presi - tur šādus te iznireļus sen būtu kārtīgi parakstījuši un apsaukuši!
to Līse
t
A kas tad zālītei vainas? Sēdi tur un dziedi. Vai ej un tusējies starp dziedātājiem un dejotājiem. Jeb Tu gribēji sēdēt starp tiem 12 tūkstošiem VIP personu, kam rezervētas biļetes? Iesaku no sirds: aizmirsti! Kamēr šitā kliķe būs pie teikšanas, nekas labāks tik un tā nav sagaidāms. Ak jā, un vēl pie viena varēsi noskaidrot, kam atliktas tās 170 "rezerves" biļetes...
abava
a
------------------------------------------------------------ --------------- Par trīs līdz 25 latiem pirktām biļetēm uz noslēguma koncertu Latvija - Saules zeme, sludinājumu portālā ss.lv spekulanti tālākpārdošanas latiņu pacēluši līdz pat 150 latiem (citāts no laikraksta "Dienas Bizness"----------------------------------- Rēķinot vidējo biļetes cenu Ls 12,-, katrs koncerta apmeklētājs, kas iegādāsies biļeti par 150,- latiem, samaksās par vienu sēdvietu sev plus 12 sēdvietām īpašajiem koncerta apmeklētājiem - Saeimas deputātiem ar gimenēm, Valsts Prezidenta pārstāvjiem, dažādām VIP personām, kas ieradīsies neparedzētā kārtā. Paldies šiem laipnajiem cilvēkiem! Es gan viņu vietā paliktu mājās. Vienīgi Valsts Prezidentam nebūtu žēl izmaksāt.
lno
l
...ar kultūru viņai nekāda sakara, ja nu vienīgi ar tās degradāciju. __________________________ Ģeniāli! Tev izdevās:))
Līse
L
Ja sēž ārvalstu žurnālisti, tad es arī gribu sēdēt! Bet es nevarēju neakreditēties - redaktors liek. Kaut gan jau tagad mani māc bažas, kā es tur tajā Mežaparkā visu laiku kājās nostāvēšu. Būs jāņem kāds saliekamais beņķis vai līdzi. Vai kāds padupsenis. Citādi - nu vēl es varētu sākt dejot, kamēr citi dzied, lai tā stāvēšana nav tik nomācoša.
ZBL
Z
TP nekad nebūs gana! Šī mūsu tā sauktā kurltūras ministre, kas publiski pārmeta cilvēkam, ka šis redz esot aplaudējis nepareizā vietā, tādejādi apliecinot, ka ar kultūru viņai nekāda sakara, ja nu vienīgi ar tās degradāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Tūkstošiem dziesmusvētku biļešu rezervējusi Kultūras ministrija.

Izpērk arī Dziesmu svētku biļetes par 150 latiem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas