Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dibināta Latgales partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Silja
S
Latgale nav etiski pareizi sniegt sievietei roku.Nupat biju Ludzas rajona dzimtajas majas,kad atbrauca no Latvenergo parbaudit skaititaju,roku spieda tikai manam bralim.Uz mani pat nepaskatijas.Bezmaz musulmanu novads un etika.Mani ari nepieaicinaja pie mantojuma sadales,4 brali bija mantinieki.Esmu parsteigta.
Runcs
R
Vienotība atkārto savu veco triku-savējo iebīdīšanu,tādējādi gatavojoties pašvaldību vēlēšanām.Pirmajā reizē bija <Olšteina sešinieks>,tagad jau,redz,izvērsušies-atsevišķu partiju uztaisījuši ar smuku nosaukumu,jo savādāk redz,ka Latgalē šiem nekas nespīd.Vārdu sakot-noziedznieku mafija izpleš savus taustekļus.
?!
?
Vai čangalieši patiešām būs tik stulbi, ka par tādiem balsos?
Latgaļs
L
Čalgaļi ir latgaļi, kuri aizbēguši no savas dzimtenes Latgales. Kā arī par čangaļiem "Mērnieku laikos" sauca Vecpiebalgas iedzīvotājus. Jebkurā gadījumā čangaļi par šiem varas kārajiem mēriem nebalsos. Un es kā latgalis par šiem kropļiem noteikti nebalsošu.
  • 0
  • 0
krampis
k
melš, ka pārbēguši arī daži ZZS-isti, kas iepriekš labi sasmērējušies un necer pie ZZS siles tikt
Vārds
V
no jenotiem jau viens paspīdēja, ja zini nosauc uzvārdus..
  • 0
  • 0
Es
E
Kārtéjais idiotisms.
fd
f
Latgales pilsētu mēriem nav no kurienes startēt nākamajās pašvaldību vēlēšanās. Nu ir izveidota platforma.... Latgalei sāksies zelta laiki ....visi mēri paliks savos krēslos Urā
Andris
A
Nezinu .var but kludos .Tur kur saiastiba vairak ir bijusi ar krieviem tur tikai atpaliciba .Pamatojums .----krievs nav saimnieks ne sava ne citu zeme.Nu nekadas subsidijas tur nelidzes .Pamatojiet.
Vārds
V
Diemžēl krievi nav īstie saimnieki arī savā zemē. Kā biznesmeņi viņi visumā ir aktīvāki par latviešiem, mūsu tautieši uz biznesu ir pakūtri..Krievi pieraduši strādāt ar lielākām naudām-lielāks atvēziens, mūsējie savukārt taupīgāki. Kas attiecas uz atpalicību, tad tur nav vainojami krievi, bet komunistu režims-kur tas turējās ilgāk un bija nežēlīgāks-tur atpalicība. Tautība tur ne pri čom.
  • 1
  • 0
Jons
J
Čiuļa jo vairāk nav saimnieks un nebūs! Būs vienmēr kāda barona pakalpiņš!
  • 1
  • 1
preilis
p
Nav ko sašust. Visi izbijušie Tautas partijas un LPP/LC biedri apvienojas un zem citas šiltes veido jaunu partiju smukākā iesaiņojumā.Kaut kur ta šiem jāpaliek!
beta
b
Šķēlem un Šleserēnam jauns politprojekts - reģionālās partijas! Vidzemes partija ar Kraukli jau ir. Tagad Latgales partija. Gaidiet nākošās... Ja nevar norīt vienā gabalā, vajag sadalīt pa fragmentiem. Izskatās pēc Stendzenieka jaunās politidejas... Pārpakosim šakāļus un mēģināsim iepārdot atkal...
  • 0
  • 0
Nu Latgolys
N
Redzu partijā tikai pabiras un salašņas no bijušās Tautas partijas un Šleserāna LPP. Nekas labs - prasti cilvēki, bez idejām un harizmas.
Aicis
A
Attīstības partija,Uzrāviena partija,Mūsu partija,Viņu partija,Mazbūdnieku partija,Apspiesto sieviešu partija,īsi sakot ,KLAUNI,KLAUNI,KLAUNI...Noskatieties latviešu filmu 'Pie bagātās kundzes'.Tur jūs sevi ieraudzīsiet!
Kopgalds
K
Nu negrib,nekādi negrib Idiotijā.lv lietas saukt īsos vārdos. Grupējumi,pie tam diezgan noziedzīgi.
Kastanis
K
Visa Latvija ar vārdu ir no čangaļiem cēlusies. Arī krietnie krievi ir sibirjaki labāki. Tie istie čangaļi ir paši foršākiie, es domāju_kurzemnieks.
No Latgales.
N
Ja Latgales partija būs lojāla krievu valodai,tad uz neredzēšanos. Paskatīsimies.
Strode
S
Savu partiju dibinās arī Valdis Lauskis ar Jāni Žugovu. Viņiem pievienosies Aleksejs Vidavskis un Guščins-recidīvists. Viņi prasīs Latgales neatkarību no ASV un latgaliešiem.
Kā tad ?
K
Dibināta, bet nav nodibināta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas