Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deputāti piesardzīgi par Loskutova atbildību pazudušās naudas lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agris
A
Protams, ka piesardzīgi.Vēl jau komanda riet nav dota.
auuuauuu
a
hiēnas priekā kauc un dejo mēnesdeju
who cares
w
Par pasaakumu kaa taadu: smiekliigs bija beibes uzstaadiijums ieksh LNT, ja cilvis braucis dzeerumaa, tad shis ir potenciaals zaglis... Inchiigi, cik ir darba deveeju, kas atlaizh (izsaka raajienus, veel kaut kaa izpildaas) par administratiiviem paarkaapumiem? Jeb vienkaarshaak - kuru tas vispaar interesee?
who cares
w
"Loskutovs „ar savu rīcību” diez vai. Šo „sabiedrības atzinību” viņam ir sarūpējusi Diena kopā ar citiem soro...u taurītē stabulējošiem mēdijiem un tā saucamajām „sabiedriskajām organizācijām”." === C'mon . "Diena" viskautko var saruupeet, bet NRA var censties, bet nekas nesanaak? Protams, ka labveeliiga publicitaate atbilstoshaa briidii ir laba lieta, bet ar to vien ir par maz.
Lietussargs
L
Jūs te visi! Beidziet "braukt virsū" KNABam! Ja nerimsiet, uztaisīsim vēl vienu lietussargu revolūciju!
Skaisti
S
Vispār jau labi. Puikas, kas pirmo reizi mūšā brauc bez tiesibām vieglā reibumā, saskaņā ar krimināllikumu pakļauj krinminālatbildībai, bet ir mums dienesti, kuru vadošas amatpersonas reibumā taisa avārijas un turpina ieņemt nodaļas vadītāja vietu. Bet itbildīgās iestādes vadīt\ājam tas nešķiet pat uzmanības vērts.
nazi
n
Loskutova kungam jāiztīra sava iestāde no kalvīša un bodmaņa ielikteņiem: zagļiem un nodevējiem.
ZBL
Z
Svētīgi būtu atcerētie, ka LPP balsoja par Loskutovu , kopā ar Kalvīti un kriminālnoziedznieku Emsi, jo cerēja, ka viņš lēkās pēc viņu stabules.
lerijs
l
Muļkis jau nu tas,,kurmītis"bet TĒPISTS jau nu gan -esi pie siles noteikti! Vienīgā sistēma kas beidzot grib piegriezt šo trako valsts izlaupīšanu pēcTĒPISTU shēmām ir KNABIS ar Loskutova-Strīķes tandēmu.Lai viņiem veicas !
ZBL
Z
Kāpēc saukā Loskutovu par lupatiņu?
Kurmītis
K
Vai, betiņ, tu dzīva? Tu gribēji man ko teikt ? Tad nekautrējis, parādi savu jaunlaiciniecisko „drosmi”, par ko Latkovskis tik smuki runāja pagājušo trešdien un pūt ārā .... Tev taču visi mani tekstiņi priekšā tā ka tāda kalibra Interneta spalvas haizivij kā tu, sameklēt melus vai nepatiesību manos komentos taču ir kā pirkstu apslienāt, ko? .... :)))) A par to „naidu un žulti” – es tikkko kā raktīju. Izbrucini actiņas - dods devējam atdodas. Jeb – kā mežā sauci, tā atskan... :)))
beta
b
Kurmītis ir NRA Krautmaņa dvīnis, tie paši teksti, tas pats naida un žults līmenis, tā pati faktu piekoriģēšana paša plakanajai pēdai...:))) Visticamāk te viņš trenējas un izgāž lieko žulti, ko oficiozā tomēr jādozē... Un ko citu, lai visu garo dienu sadara?:)))
Kurmītis
K
Ir, ir mērķtiecība. Saucas – dods devējam atdodas. Jeb – kā mežā sauci, tā atskan... :)))
Ance
A
Ai, beidzam te šūmēties, galvenais, ka ančai iedos trīszvaigžņoto un pa Rīgas ielām regulāri maršēs veldres vārdā nosauktais pūtēju orķestris, pārējais šai valstī ir maznozīmīgs!:) Bet, ja nopietni, kā jau prognozēju, drīz būs jāsniedz morālā palīdzība lauksaimniekiem cīnoties pret politisko mazspējnieku varzu! Gatavojamies|!
Sakāmais
S
Speciāli no iekšienes izrakta bedre Loskutovam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas