Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Deputāti nesaskata KNAB vadītāja darbībā pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Vai tad deputātiem ir jāspriež par KNAB vadītāja darbības likumību un jāmeklē vai jāizskata likumības ievērošana? Tad kāpēc virsrakstā tāds jokains, pareizāk sakot, muļķīgs apgalvojums virsrakstā?
Lelle
L
"Deputāti nesaskata KNAB vadītāja darbībā pārkāpumus Vo vellos un nolaidību arī neieraudzīja nabaga deputāteļi...Vilnīts Jutu neatbrīvoja un , re, kādi $ūdi tagad taukmūļu varenajiem vārās... Man prieks.
vova
v
Borovkovs cekists, tam laba aizmugure, var virinat muti
:):):)
:
idioti ne komisija,dobelis laikam par savu stukača dabu stāstīja,plesis pliks,bet ko var gaidīt ja pa galvu visu skolas laiku sists...
čivriv
č
... Uz sēdi uzaicinātais Juristu biedrības priekšsēdis Aivars Borovkovs atgādināja, ka savulaik bija pretrunas arī starp premjeru Aigaru Kalvīti (TP) un toreizējo KNAB vadītāju Alekseju Loskutovu. Toreiz viņš A. Kalvītim esot sacījis, ka "nedrīkst cilvēku nesaskaņas traucēt valsts darbu". !!! Ja premjers šīs pretrunas nevar atrisināt, tad viņam kā premjeram ir jāaiziet. !!! ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------+ Varētu to godalgot kā anekdoti, bet pie mums, diemžēl, tāds ir diplomētu jurista viedoklis nu pat ne visai samudžinātajā lietā.
Vientulais vilks
V
pievienojos
draugs
d
ko viņi vispār saskata?
beta
b
Kamēr Vilnītis skraida sūdzēdamies, palaidis garām, ka Strīķe paņēmusi aiz ... hmm... deguna Miķelsonu ! Nu gan vienkaršā seja Vilnītis norausies! :)
Sahatij
S
Vilniit , kameer tu meklee savu viedokļu aizstaavjus , tava vietniece drgaajaas pa Šķeeles švaaģera kabinetu , ... tev jau viedokļa nemaz nav tu esi mafijas marionete , tagad aizskreeji pie stipendiaatiem peec paliidziibas , tev jau Jaundžekars pateica , ja vietniece neklausa bet apkaro korumpantus ( izteikti oranžos) tad tev ir viņa no darba jaaatlaiž...poņjal?
koļa
k
Tautai visādiem līdzekļiem jāatbalsta ,jāaizstāv valstī iesāktās pārmaiņas jeb perestroika ,kuras priekšgalā irZatlers,Dombrovskis,Repše ,Ēlerte un daudz jo daudz citu Latviju mīlošu cilvēku,ja vajadzēs un kāds pasauks iešu arī es un tos korumpantus iztrenkāšu.
cik iespaidīga komisija!
c
Juris Dalbiņš Juris Dobelis Ainars Latkovskis Vilnis-Edvīns Bresis Dzintars Jaundžeikars Jānis Klaužs Ivans Klementjevs Vaira Paegle Mihails Zemļinskis +++ Cik fantastiski kompetenta komisija , KĀDI SPECIĀLISTI rūpējas par mūsu drošibu un pretkorupciju- fizkultūras skolotāji, lauksaimnieki, diplomāti, sportisti,...
tetris
t
Ja tie sirdsapziņu pārdevušie mērgļi noņems Strīķi un Vilnīša dēļ gāzīs Dombrovska valdību, tad viņi sagaidīs ne jau nu plakātus. Cik ļoti Zatlers kļūdījās, neatlaižot šo Saiemu pēc 13.janvāra, domājot, ka tie stipendiāti kaut ko ir sapratuši.
AAA
A
Paši neko nedara, tāpēc arī KNAB-a vādītājā nesaskata neproduktīvu darbu!
CIO
C
Vilnītis vispār nav ne cietāks, ne rieksts, bet viens īstenais mīkstais, kuram bail ko iebilst saviem darbadevējiem un kuratoriem, kuriem patreiz ir saeimas vairākuma atbalsts. ----- Man patīk visi mutes bajāri, kuri inetā apliek nepazīstamus cilvjus. Dzeris ir sasniedzis šajā ziņā augstāko pilotāžu. Ja jau esi tāds spec un zini, ka KNAB vadītājs ir īsts mīkstais - uztaisi plakātu un ej mītiņo pie Saeimas, nevis raxti komentus netā kā šariks, kas vaukšķ no būdas! Man visi LV politekonomiskie grupējumi viegli derdzas, bet žanra tīrībaslaban nevienu cilvēku neapsaukāju. Dzeri, aiziesi ar plakātu vai esi konkrēts mīkstais? Uzraxtīsi, ka Vilnītis ir mīkstais? Pastāvēsi?
koļa
k
Atbalstu īstu Ērgļis ar nagiem,noskatīties uz tādām AŠ2 nekaunīgām izdarībām vienkārši nav iespējams bez protestiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas